Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
hehe moj je men tko faca, k mam rolerje gor, sm večja od njega.. vs mjčkn zgleda tko kjut drugač mi je pa vseeno.. pravjo da se v postli vse "pogliha"
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
Ma če se zaljubiš se zaljubiš..težko greš stran od nekoga samo zaradi višine. No jaz sem imela samo enega bivšega ki je bil tolk visok kot jaz..pa mi je blo kar malo tečno...ker sem bila vedno navajena gledati nekoliko navzgor, ne pa naravnost
No najbolj cool mi je če je fant višji za okol 6-10 cm in ne samo za centimeter ali dva. do sedaj sem vedno imela nekoliko višje fante..ne maram pa da je previsok..to pa niti pod razno ne. sedanji je ravno prav...8 cm se mi zdi
No najbolj cool mi je če je fant višji za okol 6-10 cm in ne samo za centimeter ali dva. do sedaj sem vedno imela nekoliko višje fante..ne maram pa da je previsok..to pa niti pod razno ne. sedanji je ravno prav...8 cm se mi zdi
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
KiLLyKa napisal/-a:Moj je tud nižji za 3cm pa mi je vseen
Moj lubi je tud nižji.. sicer ne tok, da bi blo ful opazno, ampak, če obujem pete, to postane vidno
Včasih sm/sva se ful sekerala zarad tega...
Sam kaj čmo, narava nam določi višino, pa tud to, da se zacopamo en v druzga
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Hm..moj je tud manjši in me učasih mot. Jz se enkratno počutm ob višjem moškem. Tko nekak varno. No sej zdej sm se že navadla. In tok me spet ne mot. Mam pa željo, da bi na njegovem maturancu mela visoke pete, pa nwm kako se bo on počutu oz jaz, k bom opazno večja od njega.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
^same here..zdej sm se že kr navadla,sam včasih pa kr pomislm da bi blo fajn če bi bil mal večji.Drgač je ene 4cm manjši in se ne opaz ne vem kok zlo...na splošno ne maram velikih tipov.
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:32, skupaj popravljeno 1 krat.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Mene ful privlačijo visoki tipi, nekje 185cm visoki , torej 15cm višji od mene. Že tako ko gledam okrog vedno počekiram samo tavisoke, "tamalih" sploh ne pogledam
Sej mogoče če bi mi kateri postal všeč ko je malo manjši me nebi tolk motilo ampak če bi bil pa manjši od mene, pa nevem Mi ni preveč všeč
Sej mogoče če bi mi kateri postal všeč ko je malo manjši me nebi tolk motilo ampak če bi bil pa manjši od mene, pa nevem Mi ni preveč všeč
I laugh at gilded butterflies.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Zadnjič spremenil positive vibration, dne 19. Mar. 2010 19:46, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
misva dva pa ene 7 cm narazn, je lih fajn tko ni prevelik, ne pa tud premajhn (oz clo manjši)... z manjšim od sebe ne vem če bi bla, ampak se nikoli ne ve... prou večiga pa tud ne, je biu že soplesalc na maturantskem skor 20 cm večji, to je pa že rahlo prevelik po mojmu okusu... ampak zdej mam pa mojga in ga ne dam hehe
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
višina zame ni odločilnega pomena
so mi pa bli do zdej bolj všeč tipi, k so bli prbližn tok visoki k js, mogoče 10 cm večji
ne bi me motil, če bi bil tip mal maanjši od mene. no ja, če bi biv 15cm manjši, pol bi vrjetn me motil
sicer sm pa visoka 165cm tko da bi 15cm manjšga že težko dobila
so mi pa bli do zdej bolj všeč tipi, k so bli prbližn tok visoki k js, mogoče 10 cm večji
ne bi me motil, če bi bil tip mal maanjši od mene. no ja, če bi biv 15cm manjši, pol bi vrjetn me motil
sicer sm pa visoka 165cm tko da bi 15cm manjšga že težko dobila
-
LiL`B - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: CeLje, ...
Ja no da bi bil tip nižji od mene bi blo mal smešno za vidt [ visoka sm 1.66 ] . Sem pa mela enkrat tipa k je bil visok neki čez 1.90 in je blo kr nerodno še posebi pri poljubljanju kr sm mogla skoz na prstih stat. Zato je blo najlažje takrat kadar sma se poljubljala sede .
Zdejšnji lubi je pa glih prow visok je višji od mene sam nimam pojma za kolk
Zdejšnji lubi je pa glih prow visok je višji od mene sam nimam pojma za kolk
>> GooD GirL Gone BaD <<
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov