Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_*lunca*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 9. 2007
men je pa vseen a je tip večji al pa manjši...res so mi bolj všeč tipi, ku so pač višji...če bi se pa kak manjši od mene pojavil kak centimeter al pa 2 pa tut ne bi blo problema....motl bi me sam, če bi bil kake 5 cm manjši od mene
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
inaa napisal/-a:180+ nujn
185+ idealno
kdo se oglasa pr mojih skromnih 164
ej pr men isto pa sm tud 164:) jst sm škratek,kaj čm še z enim škratkom zravn,no go.Pojem nebi biu isti občutek varnost,če bi me stinsu..predvidevam.
Free your mind...
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
poletje06 napisal/-a::oops: meni se še ni zgodilo da bi imela fanta višjega od sebe.. zmeraj so tko 3cm manjši od mene..mogoče malenkost več.. ampak se ponavad privadim in niti ne gledam na to kot nekaj groznega..mamo očitno v družini to ker sestra je ista..ma 181cm tip je pa velik okol 174cm tko da..ko se navadiš je ok.. važno da se mamo radi
Jao mene, to je pa grdo za gledat da je baba skor za glavo višja... Katastrofa. Res nevem kako lahko tok manjši tip gre pecat tako punco, ne razumem nikol nebom. Js pravim visoke visokim! Kj tvoja sestra je kdaj v lajfu obula petke... Tko me zaima kak ji je feeling ko pol more tip hodulje nabavit si da jo pogleda v oči Sploh če ji hoče poljub dat
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
bigboi, če tebe razlika v višini tako moti še ne pomeni, da bo tudi ostale. Jaz se vsekakor ne strinjam z izjavo "visoke visokim". Važno je v koga se zaljubiš in koga imaš rad, ne pa koliko cm višine ima ta oseba.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
ma dj dj, bi ti mela fanta 10cm manjšega? Js ziher nebi mel punce 10cm višje pa da je miss univerz. Prvo bi se počutu ko nek pajac tm zravn k bi jo skoz u dekolte gledal, vsakič ko bi ji hotu lupčka dat bi ji moral nakazat in gor skakljat, pr plesu bi ona mene vodila... Če mu je prav da sta vlogi zamenjani ok, js sicer nimam težav z višino, k sm ponavadi od večine punc za ene 35cm višji sam raje se pogovarjam s punco ki jo lahko gledam v oči, da vsaj nekje do ramena pride kot z manjšo. Ljubezen je pomembna ja, sam zihr se nebo ena zaljubla v fanta na prvi pogled ki ji do ramena pride. Take fore pridejo ko un sedi, pa se pol pogovarjaš pa vidiš da je karakterno fajn. Pač tu gor sm tok aktiven ker poznam par punc ki so vzele manjšega fanta, zato ker pač višjih ni blo in se jim ni dalo čakat al pa so sramežljive bile da bi kerga spoznale. Zdej so pa navajene na manjšega oz. zaljubljene in ga nebi zamenjale za nič na svetu Kot pravijo tu gor ene In poznam punce, ki so pustle fanta čeprav so skup bli kr par let, čim se je en "primerno" visok javu... Tk da to tut ni fajn... Svet je navajen da je moški moški, da te zagrabi če je mačo pravi Ne da neki piha na nežno dušico pa se smili zravn, tako meni deluje tak par kjer je ženska višja in ko vidim tak parček popenim, da bi najraj šel tm pa reku čuj kaj nisi mogla počakat malo...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
bigboi napisal/-a:ps: ko smo že pr višini kak sloves majo košarkaši za vas? Sm vprašal malo tako pa so rekle, da jih ne jemljejo resno da so ženskarji in da so bolj za avanturo kot resno vezo. In se ne strinjam...
OMG, a spadajo košarkaši pod kšno posebno vrsto al kaj? Zarad tega, ker so vsi nad 180 veliki? Kere fore
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Jaz sem tudi hotla vprašat po čem se razlikujejo, razen po višiniYazmeen napisal/-a:bigboi napisal/-a:ps: ko smo že pr višini kak sloves majo košarkaši za vas? Sm vprašal malo tako pa so rekle, da jih ne jemljejo resno da so ženskarji in da so bolj za avanturo kot resno vezo. In se ne strinjam...
OMG, a spadajo košarkaši pod kšno posebno vrsto al kaj? Zarad tega, ker so vsi nad 180 veliki? Kere fore
I laugh at gilded butterflies.
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Jaz se pa skoraj strinjam z bigbojem v tistem o višini. Skoraj pravim zato, ker ni vedno tako enostavno. Ampak ekstremne razlike v višini, sploh če je punca fuul višja od tipa, pa nekako ne zgledajo. Jaz ne bi mogla bit z enim, ki bi mi glih v dekolte gledal ... ker sem visoka, so mi všeč tipi najmanj moje mišine, še raje višji. Manjše me ne zanima.
O košarkaših pa nimam mnenja. So mi vsi previsoki, meni so všeč moški do max 185 cm. Kar je več, je že preveč.
O košarkaših pa nimam mnenja. So mi vsi previsoki, meni so všeč moški do max 185 cm. Kar je več, je že preveč.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jaz z manjšim od sebe ne bi bila. Mislim, sej se vse lahko zgodi, samo v življenju me še ni privlačil majhen tip. Všeč so mi visoki tam okoli 185cm... ekstremi ne niti ne zanimajo... skoraj vsi, k sem kaj imela z njimi, so bili med 180 do max 192.
bigboi kaj si mislim o košarkaših? Previsoki so mi pa presuhi... nekako še v življenju nisem srečala enega, k bi me zanimal. Nesorazmerni se mi zdijo, pa brez napadov prosim, samo moje osebno mnenje
bigboi kaj si mislim o košarkaših? Previsoki so mi pa presuhi... nekako še v življenju nisem srečala enega, k bi me zanimal. Nesorazmerni se mi zdijo, pa brez napadov prosim, samo moje osebno mnenje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov