Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Enschede - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
rozica_ napisal/-a:Midva z lubijem mava tut kr dost razlike, k sm js bl mejhna 160cm, on je pa 185cm. To naju cist nic ne moti. Js sm itak navajena, da so tipi dost vecji od mene, tko da mi to ni nic cudnega.
Pol smo skor na istem, le da je punca 165cm, jz pa 185cm
I'm turning like the sun
and like the stars
you try to sing with me baby
and like the stars
you try to sing with me baby
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Pr men pa tm okol 25cm-jev..
(jz mejhna, on velk)
(jz mejhna, on velk)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
shaMa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
jah ... midva mava pa cele 2 cm razlike ... Se dobr da ne nosim petk ( bi mi pa sedu ennn velik poba, da koncno lahko zravnano zravn stojim )
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
men je pa ful bol, če je tip višji od mene...čeprov sm že tud mela manjšiga tipa(za kakšn cm), sam mi ni blo ql... nočem zravn tipa zgledat kokr žirafa...pa pol spljoh ne morm petk nost...mislm sj jih drgač tud ne ful, k mam bed filling d sm komad velka...
je že kr dost težko najdt dost velkiga tipa, k sm 177 visoka, k nevem prov use mejhne ženske poberejo velke tipe....
...tko d zj sm prbližn na tem mnenju, da je tip saj tok velk k jst...najbol je pa itaq tm okol 195cm...
...ja k ste pa ene napisale, d če bi zavrnla tipa k bi biv manjši...ja, ja....mislm js mam že itaq filing, d uni tamali tipi okol metr 50, spljoh ne jebejo velkih žensk kj dost (saj js mam take izkušne, z enmu tipam sva se dost dobr štekala...tko prek neta...use ql, dokler ni dojev d sm tko ene 20 cm višja od nega...bed ane... )...mislm sj bi bla js na njihovmu mest tud zakompleksana...
je že kr dost težko najdt dost velkiga tipa, k sm 177 visoka, k nevem prov use mejhne ženske poberejo velke tipe....
...tko d zj sm prbližn na tem mnenju, da je tip saj tok velk k jst...najbol je pa itaq tm okol 195cm...
...ja k ste pa ene napisale, d če bi zavrnla tipa k bi biv manjši...ja, ja....mislm js mam že itaq filing, d uni tamali tipi okol metr 50, spljoh ne jebejo velkih žensk kj dost (saj js mam take izkušne, z enmu tipam sva se dost dobr štekala...tko prek neta...use ql, dokler ni dojev d sm tko ene 20 cm višja od nega...bed ane... )...mislm sj bi bla js na njihovmu mest tud zakompleksana...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov