Višina moškega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kolk visji so lahko moski ?

5 cm
58
8%
5-15
398
52%
nad 15 cm
304
40%
Skupaj glasov : 760

Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2007
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lally* » 08. Jul. 2007 23:15

Glede na to da sm js bl mala (163cm), ne morem met ob seb tipa k bi bil manjši, ker bi mi blo čudn in bi me motilo... tm ene 5-15cm višji je čist ql. :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 09. Jul. 2007 11:57

za
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 09. Jul. 2007 12:13

bigboi napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a:Mene bi motilo,da je ženska večja kot jaz...bi do izraza prišel kompleks manjvrednosti.Imam eno frendico ki ima meter devetdeset skoraj,pa vedno, ko me objame mi je čuden občutek.Kot,da me en velikan ženskega spola objemaPa še počutim se kot,da zviška name gleda :lach:

Aaaa :) Čuj, je ta tvoja frendica lušna :) Dej to mal predstavi :D Prot men je majhna :D

Mmmm...ja ful je luštna ženska.In tudi rada seksa in njena specialnost je blowjob(njene besede), samo dvomim, da te bo hotela spoznati.
Njene cifre ti pa ne dam...me bo še pretepla,haha :lach:
Ima pa tudi v glavi pošlihtano in ni da ni...res takim ženskam lahko reče mošli samo respect :flehan:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Sexy_back
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Sexy_back » 09. Jul. 2007 12:44

Po moje more bit tip vsaj tolk večji da lohk dam petke gor pa sm še vseen manjša :)
Blondes have more fun
Uporabniški avatar
miss_kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 7. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a miss_kitty » 09. Jul. 2007 13:30

Evo še moje mnenje,...Pred leti sem imela fanta, ki je bil manjši od mene. No v resnici nisva nikoli bila "zares" par. Bil je res vse kar sem si takrat želela, a me je vseeno nekaj motilo. To je bila višina. Počutila sem se zeloo neprijetno, predvsem, ko sva se skupaj sprehajala. In tko kot je nekdo prej napisal, da sem se počutila "nekaj več",..Pa ne me narobe razumet, ne mislim intelektualno, pač pa kot bi bila starejša,...Težko razložit, ampak res ni bilo prijetno. Zdaj mam fanta, ki je le par cm večji od mene in je super. Mislim, da se tud ob kakšnem precej večjem od mene ne bi dobro počutila, ker sem že sama dost velika. :oops:
Just dance!
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 09. Jul. 2007 13:59

Najprej sm mela fanta, k je bil višji od mene za nekaj cm....potem pa sm dobila takega, ki je bil skoraj enako visok kakor jaz... Ni mi blo preveč všeč..ne vem..mi je všeč, če lahko malce glavo dvignem ko se poljubljam in tudi tako na sploh mam raje višje. Tudi če petke obujem je fajn, da nism večja od fanta :) :)
no, zdj mam pa spet par cm višjega
Cristi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2007
Kraj: Zbilje

Neprebrana objavaNapisal/-a Cristi » 09. Jul. 2007 17:04

Najvišji do zdej je bil 196cm.. mnjamiii :D za njim so bli nižji, najnižji se mi zdi 175 in po pravici povedano, se nism pri nobenem počutila tko fino kot pri največjem. Moški nej bi ja bli tisti, ki ns obvarujejo, h katerim se lahk stisnemo, ob katerih se počutmo varne.. Je pa lepo, da se najdejo tut punce ki prevzamejo nižje fante.
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jowko » 09. Jul. 2007 17:08

najraje maš ženske, ki so tok visoke kot jst ali pa max do 10cm manjše...
Uporabniški avatar
~IsaBella~
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2007
Kraj: in my dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a ~IsaBella~ » 09. Jul. 2007 17:09

ubistvu sem bolj manjša :wink: tak, da nimam problemov s tem, da bi bil fant manjši od mene :razz: je pa res, da mi to ne bi bilo preveč všeč, ker bi zgledalo nekoliko...smešno.
Uporabniški avatar
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a motorola » 09. Jul. 2007 19:26

men je tut fajn, če je poba višji od mene, tam vsaj 180 cm in naprej. dala sem odgovor med 5 pa 15, ampak tut če bi blo več kot 15 me ne bi motlo. manjši pa bi me najverjetneje motil. ne vem, ne bi se "udobno" počutla zraven njega.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Uporabniški avatar
~IsaBella~
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2007
Kraj: in my dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a ~IsaBella~ » 09. Jul. 2007 22:03

ja točno tako, nebi bilo tistega "udobnega" občutka ob njem, jaz bi se pomojem res nelagodno počutila :? sicer je bil pa moj bivši tam okoli 16, 17 cm večji od mene in mi je bilo prav fajn :wink:
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 10. Jul. 2007 14:40

js sm pa opazu da punce, ki so manjše tko pod 168cm raje pogledajo za ful večjimi fanti, ki so nad 190cm, kot kake višje punce ki so tko 175 :) Pa sm mislu da je logično da visoke punce iščejo visoke fante manjše pa mal manjše :D Kdo bi si mislil :)
Uporabniški avatar
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 12. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Claudia22 » 10. Jul. 2007 15:23

Idealno je, da je par cm višji od mene. Manjšega ne bi imela, zdaj ful višjega pa tud ne. Sicer pa: nikoli ne reci nikoli oz. koliko krat se vam je ze zgodilo, da ste se zatrapali v cisto nasprotje vasega ideala? :cool: (retoricno vprasanje :D )
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 12. Jul. 2007 0:32

....
Zadnjič spremenil Tearjerker, dne 21. Dec. 2009 13:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 08. Avg. 2007 16:54

Glede višine pr tipu sm pa js ful občutljiva!
Lahko je še nevem kuko hud tip, ampak če bo mejhn pr men odpade, mi sploh ni všeč, ga ne gledam....
Rada vidm da je tip višji od mene, čimvišji je tem boljš je :)
Ne maram mejhnh tipou..... ko eni papki so....
Live your life like you want

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov