Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jochie napisal/-a:bigboi, si zamisliš, da bi bil edini visok moški na svetu???
Lol, mogoče bi pa punce pol kr naenkrat slučajno dobile fetiš na mejčkene.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- cebelicamaja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2007
- Kraj: ljubljana
MusTangicA napisal/-a:Hja, jest pravm, da načeloma res ni pomembno, koliko je tip večji/manjši od punce - važn da se imata dva rada in da sprejemata eden drugega takega, kot pač sta. Če pa bi že lahko zbirala, bi izbrala fanta, ki bi bil vsaj malo višji od mene, sej bi se tko počutila bolj varno ...
eh ja se cist strinjam
drgač sm pa js cist nora na velke tipe (mam 170 cm)... ful mi je usec ce so tipi tm nekje med 183cm - 215cm hehe ne no tm nekje do 198
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
cebelicamaja napisal/-a:MusTangicA napisal/-a:Hja, jest pravm, da načeloma res ni pomembno, koliko je tip večji/manjši od punce - važn da se imata dva rada in da sprejemata eden drugega takega, kot pač sta. Če pa bi že lahko zbirala, bi izbrala fanta, ki bi bil vsaj malo višji od mene, sej bi se tko počutila bolj varno ...
eh ja se cist strinjam
drgač sm pa js cist nora na velke tipe (mam 170 cm)... ful mi je usec ce so tipi tm nekje med 183cm - 215cm hehe ne no tm nekje do 198
ja pa še par cm lahko spustiš pa pridm js v tvoj rang 4cm gor ali dol, sj to ni dost
-
bigboi - Debatorica
miikena napisal/-a:Jochie napisal/-a:bigboi, si zamisliš, da bi bil edini visok moški na svetu???
Lol, mogoče bi pa punce pol kr naenkrat slučajno dobile fetiš na mejčkene.
ma kake male, bejži bejži sj so rekle punce! Enkrat ko probaš velikega nočeš malega
- cebelicamaja
- Sramežljivka
bigboi napisal/-a:cebelicamaja napisal/-a:MusTangicA napisal/-a:Hja, jest pravm, da načeloma res ni pomembno, koliko je tip večji/manjši od punce - važn da se imata dva rada in da sprejemata eden drugega takega, kot pač sta. Če pa bi že lahko zbirala, bi izbrala fanta, ki bi bil vsaj malo višji od mene, sej bi se tko počutila bolj varno ...
eh ja se cist strinjam
ja pa še par cm lahko spustiš pa pridm js v tvoj rang 4cm gor ali dol, sj to ni dost
hehe ja to res ni dost loh se kej zmenva
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
bigboi napisal/-a:cebelicamaja napisal/-a:MusTangicA napisal/-a:Hja, jest pravm, da načeloma res ni pomembno, koliko je tip večji/manjši od punce - važn da se imata dva rada in da sprejemata eden drugega takega, kot pač sta. Če pa bi že lahko zbirala, bi izbrala fanta, ki bi bil vsaj malo višji od mene, sej bi se tko počutila bolj varno ...
eh ja se cist strinjam
bigboi, ti nisi po Jusu!!!
jaz sem pa glih 2cm pod zgornjo mejo...
-
bigboi - Debatorica
cebelicamaja napisal/-a:bigboi napisal/-a:cebelicamaja napisal/-a:MusTangicA napisal/-a:Hja, jest pravm, da načeloma res ni pomembno, koliko je tip večji/manjši od punce - važn da se imata dva rada in da sprejemata eden drugega takega, kot pač sta. Če pa bi že lahko zbirala, bi izbrala fanta, ki bi bil vsaj malo višji od mene, sej bi se tko počutila bolj varno ...
eh ja se cist strinjam
U jupijaje, bom bil Vili od čebelice Maje Kdaj greva srkat med-ičko
- cebelicamaja
- Sramežljivka
bigboi napisal/-a:cebelicamaja napisal/-a:bigboi napisal/-a:cebelicamaja napisal/-a:MusTangicA napisal/-a:Hja, jest pravm, da načeloma res ni pomembno, koliko je tip večji/manjši od punce - važn da se imata dva rada in da sprejemata eden drugega takega, kot pač sta. Če pa bi že lahko zbirala, bi izbrala fanta, ki bi bil vsaj malo višji od mene, sej bi se tko počutila bolj varno ...
eh ja se cist strinjam
U jupijaje, bom bil Vili od čebelice Maje Kdaj greva srkat med-ičko
- cebelicamaja
- Sramežljivka
Jochie napisal/-a:
bigboi, ti nisi po Jusu!!!
jaz sem pa glih 2cm pod zgornjo mejo...
ja ti mas vec sans
-
princess of the night - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
tud mene bi motlo če bi biu manjši od mene..
moj je od mene višji slabih 10 cm..
moj je od mene višji slabih 10 cm..
There's too much blood in my caffeine system...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
mene bi motilo če bi biu manjši..oz pomoje ga neb mela..ker bi me to tuk motilo..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov