Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Zoey napisal/-a:Nasploh so mi privlačnejši moški,ki so višji od mene. Nobene ovire mi pa ne predstavlja če je kakšen centimeter,dva manjši od mene.
Čisto enako pri meni. Ampak res samo kak cm manjši oz da je okrog moje višine. Veliko manjši mi ne potegnejo.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 12:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
zanimiva tema ja...
drugače pa ni ravno najboljše če je fant prevelik zate. mam dokaze(pr nam ati&mami)
če je tudi prevelik ga ne moreš lepo objeti in poljubiti in pa že skoraj malo na prstih stati. plešeš pa tudi težje imam pa tudi izkušnje(prijetelj)
drugače pa ni ravno najboljše če je fant prevelik zate. mam dokaze(pr nam ati&mami)
če je tudi prevelik ga ne moreš lepo objeti in poljubiti in pa že skoraj malo na prstih stati. plešeš pa tudi težje imam pa tudi izkušnje(prijetelj)
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Rajši vidim, da je fant nekje moje višine (samo so vedno višji, ker sem precej majhna). Da me ne boli vrat, ko se lupčkam. Fantov, manjših kot jaz, skoraj ni, me pa ne bi motilo.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Mene bi motilo,da je ženska večja kot jaz...bi do izraza prišel kompleks manjvrednosti.Imam eno frendico ki ima meter devetdeset skoraj,pa vedno, ko me objame mi je čuden občutek.Kot,da me en velikan ženskega spola objemaPa še počutim se kot,da zviška name gleda
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
ryu10kyu napisal/-a:Mene bi motilo,da je ženska večja kot jaz...bi do izraza prišel kompleks manjvrednosti.Imam eno frendico ki ima meter devetdeset skoraj,pa vedno, ko me objame mi je čuden občutek.Kot,da me en velikan ženskega spola objemaPa še počutim se kot,da zviška name gleda
Aaaa Čuj, je ta tvoja frendica lušna Dej to mal predstavi Prot men je majhna
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov