Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
sofia83 napisal/-a:Ja verjetn bodo, sicer verjetno prekleto težko, ampak pomojem večina njih bo ... Sam men se prov smiljo res, ker so totalno neženstvene (men osebno, pa tud vsi tipi, ki jih poznam, pravjo, da je že 1.80 čist previsoko za punco).
Kaj pa če bi šel ti na trening odbojkašic mal pogledat, če povsod sam miniaturne punce srečuješ?
Une ta dobre ki jih poznam majo vse tipe že Drugač pa ni slaba ideja, men je tut beachwolley ql, se rad mečem po mivki... A kdo ve kje v Lj so igrišča za beachwolley?
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
A niso pr hali tut polet
Glede velikih žensk in fantov je pa tko, da se men tako zlo velke ženske prou smiljo, ker so ponavad še prou krampaste , fantki so mi pa bl všeč velki kokr manjši od mene - mislm, da bi me to kr motilo, če bi bil manjši od mene ... čeprou Bizovičar je tut men hud, čeprou je bl pr ta mejhnih pa še kkšn bi se najdu, ampak ne vem no
Glede velikih žensk in fantov je pa tko, da se men tako zlo velke ženske prou smiljo, ker so ponavad še prou krampaste , fantki so mi pa bl všeč velki kokr manjši od mene - mislm, da bi me to kr motilo, če bi bil manjši od mene ... čeprou Bizovičar je tut men hud, čeprou je bl pr ta mejhnih pa še kkšn bi se najdu, ampak ne vem no
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
je bla pred kratkim ruska odbojkarska reprezentanca žensk pr nas...fak ej 3 punce so mele čez 2 metra se mi zdi!!ma prou grdo je zgledalo...ma se mi prou smilijo, ka druzga ku pa odbojkaša in kšnega Jao Minga ne morjo dobit ...res smešno zgleda...moja sošolka je 188 al še več in mislim d ni še mela tipa (če ga je sploh gdaj mela) ka je večji od nje...in ona mi je sama rekla d manjšega ne bi mela...
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
MilkyWay napisal/-a:je bla pred kratkim ruska odbojkarska reprezentanca žensk pr nas...fak ej 3 punce so mele čez 2 metra se mi zdi!!ma prou grdo je zgledalo...ma se mi prou smilijo, ka druzga ku pa odbojkaša in kšnega Jao Minga ne morjo dobit ...res smešno zgleda...moja sošolka je 188 al še več in mislim d ni še mela tipa (če ga je sploh gdaj mela) ka je večji od nje...in ona mi je sama rekla d manjšega ne bi mela...
kak pa zgleda?
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
bigboi napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:je bla pred kratkim ruska odbojkarska reprezentanca žensk pr nas...fak ej 3 punce so mele čez 2 metra se mi zdi!!ma prou grdo je zgledalo...ma se mi prou smilijo, ka druzga ku pa odbojkaša in kšnega Jao Minga ne morjo dobit ...res smešno zgleda...moja sošolka je 188 al še več in mislim d ni še mela tipa (če ga je sploh gdaj mela) ka je večji od nje...in ona mi je sama rekla d manjšega ne bi mela...
kak pa zgleda?
grdo, drugače bi imela tipa!
- mojcha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2004
Ženitvena posredovalnica ste postali hihi
Jaz se tud strinjam, da more bit fant višji, vsaj za 10 cm, idealno je 15 po moje...
Kljub temu, da sem velika 177cm (ugotavljam da to celo ni tako visoko) vztrajam pri višjih fantih!
Potem se ob fantu res počutim kot punca
Jaz se tud strinjam, da more bit fant višji, vsaj za 10 cm, idealno je 15 po moje...
Kljub temu, da sem velika 177cm (ugotavljam da to celo ni tako visoko) vztrajam pri višjih fantih!
Potem se ob fantu res počutim kot punca
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
bigboi napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:je bla pred kratkim ruska odbojkarska reprezentanca žensk pr nas...fak ej 3 punce so mele čez 2 metra se mi zdi!!ma prou grdo je zgledalo...ma se mi prou smilijo, ka druzga ku pa odbojkaša in kšnega Jao Minga ne morjo dobit ...res smešno zgleda...moja sošolka je 188 al še več in mislim d ni še mela tipa (če ga je sploh gdaj mela) ka je večji od nje...in ona mi je sama rekla d manjšega ne bi mela...
kak pa zgleda?
khm... tko je...glede na to, da si ti tak šmeker (kukr vidim na sliki) ti jo ne svetujem, k meni (!) ni prou nč ušeč! pa še tiho je skozi...a-a...boš najdu že kšno drugo visoko
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Visoki latinosi niso ravno velika podmnozica tipov zato bodo take punce bolj stradale.jagodka85 napisal/-a:l enim so bolj všeč visoki lepi temni latino loverji, drugim pa spet ravno obratno.
Boga. Zihr je introventirana ker se pocuti nelagodno k je tok velika.MilkyWay napisal/-a: k meni (!) ni prou nč ušeč! pa še tiho je skozi...
1.55 je premajhno zame, 1.60 je ok ceprov je fletno da je nad 1.70, ni pene ce ni.sofia83 napisal/-a:Ah, Plestenjak je ogaben. Mi je že bolj Bizovičar všeč
Drgač pa, dej prebol že to z velkimi ženskami jaooooo
In zakaj ne bi mogel imet punce velke 1.55, recimo?
Respekt majhnim tipom, k pecajo vecje zenske, ker to scijejo proti vetru, ker vecina zensk ne mara manjsih tipov od sebe. Pri velikih zenskah imas prednost Bigboi, ker si visji od njih medtem k so drugi tipi nizji. Ampak se vedno se razburjas, ker zgleda da je tebi vsaka konkurenca zivljensko nevarna.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Zakaj pa bi se jezil na male fante? Saj punca se sama odloči, če ji nek tip odgovarja in bo z njim ali ne. Pa če je majhen ali pa velik.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov