Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
bigboi napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Mene bi motilo,da je ženska večja kot jaz...bi do izraza prišel kompleks manjvrednosti.Imam eno frendico ki ima meter devetdeset skoraj,pa vedno, ko me objame mi je čuden občutek.Kot,da me en velikan ženskega spola objemaPa še počutim se kot,da zviška name gleda
Aaaa Čuj, je ta tvoja frendica lušna Dej to mal predstavi Prot men je majhna
Mmmm...ja ful je luštna ženska.In tudi rada seksa in njena specialnost je blowjob(njene besede), samo dvomim, da te bo hotela spoznati.
Njene cifre ti pa ne dam...me bo še pretepla,haha
Ima pa tudi v glavi pošlihtano in ni da ni...res takim ženskam lahko reče mošli samo respect
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
miss_kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: hollywood
Evo še moje mnenje,...Pred leti sem imela fanta, ki je bil manjši od mene. No v resnici nisva nikoli bila "zares" par. Bil je res vse kar sem si takrat želela, a me je vseeno nekaj motilo. To je bila višina. Počutila sem se zeloo neprijetno, predvsem, ko sva se skupaj sprehajala. In tko kot je nekdo prej napisal, da sem se počutila "nekaj več",..Pa ne me narobe razumet, ne mislim intelektualno, pač pa kot bi bila starejša,...Težko razložit, ampak res ni bilo prijetno. Zdaj mam fanta, ki je le par cm večji od mene in je super. Mislim, da se tud ob kakšnem precej večjem od mene ne bi dobro počutila, ker sem že sama dost velika.
Just dance!
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
Najprej sm mela fanta, k je bil višji od mene za nekaj cm....potem pa sm dobila takega, ki je bil skoraj enako visok kakor jaz... Ni mi blo preveč všeč..ne vem..mi je všeč, če lahko malce glavo dvignem ko se poljubljam in tudi tako na sploh mam raje višje. Tudi če petke obujem je fajn, da nism večja od fanta
no, zdj mam pa spet par cm višjega
no, zdj mam pa spet par cm višjega
- Cristi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: Zbilje
Najvišji do zdej je bil 196cm.. mnjamiii za njim so bli nižji, najnižji se mi zdi 175 in po pravici povedano, se nism pri nobenem počutila tko fino kot pri največjem. Moški nej bi ja bli tisti, ki ns obvarujejo, h katerim se lahk stisnemo, ob katerih se počutmo varne.. Je pa lepo, da se najdejo tut punce ki prevzamejo nižje fante.
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
najraje maš ženske, ki so tok visoke kot jst ali pa max do 10cm manjše...
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
-
~IsaBella~ - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2007
- Kraj: in my dreams
ubistvu sem bolj manjša tak, da nimam problemov s tem, da bi bil fant manjši od mene je pa res, da mi to ne bi bilo preveč všeč, ker bi zgledalo nekoliko...smešno.
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
men je tut fajn, če je poba višji od mene, tam vsaj 180 cm in naprej. dala sem odgovor med 5 pa 15, ampak tut če bi blo več kot 15 me ne bi motlo. manjši pa bi me najverjetneje motil. ne vem, ne bi se "udobno" počutla zraven njega.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
~IsaBella~ - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2007
- Kraj: in my dreams
ja točno tako, nebi bilo tistega "udobnega" občutka ob njem, jaz bi se pomojem res nelagodno počutila sicer je bil pa moj bivši tam okoli 16, 17 cm večji od mene in mi je bilo prav fajn
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
js sm pa opazu da punce, ki so manjše tko pod 168cm raje pogledajo za ful večjimi fanti, ki so nad 190cm, kot kake višje punce ki so tko 175 Pa sm mislu da je logično da visoke punce iščejo visoke fante manjše pa mal manjše Kdo bi si mislil
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Idealno je, da je par cm višji od mene. Manjšega ne bi imela, zdaj ful višjega pa tud ne. Sicer pa: nikoli ne reci nikoli oz. koliko krat se vam je ze zgodilo, da ste se zatrapali v cisto nasprotje vasega ideala? (retoricno vprasanje )
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
....
Zadnjič spremenil Tearjerker, dne 21. Dec. 2009 13:23, skupaj popravljeno 1 krat.
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Glede višine pr tipu sm pa js ful občutljiva!
Lahko je še nevem kuko hud tip, ampak če bo mejhn pr men odpade, mi sploh ni všeč, ga ne gledam....
Rada vidm da je tip višji od mene, čimvišji je tem boljš je
Ne maram mejhnh tipou..... ko eni papki so....
Lahko je še nevem kuko hud tip, ampak če bo mejhn pr men odpade, mi sploh ni všeč, ga ne gledam....
Rada vidm da je tip višji od mene, čimvišji je tem boljš je
Ne maram mejhnh tipou..... ko eni papki so....
Live your life like you want
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov