Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Eh, Yazmeen, get used to it, bigboi je neumoren, to so pač ti velki deci, opaženi, posebni, prekrasni in tako zelo boljši od tistih manjših .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
bigboi napisal/-a:No angel to maš ti napačno mišljenje...
Zakaj bi pa mela ona napacno mislenje? Pravico ima do svojega glih tko k ti.
bigboi napisal/-a:Nevem mal športnike poglej, bolj težko rečem da je ker grd...
Za tvoj okus, ona ma pa svojega, kar vkljucuje tud to, da ji je nekdo grd glih zarad tega, ker je visok.
bigboi napisal/-a:Pa tudi nobena punca nam ni premajhna ker mamo lahko od malih do visokih
A nimajo to moznost tipi useh velikosti?
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
haha... vesel božič vsem
Drugač pa bouhica... Ko bo mel tip 160 cm punco visoko 185 cm vsa čast... Mi ga boš pokazala mu bom prensu pručko za božička... Ostalo nebi komentiral, sm na počitnicah
ps: yazmeen js nism reku da mi niso všeč majhne punce Meni so všeč simpatične punce. Seveda pa prej opazim višje...
No angel... Nevem js poznam pač športne tipe in majo vsi športne postavce se pravi 6pack na svojem mestu, roke normalne noge tut... Nevem... Milič je tm visok ko js pa nebi vedu kaj mu manjka... Glede slovenske scene, drugač pa kak NBA poglej pa boš vidla. Tm nevem če ma sploh kdo grdo postavo...
Aloha... Kaj te muči?
Drugač pa bouhica... Ko bo mel tip 160 cm punco visoko 185 cm vsa čast... Mi ga boš pokazala mu bom prensu pručko za božička... Ostalo nebi komentiral, sm na počitnicah
ps: yazmeen js nism reku da mi niso všeč majhne punce Meni so všeč simpatične punce. Seveda pa prej opazim višje...
No angel... Nevem js poznam pač športne tipe in majo vsi športne postavce se pravi 6pack na svojem mestu, roke normalne noge tut... Nevem... Milič je tm visok ko js pa nebi vedu kaj mu manjka... Glede slovenske scene, drugač pa kak NBA poglej pa boš vidla. Tm nevem če ma sploh kdo grdo postavo...
Aloha... Kaj te muči?
- Rhea
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 10. 2004
- Kraj: Frigate Bay
bigboi: nekateri visoki moski izgledajo nekako..."dolgi". Dolge noge, dolge roke...ne znam dobro opisat. Sicer mi ponavadi pade oko na moske tam nekje moje velikosti (170cm), ampak, ce je "prav grajen" mi pritegne oko tudi kak "gorila".
-
bigboi - Debatorica
jap... Sam to je isto kot če bi reku da majo majhne punce kratke noge in roke in zgledajo ko nek škrat So take tudi in so tut tipi ki delujejo okorno in ne prav grajeno kot praviš... Sam zato pa pravim da ni to pravilo kot vsi trdijo... Js po teh debatah sklepam ko da smo vsi visoki neki zobotrebci ki ne znamo hodit normalno in mamo reflexe počasne... Ni tako... Če poznaš nekoga takega še ne pomeni da so vsi taki... Js poznam za razliko same simpatične fante in ko kam gremo še nobena ni rekla kaj napačnega o nas. To sam tu gor najedajo da se mal kregamo
-
Aloha - Cosmopsiho
Oh, never ending story.
Glej, bigboi, ti non stop poudarjaš, da bejb pod metr sedemdeset (govorim na pamet) sploh ne opazš, da se spotakneš ob njih in podobne bedarije, pol se pa razburjaš, k kšna punca sm gor napiše, da ji ne potegnejo dvometraši. Usak(a) ma svoja merila in kriterije glede lepote in če punci ti, tvoja višina in tvoj karakter ne odgovarjajo, je ne prepričuj u nasprotno. Nis(m)o usi za use, usak(a) pa pač najde sebi primernega.
Newsflash - poznam parčke, kjer je on lepo manši od nje, pa kaj zdej?! Je zato kej slabši od tistih z dvejst centi več? Raj mu pručko sabo nosm kt pa poslušam komentarje tvoje sorte .
Glej, bigboi, ti non stop poudarjaš, da bejb pod metr sedemdeset (govorim na pamet) sploh ne opazš, da se spotakneš ob njih in podobne bedarije, pol se pa razburjaš, k kšna punca sm gor napiše, da ji ne potegnejo dvometraši. Usak(a) ma svoja merila in kriterije glede lepote in če punci ti, tvoja višina in tvoj karakter ne odgovarjajo, je ne prepričuj u nasprotno. Nis(m)o usi za use, usak(a) pa pač najde sebi primernega.
Newsflash - poznam parčke, kjer je on lepo manši od nje, pa kaj zdej?! Je zato kej slabši od tistih z dvejst centi več? Raj mu pručko sabo nosm kt pa poslušam komentarje tvoje sorte .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Aloha - Cosmopsiho
Kokr se men zdi, večina ne izključuje možnosti, da bo mela nekoč višjiga tipa ... gre pač za to, da so nam nekaterim pouprečno visoki tipi bol ušečni, večkrat bol sorazmerni (jp, tut men pr zlo visokih določene zadeve smešn delujejo) in use kar je tega. In si pač najdemo take. Spet druge bodo pohopsale višje. Tko kt ene ne maramo zavaljenih, druge ne presuhih, ene ne mormo brez športnikou, drugim ustrezajo kauč+teve deci in tko naprej ...
Če bi pa najdla tipa, s kerim bi se noro ujela, bi mi biu hudo priulačn in use kar gre zravn, pa bi meu skladno grajena dva metra, bi pač bla z njim. Sam do tega še ni pršlo in ne verjamem, da bo (mam svojga "palčka" in ga ne bi menjala sploh).
Če bi pa najdla tipa, s kerim bi se noro ujela, bi mi biu hudo priulačn in use kar gre zravn, pa bi meu skladno grajena dva metra, bi pač bla z njim. Sam do tega še ni pršlo in ne verjamem, da bo (mam svojga "palčka" in ga ne bi menjala sploh).
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Rhea napisal/-a:bigboi: nekateri visoki moski izgledajo nekako..."dolgi". Dolge noge, dolge roke...ne znam dobro opisat.
Ja sej, točn to. In pol, kar je najhujš, majo ful ogromne podplate. Okej mal heca no (čeprav je res ). Sicer pa kakšn 2 metra visok je za mene že čist preveč, glede na to da sm js slabih 160cm. Mam rada da je fant bolj visok, ampak kar je nad 190, pa bolj ne kot ja.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
bigboi - Debatorica
Heh aloha...
Kaj poudarjam? Rekel sem da prej opazim višjo lušno punco kot manjšo... Sej ti tut prej opaziš lušnega visokega fanta kot kerga manjšega... Nimam nič proti če reče da ma raje manjše... Sam ne pa da napiše da mara manjše, ker so visoki neskladni... In me to moti in zato branim našo višino! Js sm skladen dvometraš, če že govoriš da nobenga ne poznaš...
Plus, se ne spomneš kaj si napisala v temi majhna dekleta... Ni odvisno od višine kako zgleda. Maš sexy dvometraše in maš sexy metr čevape Pač ne maram tega mnenja kot je No angel napisala da naj bi zgledali zobotrebci z velkimi podplati... Đizs js mam 50 št. noge pa je vse skladno sorazmerno z mojo višino in nism ko čarli čaplin...
Nannya-1 ponavadi te punce pristanejo v spalnici od kerga... Tako da je to nekako odgovor kaj si dekleta mislijo o nas...
Kaj poudarjam? Rekel sem da prej opazim višjo lušno punco kot manjšo... Sej ti tut prej opaziš lušnega visokega fanta kot kerga manjšega... Nimam nič proti če reče da ma raje manjše... Sam ne pa da napiše da mara manjše, ker so visoki neskladni... In me to moti in zato branim našo višino! Js sm skladen dvometraš, če že govoriš da nobenga ne poznaš...
Plus, se ne spomneš kaj si napisala v temi majhna dekleta... Ni odvisno od višine kako zgleda. Maš sexy dvometraše in maš sexy metr čevape Pač ne maram tega mnenja kot je No angel napisala da naj bi zgledali zobotrebci z velkimi podplati... Đizs js mam 50 št. noge pa je vse skladno sorazmerno z mojo višino in nism ko čarli čaplin...
Nannya-1 ponavadi te punce pristanejo v spalnici od kerga... Tako da je to nekako odgovor kaj si dekleta mislijo o nas...
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Dej si ze dopovej, da ce si ti skladen sam seb, lahk men pa se komu zmer zgledas okorno. In ne gledamo use za visokimi tipi, ampak se usaj js osredotocim cist na druge stvari. Zarad mene je clovek metr cevap velik, ce mi je usec, mi je pac usec. Pika. Usem ne mors ugajat, dopovej si ze enkrat to.
Sej js tud nisem vsem usec (u bistvu sem redko komu ), pa me prov boli dzoni, ce kdo kritizira kaksno lastnost k jo mam tud sama.
Sej js tud nisem vsem usec (u bistvu sem redko komu ), pa me prov boli dzoni, ce kdo kritizira kaksno lastnost k jo mam tud sama.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
jao pa kaj se skoz pregovarjate okol ene in iste stvari...
čist vsi po vrst morte nehat posplošvat in provocirat drug drugega. vsak je svoj človk, vsaj ma svoje prednosti in slabosti, nihče ni slabši ker je večji al pa manjši in NIHČE NI POPOLN.
enim pašejo večji, enim pašejo manjši...enim pašejo zobotrebci, spet drugim pa mal boljš rejeni...ena se bo noro zacopala v nekoga k bo popolnoma neskladn in ena bo spet iskala neko navidezno popolnost....pač tko je. drgač pa se vsi vrjetn strinjamo, da ni vse v videzu..ja to da te človk vizualno prtegne že mora bit, sam ful ful je tud v osebnosti.
in res se mogoče ne zavedate, sam s tem k posplošujete da so vsi visoki neskladni in grdi, lahko ful užalte človeka..tko k užalš nekoga če rečš da je mejhn in ne bo nikol zbran, če bo zravn njega še en višji....in glih tko užalš človeka če trdiš da so vsi moški al pa vse ženske enake..
djte se mal zamislt kaj pišete pa kk bo to na človeka vplival, pol se bote velik mn čudl, zakaj se kdo obes na vaše besede in užaljeno kontrira.
pa lepga božička vam želim
čist vsi po vrst morte nehat posplošvat in provocirat drug drugega. vsak je svoj človk, vsaj ma svoje prednosti in slabosti, nihče ni slabši ker je večji al pa manjši in NIHČE NI POPOLN.
enim pašejo večji, enim pašejo manjši...enim pašejo zobotrebci, spet drugim pa mal boljš rejeni...ena se bo noro zacopala v nekoga k bo popolnoma neskladn in ena bo spet iskala neko navidezno popolnost....pač tko je. drgač pa se vsi vrjetn strinjamo, da ni vse v videzu..ja to da te človk vizualno prtegne že mora bit, sam ful ful je tud v osebnosti.
in res se mogoče ne zavedate, sam s tem k posplošujete da so vsi visoki neskladni in grdi, lahko ful užalte človeka..tko k užalš nekoga če rečš da je mejhn in ne bo nikol zbran, če bo zravn njega še en višji....in glih tko užalš človeka če trdiš da so vsi moški al pa vse ženske enake..
djte se mal zamislt kaj pišete pa kk bo to na človeka vplival, pol se bote velik mn čudl, zakaj se kdo obes na vaše besede in užaljeno kontrira.
pa lepga božička vam želim
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov