Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
zvoncica pol mene nis vidla Sj fotke od kakih basketašov pa maš tm pod seksi športniki tema, tm nevem če je ker nesorazmeren Jah nevem, greš v globala s frendi al bivšimi soigralci pa igralci slovenskih klubov pa pol vidiš kok je ura, ki vse skakljajo tam naokrog. Pa vprašaš če jim je ql to pa rečejo sj je itk sm za popestritev, ker niso resni... Da se jih potem lovi nek "sloves" sam očitno niste v teh vodah...
-
*Bejb* - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 9. 2007
No, da še jaz povem svoje... Meni je višina povsem nepomembna, dokler ni tip manjši od mene. Glavno, da je višji pa je kul. Pa četudi je DOSTI višji od mene. Nimam kompleksa manjvrednosti ampak se ob visokem tipu samo še boljše počutim.
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
meni so pa možati moški za umret seksi... sem mela fanta 196cm, jaz jih imam 173 in me ni nič motilo, tako da se ne branim fantom nad 180 niti podrazno pa da ima še take lepe široke rame pa lepo oblikovane roka.... mljask
-
bigboi - Debatorica
Yazmeen napisal/-a:Ja, ja bigboi, basketaši ste ena čist posebna vrsta, vsaka si vas želi Kašne maš no, zakaj pa nej bi bli vi kej drgačni od ostalih?! Ker ste 10 al pa 20 cm višji al kaj??? Tipov pa res ne predalčkam po tem, kolk so visoki
Pejt z žurat z igralci od olimpije al od domžal, pa pol povej. Ko sediš in ti prideta dve se guzit pa nisi ne bu ne mu reku Ne govorim tipi ki so visoki, govorim tipi ki so košarkaši uspešnih klubov, doooooh... Jebeš nekega nerodneža ki je 210 pa nima motorike. Tko zamisli si kakega miliča, rašota, smodiša... Al pa kake gheto črnce iz nba in boš vedla kaj mislim... Sicer pa če nisi od začetka razumela niti zdaj neboš in je zguba cajta ti razlagat, idi kaj drugega komentirat, tvoje mnenje sm že zvedu...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Ma dej ne seri, moje mnenje je, da mi sam zarad tega, ker tip igra basket in je 190 velik, ni nč več al pa manj poseben! Očitn ti mene ne štekaš čist in ne, da jst tebe ne Mater, si otročji. In ne, Milič, Nesterovič in ne vem kdo še vse, mi niso všeč...vsaj vizalno ne.
- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Bigboi, sam maš res mal otročje ... sklepam da je pač velikost tvoj adut, pa to forsiraš da je merilo za privlačnost. Jz mam dva košarkaša za soseda, čez oken jih gledam, en je brezec (kadar je sploh tu), drug je ta mlad daneu. Ne vem kako, ampak slučajn sta se oba znašla v naše,m bloku. In kva, to nej bi vse po vrst zrajcal...gre tm k en velikan, oblečen ma belo spodnjo majco (ghetto ja), hod k da bi mel poškodbo možganov ... no je pa res da ma neki kar še mene zrajca ko ga ga srečam v garaži...njegov črn VW Toureg. RRrrrr.
Otročja so ta nabijanja o velikosti (pa tut sam nisem med majhnimi)
Otročja so ta nabijanja o velikosti (pa tut sam nisem med majhnimi)
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Visina je sigurno lepa prednost, ker daje zenskam obcutek varnosti. Ampak je na koncu samo ena izmed zadev in ti ne pomaga, ce zenske dobijo ospice v trenutku ko usta odpres. Ne vem zakaj se tok usajas ce ma kdo visjo punco bigboi. Jst bi mu cestital, kljub temu hendikepu mu je ratal. Namest da se s temi neumnostmi ukvarjas bi se jst na tvojem mestu ukvarju s tem da bi mel se kej poleg visine za pokazat.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
bigboi - Debatorica
Yazmen seveda mi ni všeč če praviš da sm otročji, sem ti mar jaz kaj rekel? Pravim, da sm tvoje mnenje zvedel in to je to. Sej sem vsako tu gor vprašal za mnenje ne samo tebe pa ni nobena žalila... Metron, js govorim o vizualnosti ker višina spada v to točko in je bonus k temu. Brezec ni privlačen za moje pojme, je pa vsaj eni s kero je poročen in je razlika med njima uhhh, da se primeš za glavo In privlačnost ni v razpotegnjenih čunga lungah... Ne rabimo bit omejeni na slovensko sceno Maš polno črncev ki so zdefinirani in se skor vsaki cedi slina ko vidi sixpack in blablabla... Spraševal sem punce o slovesu da so košarkaši povečini avnaturisti... In zakaj mislijo tako... če nisi prebral dobro. Yazmin je rekla svoje mnenje. Nevem kaj se zapičite v nekaj, samo da se dokazujete al kako? Sj me ne zanima nič o meni jaz se dobro poznam, to kar me znaima sm vprašal, logično. Res se mi zdi da ste tu gor sam da se dokazujete pa kregate... To je zgolj popestritev ta forum, eni to preresno jemljete in mislite da se direktno tiče vas. Mam svoj pogled na ženske in male tipe in sm napisal svoj vidik... vse se da primerno napisat brez dodatnega nerganja mar ne? In 90% ljudi se strinja z mano, da je lepše videt par kjer je moški višji od ženske... Če ne verjameš naredi anketo pa bomo videli Mahagonij Na netu pa res ne rabim nič o sebi pravit, že tko je preveč vsega že če samo vtipkam priimek svoj, kažem se lahko samo s tem da tisti ki me poznajo so še vedno z mano in ta krog se širi iz dneva v dan z novimi poznanstvi... Sem tu ker mi ni fajn ko preberem da ma ena manjšega in mi ne bo nikoli in bom vedno govoru fuj in fej... do smrti
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Če si ženska želi tipa s katerim bo paradirala po mestu in naredila vse prijateljice zavistne, imate košarkaši očitno prednost. Ko pa se bo odločila najti tipa s katerim si bo snovala prihodnost, imate pa ravno toliko šans kot vsi ostali. Če ne še kakšen procent manj, ker/če bo košarka še vedno na prvem mestu.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
bigboi napisal/-a:Sem tu ker mi ni fajn ko preberem da ma ena manjšega in mi ne bo nikoli in bom vedno govoru fuj in fej... do smrti
Ni ti fajn? Zakaj že ne? Konc koncev je važn, da je njima fajn, ane? Da od tipa ponos ni zato ranjen, ker je ženska višja od njega ... in ja, jst sm od mojga višja za ene dva centimetra in me ne mot, njega pa tud očitno ne. Zdj pa hitr govor, kok je to fuj in fej.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov