Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
TiGy napisal/-a:bubabiba napisal/-a:madona si velka, sej že komi večjiga dubiš.
Ah, sej se najdejo
Haha, na basket tekmah in to A nad 2 metra pa nobena ne upa al kaj Sj ne grizemo baje... Hm, no ja ko smo lačni kdaj spodleti A poglej poglej, celo ena ki mi nad popkom pride obstaja, bravo bravo
- tashka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jah tale naš bigboi, je kar velik big boi, aneeeee hehe, je pa tut ful simpa, bi loh kr reklamo zanjga naredla em, ....anway..sm bla sama tut z manjšim tipom in dlje časa tut z enim, ki je biu tok velik kot jst (178cm??) in ko te zna tip, ki je višji, konkretno objet..objem, ki ga ne pozabiš...s filingom...ne grem več na staro nekak, je bolj pravi filing. Bolj ženstven filing. Ne gre se samo za občutek varbnosti, ampak konec koncev tud v naravi so ponavadi samci večji, gre se za neki filing, ki ga potrebujemo, ki je čisto naraven in ni tam zaradi nekih notranjih kompleksov..vsaj ponavadi.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
tashka napisal/-a:in ko te zna tip, ki je višji, konkretno objet..objem, ki ga ne pozabiš...s filingom...ne grem več na staro nekak, je bolj pravi filing. Bolj ženstven filing. Ne gre se samo za občutek varbnosti, ampak konec koncev tud v naravi so ponavadi samci večji, gre se za neki filing, ki ga potrebujemo, ki je čisto naraven in ni tam zaradi nekih notranjih kompleksov..vsaj ponavadi.
Ja s temle se cist strinjam, tko da jaz pod 190 cm ne grem nad 2 m pa men se zdi poznam sam enga k je kolkrtolk fejst
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Ste pa kar zahtevne ene vidim
- *QueenBitch*
- Kofetarica
the big red machine napisal/-a:Ste pa kar zahtevne ene vidim
Jah no, jaz sm 180 cm...tko da 190 zame pol sploh ni tok velik.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Višji kot je boljše je ... Ne vem no, samo men so visoki tipi , vedno prej pogledam višjega tipa pa ne vem zakaj ... samo pač to mi je nekak ful hudo, če je tip dost visok ... vsekakor more bit pa višji od mene ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
tiasha napisal/-a:Višji kot je boljše je ... Ne vem no, samo men so visoki tipi , vedno prej pogledam višjega tipa
enako, samo glede na to da mam že sama 180 cm, je to mal težje.
ampak par cm še potrpim, samo more bit vse ostalo kot se šika .
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Meni višina ni kriterij. V preteklosti so bili sicer vsi nekako kar nekaj cm večji od mene (10 do 15), sedanji pa je večji kar 40 cm (160 cm, 200 cm). Samo sva se navadila.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
tiasha napisal/-a:Višji kot je boljše je ... Ne vem no, samo men so visoki tipi , vedno prej pogledam višjega tipa pa ne vem zakaj ... samo pač to mi je nekak ful hudo, če je tip dost visok ... vsekakor more bit pa višji od mene ...
Se tud jz strinjam s temle, mora bit vsaj mal višji - kar pa pri men ni problem, sem bolj pri tamalih.
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Maychy napisal/-a:Meni višina ni kriterij. V preteklosti so bili sicer vsi nekako kar nekaj cm večji od mene (10 do 15), sedanji pa je večji kar 40 cm (160 cm, 200 cm). Samo sva se navadila.
To je hudo. Pomoje so mi všeč take razlike od takrat, ko je bla kolegica tut z ene tolk veliki ona je pa 165 in sta mi bla full lušna, lih ta razlika je pol ful simpatična.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
the big red machine napisal/-a:si pa velika
Ja se je treba očiju zahvalt k je košarkaš, mami pa tud ni glih mejhna.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
ja no zdej je pa jasno od kje teh 180cm .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov