Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
men je pa ful grdo da je tip manjši od mene alpa tolk velik kot jst!
pa groza me je da me kak manjši osvaja, kr zmrazi me
ne vem, mi deluje kot da bi mu bla mamica
nekako normalno mi je 10-15 cm večji, moj je 186 cm
pa groza me je da me kak manjši osvaja, kr zmrazi me
ne vem, mi deluje kot da bi mu bla mamica
nekako normalno mi je 10-15 cm večji, moj je 186 cm
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Aloha napisal/-a:Nad 1.85 mi ne sedejo.
Men tud ne...moj dragi je en cm višji od mene...
Basketaš pa je moj tip tipa, sam glede na zgornji kriterij, so primerni samo play makerji. In moj ustreza .
Joj, to se je zdej slišal, ko da sem po seznamu kljukala, kaj ma in kaj ne pa se odločila glede na končni rezultat ...no ni blo tko .
-
vojakinja_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
js se ob ful višjemu tipu počutim bolj ˝varna˝ pač tk ko te stisne k se dobim tist občutek varnosti. bivši je bil glih za 8sm večji, tk da če sm dala petke gor sma bla skor približno enako visoka-sam sm se pol na to čist lepo navadla.
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
Moj je trenutno večji od mene 15 cm in mi ful paše
-
ancHii..* - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2007
- Kraj: slovenijaaa...:)
No moj bivši je biv za celih 25cm večji od mene.. ni me motlo, če sva se lupčkala se je pač sam sklonu js pa mal na prste stopla pa je blo
tist ko mi je pa zdej luškan je pa za eno glavo večji od mene pa taki cartek
tist ko mi je pa zdej luškan je pa za eno glavo večji od mene pa taki cartek
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Muckica* napisal/-a:Moj je pa za 2cm manjši od mene in me sploh nič ne moti glavno da me ma rad
Enako pr men
In vsaj ena, ki si zaradi tega ne puli las, ali pa obsoja, kot skoraj celoten cosmopolitan forum!!
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
*kristinca* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2007
- Kraj: Ljubljana
Mene ne mot če je tip manši...ker so od mene skor vsi manši (jst mam 180 cm )...
so mi pa všeč visoki moški...moj lubi je pa 10 cm višji od mene
so mi pa všeč visoki moški...moj lubi je pa 10 cm višji od mene
Tell me why I can't be there where you are;
there's something missing in my heart.
there's something missing in my heart.
- severa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
Se strinjam z vojakinjo, tud meni so všeč višji tipi, ker se ob njem počutim varno in tak je fajn ko me stisne, pa fajn je tudi da ni suh kot prekla, bi me spominjal na pink panterja... , fajn je da je bolj močne postave, da mi je mehko ko se stisnem k njemu. Čeprav sm mala in drobna, mi je to tak fleš, ko zraven mene zgleda tako ogromen, da se folk sprašuje, a je ne zdrobi ko sexata? Sploh ne oz ne vem kak bi me, se se ne vleže na mene, mislim da se noben moški ne vleže na svojo punco... Je pa fajn meni ležat na njem.
Drugač pa kar se manjših tiče, da bi mela manjšega od sebe, niti pod razno, men je to tak komično, ne vem no ne predstavljam si. Pa tud če bi bla višje postave, ne bi nikoli mela manjšega od sebe, kak pa to zgleda no, še estecko ni Pa če je suhi ali debeli, nobeno ni lepo, oboje je smešno
Drugač pa kar se manjših tiče, da bi mela manjšega od sebe, niti pod razno, men je to tak komično, ne vem no ne predstavljam si. Pa tud če bi bla višje postave, ne bi nikoli mela manjšega od sebe, kak pa to zgleda no, še estecko ni Pa če je suhi ali debeli, nobeno ni lepo, oboje je smešno
- *__taMala__*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Jest nimam rada kj preveč velikih fantov .. mam rajš fante moje velikosti
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov