Višina moškega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kolk visji so lahko moski ?

5 cm
58
8%
5-15
398
52%
nad 15 cm
304
40%
Skupaj glasov : 760

Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 15. Okt. 2007 20:54

bigboi napisal/-a:itak da ja... Me prav zanima kera punca gre do manjšega od sebe in ga "peca"... Al so se spoznali ko je sedel, al ko so bli vinjeni pa so pol opazli uno majhno razliko... Valda da vem da hoče met vsaka višjega od sebe... Sj če si že sam ta post prebereš boš vidu da jih je 3/4 takih... Zato je uno spoznavanje čuden način... Kaj ma pa veze to da so moški višji in da majo ženske večje prsi... Js govorim za une izjeme ki se dajo skup...

Jst bi mela takoj manjšega, ker če ne druzga se ne bi hvalu s svojo višino in vse ostale, k so 1.90 in manj, zabiju nekam v tla. Ravn dons sm vidla enga kolega, k ni velik, in ma višjo punco. Prou fletn par sta skup, res pašeta skup. S(m)o punce, k pač ne marajo/maramo ne vem kolk visokih tipov in to je to. Sprjazn se s tem.
Pust folku, da ma še svoje mnenje in ne vsiljuj jim svojga, ker s tem ne boš dosegu nč.
Sej fajn, če je človk samozavestn, sam ti pa že mal pretiravaš, vsaj kar se višine tiče in vsega, kar po tvoje paše zravn.

In NE, višji tip še ne pomen varnosti.

Ej metron, če maš eno punco ki ma 179 cm in sm js pa en model ki je 177... Mam prednost... Na svetu so tipi bolši in na svetu so punce ki bi izbrale manjšega... Samo ne ko bi mela istočasno na izbiro oba wink Sploh če bi una še petke mela obute... Mislim da mam ene 90% večjo možnost kot un ta drug wink

:eek: :eek: Ej, a ti sploh gledaš, kar napišeš???? Jst bi takoj izbrala tistga manjšiga, pa konc. Ker koj, ko bi vidla tistga mal višjega, bi se spomnla nate in na tvoja nakladanja tuki gor, kok ste višji tipi oh in sploh hudi pa dobri pa okretni pa ne vem kaj še vse ... manjši it is for me.
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 15. Okt. 2007 21:04

v bistvu bi ti sam zato da men nasprotuješ :) Sj js ne nakladam drugače razen tu na cosmopolitanu, ker se vsak zapiči v komentarje... In mi dvigate pritisk... Ker pravite da sm js omejen in se spravljate name... V reali sm js čisto tiho in se menim za sebe... Če bi kero punco ki me pozna vprašali bi vedli kak sem... Sam tu gor mi ne date dihat in se samo branim in branim... Kako bi blo tebi jagodka če bi ti vsak ko kaj napišeš neki nasprotoval, a ti si hotla samo neki dopolnit omenit ne pa zdej kregat se... Sj nism tu gor da bi se kregal... Sam haloooooo... Mojga mnenja tut nočete vzet in it dalje... Vse kar napišem se vsak zapiči in pravi da mam narobe... Bullshit... Js pravim tako, vi drugače in lepo je tako... Ni treba zdej sikat mi... Niso vsi visoki tipi leseni in grdi in nesposobni kot pravite... In nikoli se nisem hvalu, ne jebača delal... Sem preprost fant, če bi brala kako drugo temo bi vidla... Sem pa delikaten na višino jap... Vsak ma svojo ahilovo peto!!!
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 15. Okt. 2007 21:17

Vrjem, z marsikom tle gor se ne strinjam in to tud povem. Enkrat, dvakrat in to je to. Svojega mnenja pač ne vsiljujem tko kot nekateri. In tko mislm tud zate, da vsiljuješ mnenje drugim, da so pa višji tipi oh in sploh dobri od drugih. To ni vedno res.
Jst ti tud ne vsiljujem svojga mnenja, da so jagode boljše od jabolk (samo primer).
Nikol nism rekla, da so visoki tpi grdi, tud slučajno ne, nism rekla, da so nepokretni in se ne znajo obrnt v določeni situaciji, ampak tist, k je pa to reku ... mislm, da si jih sam do tega prpelu s tem, ko govoriš o svoji višini kot bi bil bog.
Ne vem, zakaj (če si v real lajfu normaln, v redu fant) se tko ne predstavš še tukej ... v tej temi se predstavljaš kot totalno naduvan tip brez možganov, važno da maš svojo višino ... tko te jst vidm, pa bi blo fino, če bi vidl še tvojo drugo stran.

Sej sm jst tud občutliva glede parih stvari, ampak ne vsiljujem pa svojga mnenja vsem po vrsti. Vsak si misl svoje in to je to.
In če praviš, da naj mi sprejmemo tvoje mnenje ... ga bomo, ko se ti ne boš zapiču v vsakega, ki nima takega mnenja kot ti.
Res ne vem, z akaj je tko težko štekat, da so različna mnenja in da iz teh različnih mnenj ni nujno, da nastane kreganje, ampak se lahko razvije debata (pa ne na nivoju 10-letnikov). tud jst nism tle gor, da bi se kregala, čeprou se včasih drugač ne da brez tega. Samo tako vsiljevanje mnenja mi gre pač na živce.

Pa ne, ne bi sam zato zbrala manjšega, da bi teb nasprotovala. Pač moja odločitev. Sej se ne gleda sam na višino, gledajo se še pogled, oči, roke, rit, ne vem kaj gledajo ženske. Jst definitivno ne izbiram po višini.
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 15. Okt. 2007 21:27

hjaaa... sam vidiš... Zakaj pa nisi rekla tega da bi izbirala glede kriterijev... Si takoj "pribila" da bi definitivno manjšega vzela :) In zato ker maš mene v mislih in ti delujem narcis... Če bi rekla bigboi js bi izbirala po temu kako se meni, kako ritko ma kake zobe oči nasmeh... Bi js drugače napisal. Ma tu na forumu ne morem bit jaz jaz... Ker vsak "gobca"... In je tekmovalen, ko da se gre za nevem kaj... Js se zapičim v primer da... Ma ne žalim nobenga... Niti ne zahtevam replike, ker povem svoj odgovor na dan primer :) Tko kot si ti rekla za jagode in japke :) Sej se da na nek sproščen način povedat, ni treba v jezi... A ni zdej bolše... No meni je :)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 15. Okt. 2007 21:48

Ne morem, da ne bi - Bigboi, zakaj že maš ti 90 posto več možnosti, da bejba izbere tebe in ne modela pod 1.8o m?

Odgovor me resnično zanima ... ker je tale izjava rahlo smešna, glede na dejstvo, da non stop fehtarš tle gor (in še kje drgje) in ti ne uspe(va) dobit nobene ... :roll: Nekam se ne poklapa use skp, a? :gruebel:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 15. Okt. 2007 21:55

Ma fehtarim ja in ne :) Js sm zbirčen... Nobena me ne pritegne da bi se potrudil... Če sm samski še ne pomeni da sm sam... Zakaj bi izbrala, sama se vprašaj... Maš na izbiro 2 fanta, oba sta vizualno enaka in karakterno enaka sam da je en manjši in en je višji... Kerga bi pol vzela...
Nagonsko gledano :)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 15. Okt. 2007 22:02

Pa zakaj za vraga bi zbrala višjega, zakaj?! Res ne vem, kaj si si ti ubiu u glavo, ampak nismo use bejbe mahnene na visoke dece ... a je to tko težko razumet? :roll:

Mene visoki tipi odbijajo pa konc. Ne rečem, da ga nikol neb mogla met (če bi me ostale karakteristike totalno naudušle), ampak do zdej me ni prtegnu noben teb in tvoji višini podobn. Sprjazn se, višina te ne bo rešla, če ne boš poštimu drugih stvari. Pa brez zamere.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 15. Okt. 2007 22:05

Ma js mam poštimano... Sj me ne poznaš kak sem... Drugače sj sm ti rekel da sta si oba enaka sam en je višji od tebe drug pa manjši... Reci kar češ, sam mislim da z enim ki ti pride do ramena nebi bila... Bi se prej odločla za višjega...
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 15. Okt. 2007 22:12

Hm, men tip, kerga višina se gible okol 1.80 nekak ni do ramen, se ti ne zdi?! Kr tle ni govora o palčkih, ampak o pouprečno visokih in zlo visokih tipih. Tko da ostajam pr dejstvu - ne izberem višjega pa zarad mene po trepalncah u krogu plešeš. :? Zdej pa dost OT, kr nočm bit kregana in kr vem, da debate s tabo ne pelejo nikamor.
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 15. Okt. 2007 22:18

ne, govor je o primeru da je punca visoka 180 nekje in sta dva fanta oba enako sexypilna in karakterno simpatična z razliko da je en 175 drug pa 200... Debate z mano ne vodijo nikamor, ker mi ne daš priložnosti in me samo nadiraš/zasmehuješ... Tak občutek mam :?
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 15. Okt. 2007 22:30

^ jest bi definitivno izbrala unga, k je 175. sama sm velka 170. nevem men ful visoki tipi (200) delujejo tko čudno nerodno :?
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 15. Okt. 2007 22:32

no sj glih to mi ni všeč... Zato pa pišem da ni res to, da so viskoki okroni... Densy ti pa morš primer vzet da je tip visok 165cm in drug 190cm...
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 16. Okt. 2007 1:21

bigboi napisal/-a:Ti si rekla, da se počutiš varno ob tipu ki trenira borilne veščine in je manjši... Js sm pa rekel, da so višji vseeno bolj varni kot manjši... To je to... ;) Js sm se ustavu pri tvojih besedah gorila in neokretna... Ker to mi pač ni po godu... Za ostalo pa itak veš kaj in kako :)

Ja, varneje se pocutim ob manjsem tipu, ki trenira borilne vescine kot pa pr vecjem tipu. To je pac moje mnenje in ocitno je v mojem primeru res tako, drgac bi mela kdaj kakega visokega tipa. Se opravicujem, ce sem te uzalila z gorilo in neokretnostjo :wink:

Drgac pa ce bi js mela na izbiro tipa visokega 195 cm in tipa visokega 170 cm, bi zbrala unga s 170 cm :D Pa ne zato, ker ti nasprotujem, ampak ce precekiram za nazaj... So tko bli usi moji tipi in simpatije nekje 170 cm visoki. Tko pac je. Pac sprijazni se s tem pa bo :wink:
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 16. Okt. 2007 7:28

No, jaz ti pa lahko povem, da sem mela in ful visokega (200cm) in dost majhnega (170cm), pa višina sploh ni bila kriterij. Tudi danes, ko pomislim za nazaj nebi nikoli rekla: "hej... X je bil pa ful boljši, ker je bil 2 metra visok" :roll:

Poleg tega se mi zdi brezzveze, da daješ primerjave v stilu kaj bi izbrala, če bi bila dva tipa enaka po karakterju in vsem drugem in bila različno velika, ker takih primerov pač ni. Treba se bo sprijazniti, da punce moške ocenjujemo kot celoto in da je višina samo eden od kriterijev... in še to samo pri nekaterih puncah.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 16. Okt. 2007 8:40

dobro no ... pač fant je povedal svoje mnenje in a se lahko teli offtopici o temu "Na kakšnem nivoju je bigboi?" prestavijo na ZS?
Jaz osebno pod nobenim pogojem, pa tudi če je zadnji tip na svetu, ne bi imela manjšega tipa od sebe. Nikoli. Zarečen kruh gor dol. Ker nosim visoke pete in ne mislim skoz dol gledat, kje je moj 165cm visok tip. Hell no!
In ima vsak moški, ki je krepko čez 180cm večje šanse vsaj pri meni kot pa tisti, ki so pod 180.
Med temi posti, ki jih berem, pa ne gre za to, da bi ve imele rade manjše moške ali pa se ne strinjate z napisanim, ampak preprosto zato, ker ne marate fanta, ki je to izjavil. Meni se zdi tole obnašanje skrajno otročje. Od vseh po vrsti. Tako z napadalne kot obrambne strani.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov