Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
GoldenSoul - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2006
- Kraj: lj
jaz sm tut zmeri raj pogledala za višjimi tipi (jaz sm visoka 175), pa vedno sm govorila, da nikol ne bi mela majhnega tipa in to. Sam zdej mam pa tipa, k je visok 181(kar je malo z tipa), sam se pa tok z njim štekam-to pa itak najbolj šteje
-
rebel* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: :)
ponavad mam mal večjega... trenutno 10cm pa je čis fajn....mal bi mi blo hecn, če bi bil manjši... sam če bi me pa kak manjši okupiru bi pa pač tko blo ma ne vem... to je tak sam vizualno...ko si zatrapan, so še druge stvari pomembne
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
- neika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: lj ...
Jst sm vedno hotla met tipa, k bi biu večji od mene, pa mi ful ne gre ... ker ma moj lubi sam 168 cm, jst pa 175 ... pa men še ni tolk pomembn, pč sm prstala bolj na balerinkah pa allstarkah, nobenih pet pa to ... ampak on se pa fuul sekira
-
ancy007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
- Kraj: gorenjska
mene bi motilo da je tip manjši kot jaz. pri enem sva bila isto velika pa me je že to zelo motilo. tko da neka primerna razlika v višini mi je zlo fajn, da je pa recmo ful ful višji od mene mi pa spet ni kul. max 10 cm je lahko
-
sladka_mala - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst mam tud rada d je tip večji od mene..
no pr men je to mal teško k sm toookk visoka (183cm), sam mam trenutra tipa k je kr 10cm večji od mene
sem mela manjšiga tipa pa se je on preveč sikiru pa se ni izšlo..
no pr men je to mal teško k sm toookk visoka (183cm), sam mam trenutra tipa k je kr 10cm večji od mene
sem mela manjšiga tipa pa se je on preveč sikiru pa se ni izšlo..
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
moj je za 15 cm večji od mene...sm mislm da bi bil problem če bi bil manjši...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov