Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Da ne boste pol na konc vse k tuki trobte o pomembnosti višine vašega moškega pristale poročene z manjšim moškim od vas Zarečenga kruha se največ poje, zato ppšššt!
-
pinkyica - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
- Kraj: zagorje ob savi
Visina mi ni kriterji drugac za tipa... Sam mam pa raj da je visji... Drugač so mi pa vsec uni ta velki... No zdj moj je velik 189 cm jst pa 163cm... Pa nama je čist ok...
Flirting isn't a sin... it's a hobby.
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
e da dam eno vprašanje za punce Če maš na izbiro med dvema fantoma. Oba imata podoben karakter, smisel za komunikacijo, približno podobna po vizuali, oba enako dobro situirana z razliko da je en malo manjši oz. isto visok kot ti, drugi pa višji. Kerega bi izbrale? Hehe, da vidimo kok je pomembna višina
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
bigboi napisal/-a:e da dam eno vprašanje za punce Če maš na izbiro med dvema fantoma. Oba imata podoben karakter, smisel za komunikacijo, približno podobna po vizuali, oba enako dobro situirana z razliko da je en malo manjši oz. isto visok kot ti, drugi pa višji. Kerega bi izbrale? Hehe, da vidimo kok je pomembna višina
Sigurno bi mi bila na katerem všeč kakšna lastnost, ki je drugi nima in bi mogoče potem ta prevladala... ali pa tudi ne. Ampak ker se gre tukaj za hipotetično vprašanje - ajd...
Izbrala bi višjega, ker me višji moški pač bolj privlačijo. Se ne vidim z nekom, ki je enako velik kot jaz ali - bognedaj - manjši. Vsaj 10 cm mora bit višji od mene. Tak je pač moj okus.
Da še dodam - moj je od mene večji 15 cm.
- AphexTwin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
- Kraj: Slovenija
sweet girl napisal/-a:ja a če se bosta z enim fatom ful štekala pa to in bo manjši od tebe mu boš rekla pa pa , al kaj? ne vem no zakaj vas to moti, ne morte na to tk gledat.
lp
Tud jst sm tko govorila, ko sem imela fanta, ki je bil manjši. Čeprav sem si vedno močnoooooooooo želela enga postavnega, močnega, da se lahko k njemu stistnem, ker je to res neki najlepšega, ko objameš eno "mehko omaro"
No zdej to mam
Ne zarad višine, da ne bi si kdo tega mislu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov