Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
Do zdj sm srečal vedno manjše Je bolj malo punc višjih od mene... Če je premajhna se počutim ko da otroka vlečem za sabo... Za vsako stvar se moreš sklonit, da čuješ kaj pove, če želi objem more skakt gor pa plezat po tebi... V postli ni nič bolše, un ki pravi da se poravna se mal moti Edino če greš v pozo embria una pa se stegne ko deska... Sam to je bljak... Sploh se ne moreš poljubljat, če je naravnana dol Če ti niti do ramena ne pride
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ahhh, dej no, pretiravat ti pa ni treba, kda majo pa use punce meter petdeset Tle si ti tist, k si nadpouprečno visok, niso punce nadpouprečno nizke, zato "krivda" ni u njih, ampak u teb. Če bi najdu tapravo, bi ti čist dol visel za njene centimetre in ne bi pisu takih stvari (tazadn post) ... Pa joke gor al pa dol.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
bigboi napisal/-a:Če je premajhna se počutim ko da otroka vlečem za sabo... Za vsako stvar se moreš sklonit, da čuješ kaj pove, če želi objem more skakt gor pa plezat po tebi... V postli ni nič bolše, un ki pravi da se poravna se mal moti Edino če greš v pozo embria una pa se stegne ko deska... Sam to je bljak... Sploh se ne moreš poljubljat, če je naravnana dol Če ti niti do ramena ne pride
Tole tut ni čist res no... Če se hoče se vse da V postelji pa sploh. Midva nisva nikoli imela težav, pa je blo 40 cm razlike.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
bigboi napisal/-a:Če je premajhna se počutim ko da otroka vlečem za sabo...
To je pa grdo če te to moti potem se ne bi smel zapletat s takšno punco, saj nismo same krive da smo majhne...če bi meni tip tako pribil, bi bila to zadnja
Houd de wereld tegen
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ne, dokler je v mejah normale.***Ally*** napisal/-a:Saj menda sem že pisala, meni je ful ful grdo če je tip manjši...prav grozno mi zgleda. Je pa najbrž enako smešno ko grem s kolegom po mestu (jaz 160, on 196) ampak kaj čemo...
btw...vas visoke fante moti, če je punca majhna?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
aloha, js sm normalen vsi ostali ste mali Jah js vem da če mam 40 cm manjšo punco mi ni ql... In je točno tko kot sm opisal In zato tudi ne bi mogu met vezo z premalio deklico, pa če so še kako lušne je kvečjemu lahko mal čekiranja malo draženja veze pa nebi mogu met Ste vprašali za mnenje... moje je tako... Npr. Brezec ma punco ki mu do popka pride pa je z njo... Pa mu je ql...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ti, velikifant, če boš tako vztrajno trmast s tem svojim prepričanjem in "merilom", ne boš daleč prišel...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
S tolk visokim glih ne, tak me niti opazil ne bi v množici ljudi.bigboi napisal/-a:Mar bi ti šla na zmenek s fantom visokim 224
Sicer pa, če že bi me opazil in če bi mi bil všeč(in jz njemu), zakaj pa ne?
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
meni je najbolj fajn če je fant višji malo nad 5 cm, višje je že moteče, ampak lahko višje tudi sprejmem... sedaj mam fanta ki je višji 18 cm višji, pa me niti ne moti, malo višje petke obujem pa je to to
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Hehe kere debate Sicer pa, nekterim pač niso všeč majhne punce tak kot nekterim puncam niso všeč majhni fantje ... Men slednji npr. niso, kljub temu da sm sama majhna ... In zihr ne bi mogla bit z nekom ki bi bil pod 175cm, ker mi je to enostavno smešno. Vem da si niso sami krivi za to in da je mogoč to mal bedn kriterij, ampak ne bi odstopla od njega.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov