Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Moj je pa 15 cm večji od mene (185) - ravno prav za moj okus
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
meni ni važno kolko je tip višji, važno da je vsaj kak cm..enkrat sm imela opravka z enim ki je bil kr nižji od mene (pa nism jst ful neki visoka,171 cm)in mi ni blo lih kul..sm se počutla kot da moram jst na njega pazit, ne pa on name
- iziris
- Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 10. 2006
tole bo hudičevo plehko zvenel.. sam men je noro dobr, da je takooo velik.. in ga vprašam kolk je moj.. pa reče.. meter 93:)))
in ni lepšga kot se zbudit ob taki Veličini.. ki se nežno stiska zravn tebe .. (čeprav mu na moji postelji nogice mal gledajo ven)
jaz manjšega ne bi imela. in tudi petam se ne bi odrekla.. nočem pa zgledat kot mama enmu 170 cm fantičku;)
in ni lepšga kot se zbudit ob taki Veličini.. ki se nežno stiska zravn tebe .. (čeprav mu na moji postelji nogice mal gledajo ven)
jaz manjšega ne bi imela. in tudi petam se ne bi odrekla.. nočem pa zgledat kot mama enmu 170 cm fantičku;)
-
_jagodka_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 1. 2007
- Kraj: Kjer tebe ni!
@ napisal/-a:Jaz sem pa nora na fuuul visoke tipe... Take k se lohk stisnem k njim in pocutim varno...
Jaaa . Taki ka te tko v objem stisnejo pa jim greš pod ramo . Jest npr. sm velika 164 moj lubi pa 184, tko da je 20cm razlike pa prov pašeee .
Good girls go to heaven. Bad girls go everywhere!!!
- Black Kitty
Men je idealno, če je tip velik tam okol 185 cm.
Je bil bivši 195 pa me je motilo, da mu nisem mogla lupčka dat kadarkol sem hotla (oz. sem se mogla fejst potrudit)
Trenutni je pa 3cm manjši od mene . Sej men čist paše, sam moja seka me skos neki sekira
Je bil bivši 195 pa me je motilo, da mu nisem mogla lupčka dat kadarkol sem hotla (oz. sem se mogla fejst potrudit)
Trenutni je pa 3cm manjši od mene . Sej men čist paše, sam moja seka me skos neki sekira
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov