Zakaj nam moški ne pišejo, ko nas pogrešajo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
DrFreud - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
kajira napisal/-a:- ni moško izpovedovat čustev
- ni moško uporabljat telefon za kaj drugega, kot nujne stvari
- ni moško misliti na koga drugega kot nase
- ni moško biti kreativen ...
No, no ... to so samo ženske interpretacije. Ampak - a je to tudi res?
Mislim pa, da ste spregledale ključno vprašanje. Jaz bi naslovno vprašanje nekoliko parafraziral - "Ali tipi, ki ne pišejo (sms, mail, msn) sploh pogrešajo?"
Ve kar v štartu pravite: moj tip me pogreša (in to je za vas dejstvo) ampak zakaj mi ne piše?! Heh, jaz bi se prej vprašal ali te tip sploh pogreša...
Sem ziher, da tip, ki pogreša punco prav tako napiše kakšen sms ...
-
DrFreud - Komunikatorka
xxwoman napisal/-a:-Moški pišejo z namenom (npr. se danes kaj dobiva? - se jim zdi, da je to dovolj očiten znak, da te pogreša.)
-Moški ne govorijo radi o čustvih. Rajši jih pokažejo z dejanji.
-Moški se bojijo, da nam bodo postali nezanimivi, če bomo opazile, da nas preveč pogrešajo.
-Moški se trudijo dokazat, da so dovolj močni, da lahko živijo brez ženske.
-Moški se raje pogovorijo o čustvih v živo (obstaja možnost, da vse povejo z objemom in poljubom, namesto da bi pisali dolge maile/smse.)
No, s temle se pa strinjam
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
DrFreud napisal/-a:kajira napisal/-a:- ni moško izpovedovat čustev
- ni moško uporabljat telefon za kaj drugega, kot nujne stvari
- ni moško misliti na koga drugega kot nase
- ni moško biti kreativen ...
No, no ... to so samo ženske interpretacije. Ampak - a je to tudi res?
Mislim pa, da ste spregledale ključno vprašanje. Jaz bi naslovno vprašanje nekoliko parafraziral - "Ali tipi, ki ne pišejo (sms, mail, msn) sploh pogrešajo?"
Ve kar v štartu pravite: moj tip me pogreša (in to je za vas dejstvo) ampak zakaj mi ne piše?! Heh, jaz bi se prej vprašal ali te tip sploh pogreša...
ko ti po tem, ko se en teden ne vidita, reče, da je komej zdržal brez tebe... pa te oh in sploh pogrešal...
ja a bi blo teško poklicat, al pa poslat mesič... ej pogrešam te, a maš kako šanso, da se vidima?
LOVE hurts
-
DrFreud - Komunikatorka
Bittersweet napisal/-a:ko ti po tem, ko se en teden ne vidita, reče, da je komej zdržal brez tebe... pa te oh in sploh pogrešal...
ja a bi blo teško poklicat, al pa poslat mesič... ej pogrešam te, a maš kako šanso, da se vidima?
Še enkrat in zagotovo ne zadnjič - ne štejejo besede, ampak dejanja!
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
DrFreud napisal/-a:xxwoman napisal/-a:-Moški pišejo z namenom (npr. se danes kaj dobiva? - se jim zdi, da je to dovolj očiten znak, da te pogreša.)
-Moški ne govorijo radi o čustvih. Rajši jih pokažejo z dejanji.
-Moški se bojijo, da nam bodo postali nezanimivi, če bomo opazile, da nas preveč pogrešajo.
-Moški se trudijo dokazat, da so dovolj močni, da lahko živijo brez ženske.
-Moški se raje pogovorijo o čustvih v živo (obstaja možnost, da vse povejo z objemom in poljubom, namesto da bi pisali dolge maile/smse.)
No, s temle se pa strinjam
Jp, to je to.
Smsi niso v redu, mogoče kakšen tak prikrit klic...v smislu ej a maš ti mojo bormašino. Ne, nimam. Aja, kako pa si kej, a greva kej na kavo?
-
xxwoman - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
Hihi... meni zadnje čase moj bolj pogosto piše kar tako... in sem mu rekla, da mi je to res všeč, da mi vsak dan pošlje kakšen sms pa mail... da vidim, da se spomni name Potem pa se je zače nekaj izgovarjat, da mi ne piše vsak dan in se je pol zadrževal tri dni moški Po mojem je mislil, da bi drugače to postala obveznost in da bi bla jaz užaljena, če bi kakšen dan pozabil
-
DrFreud - Komunikatorka
xxwoman napisal/-a: Po mojem je mislil, da bi drugače to postala obveznost in da bi bla jaz užaljena, če bi kakšen dan pozabil
A mogoče ne bi imel prav? Sem ziher, da če bi ti pisal vseč esemesov na dan in bi potem kar naenkrat nehal, bi se ti začela spraševat kaj je narobe ...
-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
Niso vsi moški isti.. od mojga skos dobivam sms-ke.
Je pa res da večina moških rajš pokliče, ker si lahk več poveš, kot pa v en sms napišeš.
Pa odvisn je tut od tega kolk se vidva.. če se vidva vsak dan, se pač pokličeva pred tem, da se zmenva kje pa kdaj Če se pa po več dni ne vidva, si pa skos piševa, kličeva.
Je pa res da večina moških rajš pokliče, ker si lahk več poveš, kot pa v en sms napišeš.
Pa odvisn je tut od tega kolk se vidva.. če se vidva vsak dan, se pač pokličeva pred tem, da se zmenva kje pa kdaj Če se pa po več dni ne vidva, si pa skos piševa, kličeva.
-
DrFreud - Komunikatorka
*Lally* napisal/-a:Niso vsi moški isti.. od mojga skos dobivam sms-ke.
Tole se meni zdi nekako logično in normalno ...
Je pa itak fajn, če tip (p)ostane pozitivno nepredvidljiv ... samo tukaj moram nekaj dodat - tudi tipi imamo radi punce, ki so nepredvidljive in znajo pozitivno(!) presenetit ... (seveda, če kaj ne skrivamo, pol zna bit pa mal zoprno in odvečno )
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
DrFreud napisal/-a:
se strinjam. jaz včasih dobim sms ob dveh zjutraj. pravi mi tudi, da ves dan misli name, čeprav je to verjetno malo za lase privlečeno, saj mora biti osredotočen na delo. ampak ok, meni se lepo sliši. sicer pa mi pošlje sms-je tudi čez dan, tako ali tako pa se skoraj vsak dan vidiva in potreba po klicih in sms-jih ni tako nujna.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov