Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
veš kaj? nimamo vse istega okusa za moške in nimate vsi tipi istega okusa za ženske. a ni res? in ja, očitno vemo, kaj je dobr za nas, če smo zadovoljne s svojo odločitvijo, ker se drgač vrjetn ni tko odločle, kokr smo se.
boš že našu eno primerno tebi, pa boš nehu najedat o tem, kakšne smo ženske in kakšni so mal nižji tipi.
boš že našu eno primerno tebi, pa boš nehu najedat o tem, kakšne smo ženske in kakšni so mal nižji tipi.
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
hehe, mala js tu gor se valjam od smeha pa zezam... 3/4 stvari ki jih napišem ne mislim resno Ne se razburjat Take it easy... Možgane na off, čivavo na stražo pa pridi kaj na plažo
ps: js negovorim samo o odločitvi glede partnerja
Če si spoznala tapravega, in se vidiš z njim čez 20 let hvala bogu, ti privoščim iz vsega srca... Sam sm nažalost preveč folka videl ki so se razšli po dolgi vezi, naveličani al pač vztrajali iz navade... Ne vsega tok osebno jemat, relax Js tu gor sam dolgcajt preganjam
ps: js negovorim samo o odločitvi glede partnerja
Če si spoznala tapravega, in se vidiš z njim čez 20 let hvala bogu, ti privoščim iz vsega srca... Sam sm nažalost preveč folka videl ki so se razšli po dolgi vezi, naveličani al pač vztrajali iz navade... Ne vsega tok osebno jemat, relax Js tu gor sam dolgcajt preganjam
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
V tvoje dobro upam, da se res zafrkavaš tu gor. Ker drugače dobi človek malo čuden vtis o tebi (mali tipi in to)
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
OMG vidva skupaj
To bi pa bilo za videt
To bi pa bilo za videt
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
MilkyWay napisal/-a:bigboi napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:je bla pred kratkim ruska odbojkarska reprezentanca žensk pr nas...fak ej 3 punce so mele čez 2 metra se mi zdi!!ma prou grdo je zgledalo...ma se mi prou smilijo, ka druzga ku pa odbojkaša in kšnega Jao Minga ne morjo dobit ...res smešno zgleda...moja sošolka je 188 al še več in mislim d ni še mela tipa (če ga je sploh gdaj mela) ka je večji od nje...in ona mi je sama rekla d manjšega ne bi mela...
kak pa zgleda?
khm... tko je...glede na to, da si ti tak šmeker (kukr vidim na sliki) ti jo ne svetujem, k meni (!) ni prou nč ušeč! pa še tiho je skozi...a-a...boš najdu že kšno drugo visoko
/OT
A ji je ime na U in ima 6 črk?
Al ima črne lase?
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ahhh, bl k prebiram to temo, bl mi je jasn, da ma tel bigboi en big kompleks, kr ne more bejbe dobit in zato so za njega usi tisti modeli, k so nižji od dveh metrou papki, škrati in ne vem kaj še use In tovrstno kategoriranje je totalno mem. Js loh rečem, da mam rajš tipe moje višine, kt pa tipe njegove. In to tut prakticeram (no, največ je blo deset centi gor), pa se mi je vedno obnesl, kar se tega tiče. Mislm, da se ne zbira partnerja glede na centimetre (take in drugačne), kr je miljon enih lastnosti, k so pomembnejše od višine.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
in če bi prebrala bolje poste bi vidla da se js tu gor zezam in da mam cimra, ki je verjetno manjši od tebe in sva najboljša frenda In glede na to da sm js tok visok, mam 90% folka manjšega od sebe... Js tu na forumu mal dregam, da dolgcajt preženem. Glede punc pa ni tako hudo, nisem reku da nemorm punce dobit, če grem vn jih zihr kake 20 najdem ko me gledajo, sm pa reku da je težko PRAVO punco dobit Kar spada, prava višina, izgled, komunikativnost, pogled na svet, cilji, odprtost...
Tko to je zdaj spadalo pod moje resne teme Da nebo še kera pravla da sam pljuvam DOLGCAJT PREGANJAM na forumu, kjer je 90% žensk
Če sm kakega škrata užalil, se opravičujem, upam da ne ščije proti vetru
Tko to je zdaj spadalo pod moje resne teme Da nebo še kera pravla da sam pljuvam DOLGCAJT PREGANJAM na forumu, kjer je 90% žensk
Če sm kakega škrata užalil, se opravičujem, upam da ne ščije proti vetru
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Jochie napisal/-a:bigboi napisal/-a: če grem vn jih zihr kake 20 najdem ko me gledajo,
čudno, kajne??? saj ko gre človek v pariz, tudi gleda eiffel tower!
No ja, sam kaj k bi vidva se kksno drugo temo popestrila..tle je ze dolgcas
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov