Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
powerpuff - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2006
- Kraj: lj
Joj, js sm mela par dni nazaj pravo nocno moro...hodila sem z enim tipom neki casa in pol enkrat ugotovim, da je manjsi od mene...takrat sem prvic pogledala njegove cevlje v predsobi in ugotovila, da je mel tip cel cas cevlje z 10cm podplatom! sem bila tako srecna, ko sem se zbudila in spomnila na mojega 15cm vecjega fanta ne bi hodila z manjsim.
-
*bambi<3* - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 11. 2006
Men so bli pa zmeri nekak bl prvlačni večji fantje....moie je od mene večji 25cm ....pa se mava čist fajn ....so rekl kolegi da naju je ful fajn vidt...k pride on u lokal, pol pa en mejhn škratek za nim prcapla ....men je fajn, če je velik, k te objame pa se tko fajn počutš
- metuljcica46
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
same punce manjše postave opažam...
no jaz sem velika 177....mogoče še kak cm gor..in verjemte je težko...vedno sm govroila da ne ni šans da bom z manjšim...in potem se zaljubim v tipa ki je 2,3 cm manjši do mene, tk da...in me to popolnoma nič ni motil, so njegove pozitiven lastnosti izstopale....jeeeeejjj...
no jaz sem velika 177....mogoče še kak cm gor..in verjemte je težko...vedno sm govroila da ne ni šans da bom z manjšim...in potem se zaljubim v tipa ki je 2,3 cm manjši do mene, tk da...in me to popolnoma nič ni motil, so njegove pozitiven lastnosti izstopale....jeeeeejjj...
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
metuljcica46 napisal/-a:same punce manjše postave opažam...
tud js sm tok velika, pa se najde kšn večji
sicr moj bivši je bil tam nekje 180, pa so naju vsi sprašval kter od naju je večji..
zdj pa zadne čase vedno večje fante v svoji bližini opažam. tk da verjem da se najdt
najbolš je tist okol 190, 195 k morš na prste stopt da ga loh objameš...in pol se tko za tabo postav in te čez trebuh objame..oh ker dobr občutek varnosti
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
med nama je tut ene 15 cm razlike in lahko bi bilo tudi več lahko pa tudi manj - vse mi je ql. sam ni mi pa fajn če bi bil manjši pa še bolj suh od mene. moj bivši je bil tako visok ko t jaz pa fuuul bolj suh. zraven sem zgledala kot da bi bila njegova mama.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Med nama je 30 cm razlike (jst sm 160, on 190)
Všeč mi je ko ga objemem in je moja glava ravno pod njegovo brado...to mi je toook fajn
Sicer pa so mi zmeri bli všeč visoki tipi, tut zdej (če se obrnem za kerim) se obrnem najprej za visokim...in črnim
Všeč mi je ko ga objemem in je moja glava ravno pod njegovo brado...to mi je toook fajn
Sicer pa so mi zmeri bli všeč visoki tipi, tut zdej (če se obrnem za kerim) se obrnem najprej za visokim...in črnim
-
LiL`B - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: CeLje, ...
Anelise napisal/-a:LiL`B napisal/-a:Sem pa mela enkrat tipa k je bil visok neki čez 1.90 in je blo kr nerodno še posebi pri poljubljanju kr sm mogla skoz na prstih stat.
men je pa to tko kjut,da se morm dat na prste da dosezem njegove ustnce
Ja sj je kjut da mal na prstke stopš da si lahk lubčka data ... sam jst sm ponavadi kr dlje časa mogla na prstih stat, tko da so me včasih če orng boleli ... ampak je blo za potrpet ker se je fajn poljubljal .
>> GooD GirL Gone BaD <<
-
_sanja_* - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 1. 2007
- Kraj: Celje
heh, js morem tud na prstkih stat, če nimam obutih petk Velik je okrog 180 cm, js pa 163 cm. Vesela sm, da je tk. Lahk obujem kakršnekoli pete hočem, pa bo še vedno večji od mene. Ko pa skačema po stanovanju v copatih, je pa prav luštno, k morem na prstke stopit
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]