Višina moškega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kolk visji so lahko moski ?

5 cm
58
8%
5-15
398
52%
nad 15 cm
304
40%
Skupaj glasov : 760

Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 03. Jan. 2008 1:14

hehe moj je men tko faca, k mam rolerje gor, sm večja od njega.. vs mjčkn zgleda tko kjut :D :D drugač mi je pa vseeno.. pravjo da se v postli vse "pogliha" :P
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
_sMEjKa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 8. 2007
Kraj: štajerska...

Neprebrana objavaNapisal/-a _sMEjKa_ » 05. Jan. 2008 15:11

ja,tudi jaz sem vedno imela višje fante in ni šans da bi kdaj imela manjšega od sebe.
In zdaj,tak kot pravijo zarečenega kruha se največ poje, sem se zatrapala v 2 cm manjšega od sebe :lol: :eek:
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 05. Jan. 2008 16:04

Ma če se zaljubiš se zaljubiš..težko greš stran od nekoga samo zaradi višine. No jaz sem imela samo enega bivšega ki je bil tolk visok kot jaz..pa mi je blo kar malo tečno...ker sem bila vedno navajena gledati nekoliko navzgor, ne pa naravnost :D
No najbolj cool mi je če je fant višji za okol 6-10 cm in ne samo za centimeter ali dva. do sedaj sem vedno imela nekoliko višje fante..ne maram pa da je previsok..to pa niti pod razno ne. sedanji je ravno prav...8 cm se mi zdi :D
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Papillon~ » 20. Jan. 2008 22:01

KiLLyKa napisal/-a:Moj je tud nižji za 3cm pa mi je vseen :)

Moj lubi je tud nižji.. sicer ne tok, da bi blo ful opazno, ampak, če obujem pete, to postane vidno :)
Včasih sm/sva se ful sekerala zarad tega...
Sam kaj čmo, narava nam določi višino, pa tud to, da se zacopamo en v druzga :D
Uporabniški avatar
ForeverMe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ForeverMe » 22. Jan. 2008 0:02

jz nism glih nevemkuk velka tku d mi je lubš če ni preveč višji od mene. zdejšni je skorejda čist taprav, tuk je višji da morm mejčkn stopt na prste če mu hočm dat lupčka pa se on ne sklon...u postli pa itak ni važn :D
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 22. Jan. 2008 7:57

Hm..moj je tud manjši in me učasih mot. Jz se enkratno počutm ob višjem moškem. Tko nekak varno. No sej zdej sm se že navadla. In tok me spet ne mot. Mam pa željo, da bi na njegovem maturancu mela visoke pete, pa nwm kako se bo on počutu oz jaz, k bom opazno večja od njega.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *daddy's girl* » 27. Jan. 2008 21:41

^same here..zdej sm se že kr navadla,sam včasih pa kr pomislm da bi blo fajn če bi bil mal večji.Drgač je ene 4cm manjši in se ne opaz ne vem kok zlo...na splošno ne maram velikih tipov.
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 02. Feb. 2008 23:57

Višji definitvno, ampak ne previsok. Napsloh so mi previsoki tipi en velik turn off. 10 - 15 cm višji je čist kul. :)
This too shall pass.
neznanka__
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanka__ » 03. Feb. 2008 10:39

..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 03. Feb. 2008 11:30

Mene ful privlačijo visoki tipi, nekje 185cm visoki , torej 15cm višji od mene. Že tako ko gledam okrog vedno počekiram samo tavisoke, "tamalih" sploh ne pogledam :)
Sej mogoče če bi mi kateri postal všeč ko je malo manjši me nebi tolk motilo ampak če bi bil pa manjši od mene, pa nevem :/ Mi ni preveč všeč :?
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 03. Feb. 2008 12:12

Men tud ne manjši omg :lach:, ampak če bi bla sama 180cm, pol me pa ne bi motil, če bi bil kakšn cm manjši. Mi je pa ful ušeč, če je ženska v petah višja od tipa, tko mal dominantno. :flehan: :D
This too shall pass.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 12. Feb. 2008 0:30

Zadnjič spremenil positive vibration, dne 19. Mar. 2010 19:46, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 12. Feb. 2008 7:39

misva dva pa ene 7 cm narazn, je lih fajn tko :D ni prevelik, ne pa tud premajhn (oz clo manjši)... z manjšim od sebe ne vem če bi bla, ampak se nikoli ne ve... prou večiga pa tud ne, je biu že soplesalc na maturantskem skor 20 cm večji, to je pa že rahlo prevelik po mojmu okusu... ampak zdej mam pa mojga in ga ne dam hehe :P
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 22. Feb. 2008 21:51

višina zame ni odločilnega pomena

so mi pa bli do zdej bolj všeč tipi, k so bli prbližn tok visoki k js, mogoče 10 cm večji

ne bi me motil, če bi bil tip mal maanjši od mene. no ja, če bi biv 15cm manjši, pol bi vrjetn me motil :lol:
sicer sm pa visoka 165cm tko da bi 15cm manjšga že težko dobila :D
Uporabniški avatar
LiL`B
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 10. 2007
Kraj: CeLje, ...

Neprebrana objavaNapisal/-a LiL`B » 28. Feb. 2008 15:05

Ja no da bi bil tip nižji od mene bi blo mal smešno za vidt [ visoka sm 1.66 ] . Sem pa mela enkrat tipa k je bil visok neki čez 1.90 in je blo kr nerodno še posebi pri poljubljanju kr sm mogla skoz na prstih stat. Zato je blo najlažje takrat kadar sma se poljubljala sede :D .
Zdejšnji lubi je pa glih prow visok :P je višji od mene sam nimam pojma za kolk :D
>> GooD GirL Gone BaD <<

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov