Višina moškega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kolk visji so lahko moski ?

5 cm
58
8%
5-15
398
52%
nad 15 cm
304
40%
Skupaj glasov : 760

Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 26. Mar. 2008 10:53

ryu10kyu napisal/-a:
Toty napisal/-a:Pa menda ni moja telesna višina vzrok, da mi ne gre z puncami. Namreč visok sem 177 cm. :?

Jaz imam kolega ki je 170 velik pa je tudi imel komplekse zaradi tega, ker je majhen enkrat ko je bil pijan se je zjokal...kao da ga zaradi tega nobena ne mara...mislim da ni vzrok velikost telesa!Če ga pa katera samo zaradi tega ne mara...potem pa sigurno ni prava oseba in je zelo plehka v razmišljanju...

Toty meni se tvoja višina ne zdi napačna...sama mam tud fanta, k je visok 176 cm, js pa 172 cm...in nam zrd tega zveza ni nč slabša, kot pr enih, kjer je fant za 30 cm višji...
ni use u višini, tko ku ni use u dolžini...redke smo punce, k mamo več ku 170 cm, ker je veliko takih, ki jih imajo okrog 160 al pa manj...in ne vidim zakaj bi bila njim tvoja višina problem...
Uporabniški avatar
Nnia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nnia » 26. Mar. 2008 18:50

men pa ni tok zlo ušeč če je tip 30cm večji od mene nevem no po se še manšo počutm če zravn stojim kt že sm hehe
sicer zdej če bi najdla tipa s kerim bi se ful ujela pa bi biu tok večji ga neb zrd tega pustila al pa kej to itk ne
sam nevem mi je pa bolš če je tko ene 15cm večji:p toj men najbl tko :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 26. Mar. 2008 19:25

Meni osebno pa niso velike punce všeč...sploh take ki naj bi bile kao manekenke...jaz ima rad take male škrate...oziroma največ tam 175cm...dobro saj če bi imela več bi pač sprejel...ampak govorim na splošno pač...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Fusion
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Fusion » 26. Mar. 2008 19:26

Men mano pa mojmu je 2 - 3 cm razlike mogoce. Jst sm 168 cm on pa okrog 170 in nevem mene nc ne mot. Mislm sej se navads, pa itk je velik parou k so tut manjsi tipi kot zenske zakaj se obremenjevat s temu? Zto d te naujo drugi postran gledal :/ not.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 26. Mar. 2008 20:19

Meni je uredi če je tip tm med 180-185 cm. 190 cm je že pretirano (jst sm 170) :D
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 30. Mar. 2008 19:25

ryu10kyu napisal/-a:Meni osebno pa niso velike punce všeč...sploh take ki naj bi bile kao manekenke...jaz ima rad take male škrate...oziroma največ tam 175cm...dobro saj če bi imela več bi pač sprejel...ampak govorim na splošno pač...

Huh si me kr mal potolazil :scherzkeks: Sama sem velika 175 cm in mam skoz filing, da sem prevelika. Kolk si pa ti velik?

Men se pac visina ne zdi pomemben faktor. Se sreca :)
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
*SmOtkyca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 4. 2008
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a *SmOtkyca* » 08. Apr. 2008 10:55

mene velikost ni nikoli motila...drugače pa je moj velik 170 jaz pa 168 in mi je glih prav. tudi če petke obujem sva si glih :D mogoče bi me motilo če bi bil res fuul večji od mene kakih 30! lp :)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 08. Apr. 2008 11:16

bouhica napisal/-a:Huh si me kr mal potolazil :scherzkeks: Sama sem velika 175 cm in mam skoz filing, da sem prevelika. Kolk si pa ti velik?

Men se pac visina ne zdi pomemben faktor. Se sreca :)

moja velikost telesa znaša 181cm...kg naj ostanejo skrivnost :lach:
Glede na to da si bouhica bi človek pričakoval, da si bolj majhne sorte :P
Pa saj smo se videli na cosmo forumu :wink:

175cm je čisto normalna velikost ženske..bolj scary so tiste ki imajo 180+ in da ne pozabim petk potem na nogah...govorim izključno iz svojega vidika.Seveda imam pa frende ki so mahnjeni na 180+ ženske in jim sline dol tečejo. :D :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 08. Apr. 2008 12:18

Jst mam pa 177cm pa se tut vcasih zasekiram da sem prevelka. Ampak ok, sm se ze sprijaznila :).
Z mojim sva pa nekako enako visoka tako da ni problemov.
Uporabniški avatar
sanck
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2004
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a sanck » 08. Apr. 2008 12:22

sm 166 cm.. bi me motl, ja, če bi bil tip manjši k jz.. že jz sm k ena šumska jagoda.. kaj bo pa on? bob? hehe

do zdej so bli vsi moji tipi večji od mene.. kr dost.. itak, če mam pa sam 166 cm :roll:
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
Uporabniški avatar
GoldenSoul
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 9. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldenSoul » 08. Apr. 2008 13:22

Jaz mam pa 175cm, moj pa 181,5. Tko da mam še mal fore, da lahko obujem petke :D . Manjši mi pa nikol niso bli všeč oz. velik jih je blo simpatičnih pa luštnih, sam me je zmotla njihova "višina". Če bi zbirala fanta po internetu al pa v kakšnih posredovalnicah, bi pa v okence za višino napisala 185+cm. :lol: :lol:
Tko pa, ker ne more bit vse po nekih regelcih in ker vmes posreduje še marsikaj druzga kot sam videz, je pa nanesl da sem se na smrt zaljubila v mojga 1815 milimetraša :D
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 08. Apr. 2008 17:08

sarci* napisal/-a:Jst mam pa 177cm pa se tut vcasih zasekiram da sem prevelka. Ampak ok, sm se ze sprijaznila :).
Z mojim sva pa nekako enako visoka tako da ni problemov.

tud js sm 177, pa sm dolg misnla da sm prevelika, zdj mi je pa kr kul.
me zadne čase sami veliki obdajajo haha :cool:
je pa res, da so mi všeč fantje 180+, 180 je že res minimum...tud do 2m bi šlo, sam mora bit skladna postava..če se vid da ne ve kaj bi z rokami in nogami...ne bo palilo :oops:
čeprov ljubezen ne izbira po velikosti, bo pa pršla po tistem k ti bo tip vizualno všeč. in če ti vizualno manjši ne potegnejo, težk vrjetn da se zaljubiš v manjšega.
so pa seveda tudi izjeme ki potrjujejo pravila :wink:
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
metuljcica46
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljcica46 » 08. Apr. 2008 20:11

exdancer napisal/-a:
sarci* napisal/-a:čeprov ljubezen ne izbira po velikosti, bo pa pršla po tistem k ti bo tip vizualno všeč. in če ti vizualno manjši ne potegnejo, težk vrjetn da se zaljubiš v manjšega.
so pa seveda tudi izjeme ki potrjujejo pravila :wink:

verjemi meni...jaz sem tudi tako mislila, nikol manjšega...pa je 1A, ni boljšega ;) tako da, pazi na besede ;)
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 08. Apr. 2008 20:17

jest sm 175 moj pa 183, tko d je razlike lih prou za moj okus :D je pa enkt spau na rou plučnika in je biu s tem ene 5 cm višji kt normalno, to mi je blo pa že previsok... ampak tud če bi biu večji/manši, bi ga še useen mela tolk rada kt ga mam :D
Uporabniški avatar
~Tia~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Tia~ » 20. Maj. 2008 19:33

Vedno so me bolj privlačl višji tipi, mogoče zato, ker sem sama dost mejhna :wink: Moj je 30 cm višji od mene :oops:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov