Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- anaida
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2004
jst bi pa mela enga višjega od mene,...visoka sem 1,80 m in je že težko kkšnga visokega kje najdt...če je pa že fuuul velik,...je pa tk, smešn;)....tko da, upam da mi nekoč uspe najdt kkšnga višjega od 187 (da bom še v petkah manjša od njega);)...ampak rajš nič ne bom rekla,..ker se zarečenga kruha največ poje,..pa se lahko nrdi da bom končala z nekom ki bo dve glavi manjši od mene,...
....tud visokim puncam ni lahko ...
....tud visokim puncam ni lahko ...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Ma usak ma svoje probleme..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Toty napisal/-a:Pa menda ni moja telesna višina vzrok, da mi ne gre z puncami. Namreč visok sem 177 cm.
Toj zame recimo glih prov. Lahk si se ene 7 cm manjsi In ne, zihr ni visina razlog, da ti ne gre s puncami.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
- Nannya-1
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2007
Policista merita lestev. Eden jo drži, drugi pa zleze nanjo in meri. Mimoidoči pripomni:Aloha napisal/-a:Res?! Men se je zmer zdel, da se tič mer u doužino, ampak pr teb gre očitno u višino .
"Sta pa res trapasta. Lestev bi položila na tla in izmerila, kako je dolga."
"Butec neumni! Saj naju ne zanima, koliko je dolga ampak koliko je visoka."
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Mene bi pa motilo, če bi bil afnt ene 5cm manjši od mene ali celo več. Sem mela pa fanta, ko sv abila oba čist isto velika in mi je blo fino. Moj sedanji fant pa je ene 10cm al pa še mal večji od mene.
-
tamala_181 - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
moj biuši je biu sam ene 2, 3 cm višji od mene in mi je blo prou ok
do ene 10, 15 je lah tipi višjiu..tut če je manši tm ene 5 cm je še ok..več pa ne vem kako bi blo...sam če bi mi biu tip tok ušeč pa u redu pa use se nebi sekerala zarad tega ker je manši...
do ene 10, 15 je lah tipi višjiu..tut če je manši tm ene 5 cm je še ok..več pa ne vem kako bi blo...sam če bi mi biu tip tok ušeč pa u redu pa use se nebi sekerala zarad tega ker je manši...
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
men se zdi pa tk, da na splošno prej opazim tipa, ki mi deluje ql in če so mi všeč bol visoki tipi je logičn da bom tajga prej opazla ....manjšega ne bi mela, kr bi me to motl, sam ne bom nč trdila,kr zarečenga kruha sm se že prenajedla in bom rajš rekla, da je vse možn
- chica bella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
men je pa čist vseen. Tut če je majhn... v majhnih flaškah je strup
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov