Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
kiny napisal/-a:Glede višine pr tipu sm pa js ful občutljiva!
Lahko je še nevem kuko hud tip, ampak če bo mejhn pr men odpade, mi sploh ni všeč, ga ne gledam....
Hehe js čist isto mislim. Sej je mal grdo, ko itak da niso sami krivi, sam vem pa da ne bi mogla bit z malim za nč na svetu. Enkrat sm neki mela z nekom ki je bil okol 170cm, sam tak pač za hec, za en večer, pa mi je bil sicer fajni, sam pol ko mi je nasledn dan pisal, sm mu dala jasno vedet da nč ne bo, ker me je njegova višina enostavno preveč motla. Js sm sama sicer dost majhna, sam men je to še tok bolj smešno videt - dva majhna človeka skup. No sam ne bi pa tud ne mela nekoga ki bi bil previsok, ko pol bi pa to tud dost hecno zgledalo. Tak okol 185cm je men idealno, ravno tok kot je moj dragi.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
no angel napisal/-a:kiny napisal/-a:Glede višine pr tipu sm pa js ful občutljiva!
Lahko je še nevem kuko hud tip, ampak če bo mejhn pr men odpade, mi sploh ni všeč, ga ne gledam....
Hehe js čist isto mislim.
js isto... Pa res smo bli lih zanč zunej pa gledam enga kolega pa se zalotm da študiram da je čist preveč dobr... sam kaj ko je manjši od mene... fertik...
Always look on the bright side of life!
-
Afrodita - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
- Kraj: ljubljana
čist vsak tip ki mi je/bil všeč je bil najmanj 5 cm manjši. pa matr kdo jih je naredu. in v eni gostilni ful hud tip sm misla da je velik v resnici je pa na stolu sedel. ma brezveze. najboljš je da obupam pa da kak velik tip pride do mene. če taki seveda obstajajo
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
al pa če greš tam kjer so veliki ljudje... basket, odbojka... Če si dobra bo že ker pršu do tebe... Seveda, je pa tut možnost da bi si msn nabavla... ane Lahk ti pa predstavim js kere... Mam od 224cm do 188cm ta mislim da je najmanjši... Da neboš tok jamralaAfrodita napisal/-a:čist vsak tip ki mi je/bil všeč je bil najmanj 5 cm manjši. pa matr kdo jih je naredu. in v eni gostilni ful hud tip sm misla da je velik v resnici je pa na stolu sedel. ma brezveze. najboljš je da obupam pa da kak velik tip pride do mene. če taki seveda obstajajo
-
becky1 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2007
- Kraj: mb
bolj varno se počutim ob večjem fantu... manjši so pa bol sladki...
z večjimi se lažje stiskaš sploh če je punca bol mala (like me)....je fajn če maš veliiiikega dečka
z večjimi se lažje stiskaš sploh če je punca bol mala (like me)....je fajn če maš veliiiikega dečka
Ne joči, ko sonce zaide ob koncu dneva, ker zaradi solz ne boš mogel uživati v lepoti zvezd.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Heh, js mam spet fanta k je lih za glih večji od mene. Česar sm itak navajena. Prejšn enomesečni jebač je biu izjemoma skor deset centi večji in mi je bo kr mal čudn, tko da sm non stop po prstih hodila . Nad 1.85 mi ne sedejo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Afrodita napisal/-a:čist vsak tip ki mi je/bil všeč je bil najmanj 5 cm manjši. pa matr kdo jih je naredu. in v eni gostilni ful hud tip sm misla da je velik v resnici je pa na stolu sedel. ma brezveze. najboljš je da obupam pa da kak velik tip pride do mene. če taki seveda obstajajo
Mami pa ati
Si me pa nasmejala ... hehe. Pejt na kako tekmo od bigboja kdej, k tako osvaja punce tle gor, morda se ti bo pa dopadel.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov