Višina moškega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kolk visji so lahko moski ?

5 cm
58
8%
5-15
398
52%
nad 15 cm
304
40%
Skupaj glasov : 760

Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 29. Apr. 2007 20:32

sofia83 napisal/-a:Ja verjetn bodo, sicer verjetno prekleto težko, ampak pomojem večina njih bo ... Sam men se prov smiljo res, ker so totalno neženstvene (men osebno, pa tud vsi tipi, ki jih poznam, pravjo, da je že 1.80 čist previsoko za punco).

Kaj pa če bi šel ti na trening odbojkašic mal pogledat, če povsod sam miniaturne punce srečuješ? :wink:

Une ta dobre ki jih poznam majo vse tipe že :) Drugač pa ni slaba ideja, men je tut beachwolley ql, se rad mečem po mivki... A kdo ve kje v Lj so igrišča za beachwolley?
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 29. Apr. 2007 20:42

bigboi napisal/-a:A kdo ve kje v Lj so igrišča za beachwolley?

Pri študentskih domovih v Mestnem Logu. :wink:
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 29. Apr. 2007 20:46

a kje bližje šiški ni? V mestnem logu sm vedu da so, k so majske igre se tm igra...
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 29. Apr. 2007 21:39

A niso pr hali tut polet :?:

Glede velikih žensk in fantov je pa tko, da se men tako zlo velke ženske prou smiljo, ker so ponavad še prou krampaste :? , fantki so mi pa bl všeč velki kokr manjši od mene :) - mislm, da bi me to kr motilo, če bi bil manjši od mene :oops: ... čeprou Bizovičar je tut men hud, čeprou je bl pr ta mejhnih pa še kkšn bi se najdu, ampak ne vem no :?
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 29. Apr. 2007 22:06

je bla pred kratkim ruska odbojkarska reprezentanca žensk pr nas...fak ej 3 punce so mele čez 2 metra se mi zdi!!ma prou grdo je zgledalo...ma se mi prou smilijo, ka druzga ku pa odbojkaša in kšnega Jao Minga ne morjo dobit :? ...res smešno zgleda...moja sošolka je 188 al še več in mislim d ni še mela tipa (če ga je sploh gdaj mela) ka je večji od nje...in ona mi je sama rekla d manjšega ne bi mela...
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 29. Apr. 2007 22:28

MilkyWay napisal/-a:je bla pred kratkim ruska odbojkarska reprezentanca žensk pr nas...fak ej 3 punce so mele čez 2 metra se mi zdi!!ma prou grdo je zgledalo...ma se mi prou smilijo, ka druzga ku pa odbojkaša in kšnega Jao Minga ne morjo dobit :? ...res smešno zgleda...moja sošolka je 188 al še več in mislim d ni še mela tipa (če ga je sploh gdaj mela) ka je večji od nje...in ona mi je sama rekla d manjšega ne bi mela...

kak pa zgleda?
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 29. Apr. 2007 22:44

bigboi napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:je bla pred kratkim ruska odbojkarska reprezentanca žensk pr nas...fak ej 3 punce so mele čez 2 metra se mi zdi!!ma prou grdo je zgledalo...ma se mi prou smilijo, ka druzga ku pa odbojkaša in kšnega Jao Minga ne morjo dobit :? ...res smešno zgleda...moja sošolka je 188 al še več in mislim d ni še mela tipa (če ga je sploh gdaj mela) ka je večji od nje...in ona mi je sama rekla d manjšega ne bi mela...

kak pa zgleda?

grdo, drugače bi imela tipa! :D :D :D
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 29. Apr. 2007 22:48

mja no, js sm to lepo olikano vprašal :D Da nebi spet kaka pravla kak neolikanež sem :D
mojcha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a mojcha » 29. Apr. 2007 22:52

Ženitvena posredovalnica ste postali :D hihi
Jaz se tud strinjam, da more bit fant višji, vsaj za 10 cm, idealno je 15 po moje...
Kljub temu, da sem velika 177cm (ugotavljam da to celo ni tako visoko) vztrajam pri višjih fantih!
Potem se ob fantu res počutim kot punca :wink:
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 29. Apr. 2007 22:55

bigboi napisal/-a:

kak pa zgleda?

khm... :? tko je...glede na to, da si ti tak šmeker (kukr vidim na sliki) ti jo ne svetujem, k meni (!) ni prou nč ušeč! pa še tiho je skozi...a-a...boš najdu že kšno drugo visoko :wink:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 29. Apr. 2007 22:58

ej, bigboi, jaz tudi poznam eno lustno, samsko 180cm visoko dekle tvojih let! :wink:

mimogrede, preden me zaprosiš, naj ti jo predstavim, naj ti prišepnem, da te hecam! :D
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 29. Apr. 2007 23:01

sj vem, ki bi jo ti že rezerviral zase :D Mislim, ti si živ hudič :D Nič piva zate, vsem ki poznajo Jochie-ta takoj odvzet, kakršno koli pijačo, razn vode... Ko se bo popravu, ga bomo napili pa bo :D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 30. Apr. 2007 1:07

jagodka85 napisal/-a:l enim so bolj všeč visoki lepi temni latino loverji, drugim pa spet ravno obratno.
Visoki latinosi niso ravno velika podmnozica tipov zato bodo take punce bolj stradale.

MilkyWay napisal/-a: k meni (!) ni prou nč ušeč! pa še tiho je skozi...
Boga. Zihr je introventirana ker se pocuti nelagodno k je tok velika.

sofia83 napisal/-a:Ah, Plestenjak je ogaben. Mi je že bolj Bizovičar všeč :lol:

Drgač pa, dej prebol že to z velkimi ženskami jaooooo

In zakaj ne bi mogel imet punce velke 1.55, recimo?
1.55 je premajhno zame, 1.60 je ok ceprov je fletno da je nad 1.70, ni pene ce ni.

Respekt majhnim tipom, k pecajo vecje zenske, ker to scijejo proti vetru, ker vecina zensk ne mara manjsih tipov od sebe. Pri velikih zenskah imas prednost Bigboi, ker si visji od njih medtem k so drugi tipi nizji. Ampak se vedno se razburjas, ker zgleda da je tebi vsaka konkurenca zivljensko nevarna.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 30. Apr. 2007 1:32

hehe :) Ni tako hudo, samo na male fante se jezim ker si rekel da ščijejo proti vetru in ne štekam zakaj, hehe :)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 30. Apr. 2007 7:46

Zakaj pa bi se jezil na male fante? Saj punca se sama odloči, če ji nek tip odgovarja in bo z njim ali ne. Pa če je majhen ali pa velik. :wink:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov