Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
KittyKiss - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2007
offtopic :Severa...moj leži na meni ql občutek Je pa res, da je suh in temu primerno težek, tko da me ne zdrobi hehe. In tak mi je všeč
Drgač pa tud je višji od mene 20cm..in do tu tud sprejemam.. ne več :S že tko, mi je včasih mal bedno ko se mora sklonit, da me poljubi jz pa na prste se postavit drgač mi je pa lepo, če je moški višji.
Drgač pa tud je višji od mene 20cm..in do tu tud sprejemam.. ne več :S že tko, mi je včasih mal bedno ko se mora sklonit, da me poljubi jz pa na prste se postavit drgač mi je pa lepo, če je moški višji.
- sascha80
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2006
ojej, pol sm pa jst prow črna ovca tuki...
med nama je kr nekaj razlike v višini... jst ga morm gledat gor kr 30 cm...
jah, 1.87cm proti 1.57 cm...
ma meni paše... je sicer nerodno, ko me hoče poljubit... ker se mora ful sklonit... ampak...
med nama je kr nekaj razlike v višini... jst ga morm gledat gor kr 30 cm...
jah, 1.87cm proti 1.57 cm...
ma meni paše... je sicer nerodno, ko me hoče poljubit... ker se mora ful sklonit... ampak...
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Višji ko je, bolj mi je všeč
-
butterflychek - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2007
Najraje mam, da je fant visok, če pa že ni, potem je kul če je vsaj enako velik kot js, manjši od mene nikakor ne.
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
moj je le par cm visji od mene,torej 1,75m..
sicr bi raj vidla,d bi biu visji - ponavad mi dajejo visoki tipi vecji obcutk varnosti pa tud petke obozujem:)
...sam kaj naj ce ga mam rada? ga ne zamenjam za nobenga na svetu!! sploh pa so balerinke se vedno v modi
sicr bi raj vidla,d bi biu visji - ponavad mi dajejo visoki tipi vecji obcutk varnosti pa tud petke obozujem:)
...sam kaj naj ce ga mam rada? ga ne zamenjam za nobenga na svetu!! sploh pa so balerinke se vedno v modi
-
poletje06 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja
meni se še ni zgodilo da bi imela fanta višjega od sebe.. zmeraj so tko 3cm manjši od mene..mogoče malenkost več.. ampak se ponavad privadim in niti ne gledam na to kot nekaj groznega..mamo očitno v družini to ker sestra je ista..ma 181cm tip je pa velik okol 174cm tko da..ko se navadiš je ok.. važno da se mamo radi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov