Višina moškega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kolk visji so lahko moski ?

5 cm
58
8%
5-15
398
52%
nad 15 cm
304
40%
Skupaj glasov : 760

Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 19. Jan. 2007 19:44

Mene pa ne moti. Sm 3cm večja od mojga tipa, pa sva že 8 mescu pa mal skp :D :hearts: Pa če maš tipa res rd, pol te to pač ne moti! :roll: . razn če verjameš v popolno življenje :roll: . Sampovem. Brez zamere.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2006
Kraj: Pariz

Neprebrana objavaNapisal/-a *Laura* » 20. Jan. 2007 12:47

ja, ni panike.
jaz sem trenutno samska in tako razmišljam...
mogoče bom čez čas drugače...
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 20. Jan. 2007 13:44

Laura22081987 napisal/-a:jaz sem visoka 178 cm in če fant ni visok vsaj 185 si nimam z njim kaj začet.
pardon, ampak res me moti, če je fant manjši

Mene tud..
sm skor zihr, da me tip, ki bi bil manjši od mene, že v štartu ne bi vizualno privlačil, kar pa je pri meni nujni predpogoj za vezo. :)
Uporabniški avatar
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2006
Kraj: Pariz

Neprebrana objavaNapisal/-a *Laura* » 20. Jan. 2007 20:23

ja, itak.
jaz res ne vem, kaj si naj začnem z enim fantom visokim 170, ni šans.
me sploh ne privlači.
Uporabniški avatar
lancy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2007
Kraj: ng/lj

Neprebrana objavaNapisal/-a lancy » 20. Jan. 2007 23:33

Mimi_M napisal/-a:
Laura22081987 napisal/-a:jaz sem visoka 178 cm in če fant ni visok vsaj 185 si nimam z njim kaj začet.
pardon, ampak res me moti, če je fant manjši

Mene tud..
sm skor zihr, da me tip, ki bi bil manjši od mene, že v štartu ne bi vizualno privlačil, kar pa je pri meni nujni predpogoj za vezo. :)

zame je isto...mam dosti raje večje fante od mene, če bi bil manjši...ne hvala. okusi pač. moj fant je 25cm večji od mene...pa mi je kar fajn... :)
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Neeah » 21. Jan. 2007 12:17

Uh..motil bi me če bi bil manjši..zlo..Nekka bi še prenesla da bi bla iste višine, idealno pa je tm 10/25 cm višji..kot tudi je..20cm ;)
Uporabniški avatar
adry23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 10. 2006
Kraj: Over The Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a adry23 » 21. Jan. 2007 12:20

Men je drgač ful všeč, da je tip višji od mene, zato k se pol počutm v njegovem objemu, kt ena mala bebica :D . Drgač pa ljubezen ne pozna meja in drugačnosti
Življenje je lepo, če ga živiš!
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 21. Jan. 2007 12:26

Zame mora bit tip tok visok, da tud ko obujem čevle na peto, da je še vedno višji od mene.

Z manjšim tipom pa nikoli ne bi bla, ker me že takoj na začetku, odbijejo taki tipi.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 21. Jan. 2007 18:42

Pa kako lahk pišete take oslarije no :rofl: Nikol neb bla z njim, ker me že takoj neb prvlaču bla bla bla. Men je smešn samo zato, ker sm jst isto razmišljala nekaj let nazaj, pa se je vse obrnil. Vse se vrne nazaj in te potreplja po rami, da se sam seb lahk sam smejiš s takimi bednimi. In ja, zarečenga kruha se največ poje. Zato ne govorte nikoli! ;)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 21. Jan. 2007 19:45

nevem no, ampk jz ne bi mogla bit z nekom k bi biu manjši od mene.. že tko mi je čudn če hodi zravn mene kšn frend al pa sošolc k je manjši od mene al pa enak vel kukr jz.. filing mam da se ob takm tipu neb mogla počutt varno..pač tisot zavetje recimo k je višji pa t eobjame pa tko nasloni glavo nate :oops: :oops:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 21. Jan. 2007 19:56

=)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 22:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 21. Jan. 2007 21:06

Men pa za razliko od večine, niso ušeč visoki tipi.

Pa tko k Je Angel girl napisala, itak ne morš trdit, da nekdo striktno odpade sam zarad višine, sploh ne, če ti je nekdo prvlačn, spregledaš tiste centimetre.

K sm spoznala biušga, mi je blo, prznam, na začetku kr mau bad, kr je biu velk sam tok k js (175), pol sm se pa navadla in mi je blo lih prou, pa še kjut sva zgledala skp :) Petk pa tko ne nosm... In k sm mela za njem druge, k so bli usi mau višji (še zmer pa ne res visoki), me je kr neki motil in se še dons, po tok cajta, vedno k se stiskam pa lupčkam, na prste postaulam :D
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 21. Jan. 2007 23:27

Ma ja, no, mene pač privlači določen tip moškega, so tud že prijateljice opazile vzorec, he he :lol: in me resnično ne privlačijo tipi, manjši od mojih 176 cm. Pika.
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 10. Feb. 2007 1:59

neika napisal/-a:Jst sm vedno hotla met tipa, k bi biu večji od mene, pa mi ful ne gre ... ker ma moj lubi sam 168 cm, jst pa 175 ... pa men še ni tolk pomembn, pč sm prstala bolj na balerinkah pa allstarkah, nobenih pet pa to ... ampak on se pa fuul sekira :(

O maj god :eek: A tok nestrpna si bla, da nis mogla počakat da se je vstal :lol: Sorry sam da pride tip punci do ramena, bljak :cool: Čak da prideš na kak gala žur ko maš večerno obleko, petke... Kje ti bo pr popku pristal :lol: Morm mal kritizirat, pizdarija kaj je to same male babe so v sloveniji al kaj!!! KJE JE KAKA KI MA 180 cm, pa da je gibljiva za en ples!!! Matr100matr, ko da ni takih, kje da js plesalko dobim!!!
_HiTlErOvA_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 1. 2007
Kraj: Ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a _HiTlErOvA_ » 10. Feb. 2007 9:08

jaz sem vlka 182cm pa mi ni glih fajn :twisted: drugače, pa je moj višji od mene za kaka 2cm :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov