Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
*just me* napisal/-a:hahahah, bigboi, pa ti si res smešn, pa kaj tok forsiraš svojo višino nooooooooooo:) Človk bi mislu, da si ti edini in pa najvišji človek daleč na okol, opusti se malo
pa mim grede 21 je star, pa tut nekje med 195 in 200, tko, da ni pigmejec
Kje igra pa ne povem, v glavnem igra v solidnem klubu
Kaj ma moja višina s tem? Sm kaj omenjal sploh? Js v vseh prispevkih ki jih mam mislim da sm samo 1x reku kok sm visok... glih tok o temu kdo forsira višino... 21 let ti pa 29 Zanimivo... Drugače pa js nism nič govoru kdo me premaga in kdo ne, ti si neki začela... Meni ni panike 1 na 1 igrat, pa če bi igral proti Jordanu se nebi ustrašu... Raje igram pa zgubim, mam izkušnjo več... Zgleda da bom pizzo sam jedu... Pa nedaj se motit z mano, ukvarjaj se z "lubijem" bo bolše...
-
bigboi - Debatorica
pa mene vsi pikajo! Madonna!!! Bom začel nosit oklep al pa bom kupu un raid, ki odganja pike Ni še kosila... Sm vstal ob 11... Še je cajt za kaj drugega, men pizza ni všeč, ker mi VELIKI radi jemo juhco, pa glavno jed, pa solatko, pa pol desert, pa kaj za popit dobrega... Pol čez 5 min. pa spet kaj pod zob...
- maraska
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 5. 2007
- Kraj: celje
Jaz sem za dekle zelo visoka, zato sem se tudi sprijaznila, da sem večinoma imela tudi manjše moške.Tudi sedaj je moj princ manjši od mene za 3 cm, ampak jaz kljub temu nosim petke, ne sicer višje od 4 cm, ampak v sportnih copatah ne bom vedno svetila.
-
bigboi - Debatorica
maraska napisal/-a:sem se tudi sprijaznila, da sem večinoma imela tudi manjše moške
Eko tu je moj point! Sprijaznila!!! Bulšit velik!!! In to samo zato, ker ženske ne pristopate... Pol se pa sprijaznite... Idi pecaj koga češ, če si misliš da je pravi, ne se neki sprijaznit...
- maraska
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 5. 2007
- Kraj: celje
Nisem mislilla, tako kot si me razumel. Meni je moj sedanji fant bil všeč na prvi pogled in takrat nisem vedela, da je manjši od mene, ker sedel, ampak bil je tako sexi, da mi je ob pogledeu nanj začelo biti srce. Ni važno koliko je kdo visok, ampak da te ima oseba rada. To je najpomembenjše, kdo se bo obremenjeval s centimetri. V bistvu ko sem bila mlajša so drugi gledali na mene kot nenavadnega, kar se ni čuditi pri 186 cm in mi dajali občutek manjvrednosti. Sedaj sem ponosna na svoje cm, ker se počutim kot manekenka na pisti, vsaj vsaka ženska nima toliko cm, zato sem nekaj posebnega.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Saj menda sem že pisala, meni je ful ful grdo če je tip manjši...prav grozno mi zgleda. Je pa najbrž enako smešno ko grem s kolegom po mestu (jaz 160, on 196) ampak kaj čemo...
btw...vas visoke fante moti, če je punca majhna?
btw...vas visoke fante moti, če je punca majhna?
Houd de wereld tegen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov