Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Mene pa ne moti. Sm 3cm večja od mojga tipa, pa sva že 8 mescu pa mal skp Pa če maš tipa res rd, pol te to pač ne moti! . razn če verjameš v popolno življenje . Sampovem. Brez zamere.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Laura22081987 napisal/-a:jaz sem visoka 178 cm in če fant ni visok vsaj 185 si nimam z njim kaj začet.
pardon, ampak res me moti, če je fant manjši
Mene tud..
sm skor zihr, da me tip, ki bi bil manjši od mene, že v štartu ne bi vizualno privlačil, kar pa je pri meni nujni predpogoj za vezo.
-
lancy - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2007
- Kraj: ng/lj
Mimi_M napisal/-a:Laura22081987 napisal/-a:jaz sem visoka 178 cm in če fant ni visok vsaj 185 si nimam z njim kaj začet.
pardon, ampak res me moti, če je fant manjši
Mene tud..
sm skor zihr, da me tip, ki bi bil manjši od mene, že v štartu ne bi vizualno privlačil, kar pa je pri meni nujni predpogoj za vezo.
zame je isto...mam dosti raje večje fante od mene, če bi bil manjši...ne hvala. okusi pač. moj fant je 25cm večji od mene...pa mi je kar fajn...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Pa kako lahk pišete take oslarije no Nikol neb bla z njim, ker me že takoj neb prvlaču bla bla bla. Men je smešn samo zato, ker sm jst isto razmišljala nekaj let nazaj, pa se je vse obrnil. Vse se vrne nazaj in te potreplja po rami, da se sam seb lahk sam smejiš s takimi bednimi. In ja, zarečenga kruha se največ poje. Zato ne govorte nikoli!
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
nevem no, ampk jz ne bi mogla bit z nekom k bi biu manjši od mene.. že tko mi je čudn če hodi zravn mene kšn frend al pa sošolc k je manjši od mene al pa enak vel kukr jz.. filing mam da se ob takm tipu neb mogla počutt varno..pač tisot zavetje recimo k je višji pa t eobjame pa tko nasloni glavo nate
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Men pa za razliko od večine, niso ušeč visoki tipi.
Pa tko k Je Angel girl napisala, itak ne morš trdit, da nekdo striktno odpade sam zarad višine, sploh ne, če ti je nekdo prvlačn, spregledaš tiste centimetre.
K sm spoznala biušga, mi je blo, prznam, na začetku kr mau bad, kr je biu velk sam tok k js (175), pol sm se pa navadla in mi je blo lih prou, pa še kjut sva zgledala skp Petk pa tko ne nosm... In k sm mela za njem druge, k so bli usi mau višji (še zmer pa ne res visoki), me je kr neki motil in se še dons, po tok cajta, vedno k se stiskam pa lupčkam, na prste postaulam
Pa tko k Je Angel girl napisala, itak ne morš trdit, da nekdo striktno odpade sam zarad višine, sploh ne, če ti je nekdo prvlačn, spregledaš tiste centimetre.
K sm spoznala biušga, mi je blo, prznam, na začetku kr mau bad, kr je biu velk sam tok k js (175), pol sm se pa navadla in mi je blo lih prou, pa še kjut sva zgledala skp Petk pa tko ne nosm... In k sm mela za njem druge, k so bli usi mau višji (še zmer pa ne res visoki), me je kr neki motil in se še dons, po tok cajta, vedno k se stiskam pa lupčkam, na prste postaulam
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
neika napisal/-a:Jst sm vedno hotla met tipa, k bi biu večji od mene, pa mi ful ne gre ... ker ma moj lubi sam 168 cm, jst pa 175 ... pa men še ni tolk pomembn, pč sm prstala bolj na balerinkah pa allstarkah, nobenih pet pa to ... ampak on se pa fuul sekira
O maj god A tok nestrpna si bla, da nis mogla počakat da se je vstal Sorry sam da pride tip punci do ramena, bljak Čak da prideš na kak gala žur ko maš večerno obleko, petke... Kje ti bo pr popku pristal Morm mal kritizirat, pizdarija kaj je to same male babe so v sloveniji al kaj!!! KJE JE KAKA KI MA 180 cm, pa da je gibljiva za en ples!!! Matr100matr, ko da ni takih, kje da js plesalko dobim!!!
- _HiTlErOvA_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2007
- Kraj: Ptuj
jaz sem vlka 182cm pa mi ni glih fajn drugače, pa je moj višji od mene za kaka 2cm
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov