Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Neja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Mene osebno sploh ne moti višinska razlika. Nekatere ženske se tudi v 10 cm petah počutijo kot v športnih copatih in če jim je udobno, bodo nosile pete, pa razlika v višini sploh ne bo zelo opazna. Pa tudi če bi bila... prav smešni so mi odgovori, kjer poveste mejo. Če je ljubezen prava, meje ni v ničemer. Just my opinion.
-
scarlet - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2004
Eno vprašanje za tiste ki ne marate moških, ki niso visoki.
Kaj pa če bi se zagledale v tipa, ki bi imel čisto vse kar si pri moškem želite (postavo, lep obraz, dober karakter,...), edino kar bi mu manjkalo bi bila višina (npr. da bi bil 5 cm manjši od vas), kaj bi v tem primeru storile?
Kaj pa če bi se zagledale v tipa, ki bi imel čisto vse kar si pri moškem želite (postavo, lep obraz, dober karakter,...), edino kar bi mu manjkalo bi bila višina (npr. da bi bil 5 cm manjši od vas), kaj bi v tem primeru storile?
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
V bistvu nisem nikoli gledala kako visok mora bit tip, da je primeren. Moj je trenutno 185 cm, js sm pa 160 cm. V primerjavi z njim sem mini mini Gotovo pa mi ne bi bil wow tip k bi imel 160cm. Čeprav pri moji velikosti to ne bi blo nič posebnega.
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Jaz se pa trenutno sestajam s tipom, ki je velik/majhen 173cm. To je za fanta kar malo, meni je pa všeč, ker sem sama 165 in mi je boljše da mam takega tipa, kot pa skoraj 2 metra visokega! Ga lahko vsaj čist na easy objamem pa mu dam lubija !
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Js pa trenutno začenjam neki (ne vem kaj) s tipom, k ma 187 cm in je do zdej moj najvišji To je men kr visok (čeprou mam js 175, ampak sm mela vedno nižje od 185), sam se mi zdi, da bi se dal navadt
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
LitLgrL. - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 5. 2007
js sm ful mala.. in nasplošno so mi večji moški bolj ušeč.. ampak nevem zakaj sicer pa višina ne igra neke vloge, bilo pa bi mi malce čudno,če bi imela manjšega od sebe (kar pa je - na srečo - skoraj nemogoče)
moj fant je večji od mene okrog 20 cm
moj fant je večji od mene okrog 20 cm
wanna fuck.. now!. *
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Velika sm ene 176 cm, tip, s katerim neki obeta (bomo vidl-jou, kak ste tipi zapleteni) pa 178 :-) će bi lih lahko izbirala, bi ene 10 cm višjega, ampak se ne pritožujem
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
little bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 5. 2007
moj lubi je pa tolk velik k jst oz. je 2 al 3 centimetre večji in mi je to čis ql. glede višine se pa res nism nikol obremenjevala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]