Zakaj moški naivno verjamejo kolegom?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 27. Apr. 2008 9:05

od mojga fanta sodelavci, mlajši, so take piz.., da mu včasih k me kje vidjo, v kinu s kolegicami, na žuru , v mestu ,trgovini al pa kje, kjer sem sama oz. ni mojga zravn, natvezijo sicer v fori, ampak nema veze, da so me vidl s kom drugim, da sem bila s kom v avtu, na zmenku, da me je kdo objemal pa take finte..ampak ker si z fantom zaupava, ogromno pogovarjava, jih zajebe na tak način, da ne pokaže zaskrbljenosti, ali tega da je padel v njihovo vabo, jim reče kako ful butasto, česar ne pričakujejo..potem ga še malo dražijo ampam jim nazaj tako speče, da raje nehajo
Always look on the bright side of your life.
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 27. Apr. 2008 9:09

ja kot si napisala kako bi se počutil tvoj fant, če bi ti flirtala z njegovim kolegom...a veš kako bi se najbrž počutil IZDANEGA, PREVARANEGA, kljub temu da gre samo za flirtanje., ker tako si ta kolega in še potem ostali ustvarijo mnenje da si lahka, in da je tvoj fant budala..ma mene zaboli, da si sebe predstavljam v tem primeru, da flirtam z njegovimi kolegi, k oni bi na trenutke flirtali z mano, ampak sva z fantom že tako dolgo skupaj, da so videli da ne pali, da jih ne obrajtam,,malo so pa poskušali iz kakšnega testa sem..
Always look on the bright side of your life.
Uporabniški avatar
Barbie_girl*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Barbie_girl* » 15. Jun. 2008 13:28

nwem zkaj je temu tak, ampak tut sama mam podobno izkušnjo. pač me niso maral, bli ljubosumni nanj k je meu punco, bog ve kaj so mu govril, tut ena sošolka se je na mene spravla, češ da zdej k je z mano ni več z njimi ... nebom rajš omenjala kak drek je biu z vsem. in ja ... vrjamem, d je šlo use prek roba ... in posledice so tle, pustiu me je namreč. seveda ni povedu d so kolegi krivi, ampak kak del so pa najbrž odigral ... šit hepns. bo se use vrnal ... nekoč?
It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you...
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 22. Jun. 2008 1:06

Moški poslušajo svoje kolege in jim slepo sledijo, ker nočejo biti nič slabši od njih.
Od kolegice fant se je družil z nekom, ki je ravno zaključil zvezo z neko punco in sta najbrž imela pogovore o tem, tako da je še on potem hotel zapustiti njo. Ves čas ji je govoril, kako se ima oni lepo, da se lahko izživi itd.
Uporabniški avatar
cirrus
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2008
Kraj: Ce - Lj - Tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a cirrus » 22. Jun. 2008 21:50

ženska napisal/-a:Moški poslušajo svoje kolege in jim slepo sledijo, ker nočejo biti nič slabši od njih.
itd.

Ja mogoče res. Sam se poskušam izogibati takšnim stvarem, saj verjamem, da lahko pogovor s partnerjem reši vse probleme. Če sta oba partnerja resna, če si zaupata, ni nobenega razloga, da bi verjel kolegom, ki na koncu še ni zelo dober prijatelj.

Glede športnih krogov. Marsikaj nastane v njihovi družbi, še posebej pri ekipnih športih.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 22. Jun. 2008 22:00

Čredni nagon pač. :)
no_Ange|
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a no_Ange| » 22. Jun. 2008 22:09

je tak, da si športniki med sabo vse povejo vse...resno čisto vse...tak, da če si s kom takim se lahk kr sklepaš da njegovi vse vejo, ...kr to vem po lasnih izkušnjah..kr sm bla z enim veslačem..in naslednji dan so čisto vsi vedli kaj je blo pa s kom sm bl...mislim, bedno kot da nimajo kaj bol pametnega za delati... :x
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 22. Jun. 2008 22:14

Primitivci. Ne spoštujejo zasebnosti. :box:
Uporabniški avatar
Barbie_girl*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Barbie_girl* » 23. Jun. 2008 10:19

no_Ange| napisal/-a:je tak, da si športniki med sabo vse povejo vse...resno čisto vse...tak, da če si s kom takim se lahk kr sklepaš da njegovi vse vejo, ...kr to vem po lasnih izkušnjah..kr sm bla z enim veslačem..in naslednji dan so čisto vsi vedli kaj je blo pa s kom sm bl...mislim, bedno kot da nimajo kaj bol pametnega za delati... :x

in pol smo ženske take k si use povemo ... huh ja ... dedi so še 10x slabš :D
It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you...
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 23. Jun. 2008 17:17

ma ja, moškim pač kolegi velik pomenjo in upštavajo njihova mnenja. sj ni nujno, da vedno vse verjamejo, ampak včasih se pač mal zamisljo in ustrašjo, da je pa mogoče kaj o tega, kar povejo kolegi, res. al ženske pa nikol ne nardite tega? kolk je blo že postov.... "kolegica mi je rekla, da ga je vidla z drugo, da se je pogovarjov z drugo, da se je objemov z bivšo.. ali me vara, kaj naj naredim"

najbol je v takmu primeru se s fantom pogovorit in mu povedat, kaj je res in kaj ni. če fant punci zaupa in bo normalno in brez izpadov odreagirala na njegovo vprašanje, bo prej verjel njej kot svojim kolegom. sicer pa... kolege ima verjetno že večino svojega življenja, punco le nekaj mesecev ali let..

pogovor reši vse... moje mnenje
sabinca:)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sabinca:) » 23. Jun. 2008 17:52

Z enim od bivših sm šla glih zaradi tega narazen..prijatelji so taki hinavci, pa še osvajajo me povrh tega, pa so bli tut fuul nevoščljivi, ko sm hodla z njem..pa grozno je, kr pač jim itak vrjame, kr neki, sj mi je žau, kr mu nism poskušala odpret oči, pa mu povedat kaki so.. :( :?
*urškica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 23. Jun. 2008 21:20

Pomoje so koelgi dostkrat lubosumni,kr ma pač njihov kolega tk v redu punco.In pol jo hočjo mal osvajat,pa vidjo da ne pali.Pol si pa zgodbice zmišlujejo, pa lažejo o njej,da si mal ego napumpajo.Sj na konc vrjetn tk dostkrat dosežejo svoj cilj.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 24. Jun. 2008 8:52

Razcisti tole s svojim fantom, ker res grdo zveni. Mislim taka naivnost ej...

konec koncev je zaupanje nek temelj odnosa, tako da ce tega ni.. ni odnosa? :confused:
Uporabniški avatar
nincy87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nincy87 » 19. Avg. 2008 16:45

Jst neprenesem enga kolega od mojga. Kr je itak en ritolizec, misle samo nase pa na svoje potrebe. Ko sva začela je mev itak ful zapovedat, da kao iz mojim negresta več na pjače tko k učasih (kar sploh ni blo res), mev je ful zapovedat, da ga bom itak pustila čez par mescov, nej me raj on zdej pusti, moj itak nikol neposluša drugih tko da mu ni nasedu. Zdej je pa dobu babo k je itak en hudič tko da ma sam sabo preveč problemov pa se nemore iz mano več ubadat :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 20. Avg. 2008 12:49

Mene ne mara skor nobende od nejgovih kolegov, ker ne morejo sprejet, da si je najdu "eno", ki se je misli držat. In pr nama se ne gre tolko, da bi Moj verjeu njim ampak to, da oni ful grdo govorijo od mene in me obtožujejo za stvari, ki sploh nism kriva in pol je Mojmu hudo, ker so taki. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov