Višina moškega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kolk visji so lahko moski ?

5 cm
58
8%
5-15
398
52%
nad 15 cm
304
40%
Skupaj glasov : 760

_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 9. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a _tejcha » 11. Mar. 2008 19:46

jz sm 162 on pa 186 :D
darka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a darka » 11. Mar. 2008 20:14

jaz 156, on 187 :D but it's nice :D
neznanka__
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanka__ » 12. Mar. 2008 1:01

..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:23, skupaj popravljeno 1 krat.
darka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a darka » 12. Mar. 2008 13:35

Jaz se zaradi tega nič ne sekiram, še fino mi je. V njegovi družini so vsi ful veliki, tete, sestra.... in potem se jim zdim bl fletkana ...hehe.. Imajo stalen probleme s čevlji, jopicami, hlačami,.... On me ma pa rad zaradi tega kar sem in tu višina nima vpliva :)
Uporabniški avatar
Inčaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Inčaa » 12. Mar. 2008 21:13

ja mene bi motilo če bi bi bil fant manjši od mene.. sam tak so redki fantje pod 160cm tak da ni panike :razz: moj lubi pa ma 183cm.. samo si dam petke gor pa sma čist uredu! :)
Uporabniški avatar
Lauracosmo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lauracosmo » 14. Mar. 2008 14:06

Sama sem že mela tipa k je bil ene 5 cm nižji od mene, pa me je to motil. Na začetku ne, pol pa čedalje bolj. Ne morš obut petk,objet te ne more čez rame, itak mi je čedalje bolj čudn zgledal. Sama sem višje rasti in sem se morala kr potrudt višjega tipa najdt, da mi ustreza v večini lastnosti :D
jest 177 on 189
Uporabniški avatar
alina85
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a alina85 » 14. Mar. 2008 14:46

tut jst sm velika, 175 cm, mela sem fanta k je bil manjši od mene in mi je blo zlo neprijetno. Prijatli so me za hrbtom full ogovarjali, češ kakop ima lahko takega "pamža".. Bil je moja sorodna duša, res sva se v vsem ujela, ampak potem sem naredila konec...ker me je bilo sram :cry: Sedaj imam fanta, ki je velik 195, pa nisem z njim tako srečna kot s prejšnjim...
Zakaj so nekateri ljudje še vedno proti temu, da je punca večja od fanta?? saj smo v 21. stoletju! Če bi pred 3 leti razmišljala tako kot sedaj, bi zagotovo še bila par.
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 15. Mar. 2008 3:47

Hja, ce ti je pa mnenje drugih vec vredno kot pa lastna sreca... Po zelji a ne :wink:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 15. Mar. 2008 15:30

alina85 js res nevem kako lhko končaš s fantom, ker drugim ta zveza ni ušeč... :?
Uporabniški avatar
^cherry^
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ^cherry^ » 16. Mar. 2008 19:42

Jap, mene to moti zato se sploh ne spuščam v zveze z manjšimi oz. odkristo rečeno me niti ne privlačjo. Js sm velika 172 cm in bi se vrjetn počutla kot kakšna gorila zraven manjšega.
Uporabniški avatar
pufica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pufica » 17. Mar. 2008 20:50

Oh... js sm bla tut enkrat z nekaj cm manjšim tipom. Ampak nevem... enostavno se s tem nisem ubadala in je blo obema ok... in narazen sva šla iz čist enih xy razlogov.... Mislm... višina med nama nikol ni igrala kakšne pomembne vloge.... Zdej sm pa s tipom k je večji od mene vsaj 20cm:) hihi. In to mi je fuuul všeč. I like big ones;)
kremsnita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kremsnita » 18. Mar. 2008 10:18

Moj je 32 cm večji od mene. On je 194 jst pa 162. In me popolnoma, ampak res popolnoma nič ne moti. Vsi itak pravjo da ful dobr skup gledava. Tut ne nosim nekih petk da bi višja zgledala. In prov všeč mi je ko se lahko cela skrijem v njegov objem. Tut poljubljanje ni noben problem. Ok sej moram mal na prste stopit sam da bi me pa to oviralo pa sploh ne. In lahko ga poljubim zmer k si želim, sej vid da se mal k njemu stegnem pa pol še on mal glavo sklon. Edin pri seksu stoje je treba bit mal iznajdliv :D

Aja, nekej pa me mot. ne maram se slikat stoje, da je pol na vseh slikah vidna razlika. Tko da večina skupnih slik je ko sediva, al pa jst na kakšno stopnico stopim al pa kej podobnega. Mal bom mogla še stuhtat kako bo to izgledalo na poročnih slikah :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 25. Mar. 2008 17:32

Toty napisal/-a:Pa menda ni moja telesna višina vzrok, da mi ne gre z puncami. Namreč visok sem 177 cm. :?

Jaz imam kolega ki je 170 velik pa je tudi imel komplekse zaradi tega, ker je majhen enkrat ko je bil pijan se je zjokal...kao da ga zaradi tega nobena ne mara...mislim da ni vzrok velikost telesa!Če ga pa katera samo zaradi tega ne mara...potem pa sigurno ni prava oseba in je zelo plehka v razmišljanju...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
metuljcica46
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljcica46 » 25. Mar. 2008 17:59

ryu10kyu napisal/-a:
Toty napisal/-a:Pa menda ni moja telesna višina vzrok, da mi ne gre z puncami. Namreč visok sem 177 cm. :?

Jaz imam kolega ki je 170 velik pa je tudi imel komplekse zaradi tega, ker je majhen enkrat ko je bil pijan se je zjokal...kao da ga zaradi tega nobena ne mara...mislim da ni vzrok velikost telesa!Če ga pa katera samo zaradi tega ne mara...potem pa sigurno ni prava oseba in je zelo plehka v razmišljanju...

in takih je veliko tukaj na forumu kot si lahko opazil(a).....

na žalost :?
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Nannya-1 » 25. Mar. 2008 18:02

metuljcica46 napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a:

in takih je veliko tukaj na forumu kot si lahko opazil(a).....

na žalost :?
Veliko-koga? Tipov, ki jokajo zaradi neprivlačnosti ali plehkih žensk?

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov