Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Hardstyler - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2006
- Kraj: New York
Mimi_M napisal/-a:Zvoncica napisal/-a:če je nižji me najbrž ne bi niti privlačil, vsaj do zdej me ni še noben.
Mene tud ne bi, sm zihr, da ne.
In priznam, da so mi smešni pari, kjer sta oba enako visoka, kaj morem.
Tudi če bi bil bogat ali slaven? Npr. Tom Cruise je velik samo 170 cm, torej te tudi on ne privlači?
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
obraz ma čist ok, ne zdej neki posebnega, ampak čeden. Pa vem, da je majhen, ampak v filmih zgleda normalno visok
Ne vem, pomoje, da me ne bi, čeprav je 5 cm višji od mene. Bi imela vseen še malo višjega, če se lahk glih zmišljujem
Pa mal prestar se mi tut zdi, čeprav, ko je bil mlajši, pa sploh ni bil všeč
Čeprav Johnny Depp je tut pod 180, če se prav spomnim?? No on mi je pa zelo všeč
Ne vem, pomoje, da me ne bi, čeprav je 5 cm višji od mene. Bi imela vseen še malo višjega, če se lahk glih zmišljujem
Pa mal prestar se mi tut zdi, čeprav, ko je bil mlajši, pa sploh ni bil všeč
Čeprav Johnny Depp je tut pod 180, če se prav spomnim?? No on mi je pa zelo všeč
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Tom Cruise je men drgač dober tip, pomoje še najbolj od vseh teh holivudarjev,
ampak ne vem pa, kako bi zgledalo, če bi se pojavil kar naenkrat zraven mene in glede na to, da je 6-7cm manjši od mene, pa da bi ga morala gledat navzdol...
ne vem, mislim, da bi bilo v realnosti drugače in bi privlačnost nekam izpuhtela
ampak ne vem pa, kako bi zgledalo, če bi se pojavil kar naenkrat zraven mene in glede na to, da je 6-7cm manjši od mene, pa da bi ga morala gledat navzdol...
ne vem, mislim, da bi bilo v realnosti drugače in bi privlačnost nekam izpuhtela
-
Hardstyler - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2006
- Kraj: New York
Mimi_M napisal/-a:Tom Cruise je men drgač dober tip, pomoje še najbolj od vseh teh holivudarjev,
Morda si pozabila, da je bil Tom Cruise 10 let poročen z Nicole Kidman, ki je bila od njega večja za 10 cm - on 170 cm ona 180 cm!
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
miikena napisal/-a:bigboi napisal/-a::P torej kera mene vzame
Haha .. Še zmer brez soplesalke ..
Mam tri prjatlce, ki so tam okol 180cm, sam dvomim, da bi bla kera zainteresirana za salso. Lah pa prašam, če ma kera kake skrite želje, glede na to, da na slikcah deluješ dost simpa.
Drgač pa sama navajena na večje fante (zadnji trije, mal bl taki, so bli vsi okoli 190, jz sm pa 165cm), ampak ni to pogoj. Pač naneslo tako.
Parčki, kjer je fant manjši od punce, so mi pa zanimivi oz. ponavad kr simpatični. Kjut.
Da da da Vprašaj!!! Al me pa v msn dodaj, da js težim malo
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
am osebno raje vidim, da je večji do 15 cm od mene, če ne je že mal preveč, sicr pa po to ni tisti ključ po katerem bi odkljukala tipa, če bi bil višji od 15 cm, pač višina mi ni tolk pomembna, sam vsen ne sme bit preveč večji, ker pole se počutim čudn...slabo
-
Little_star - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2006
- Kraj: ozvezdje
Fant, ki mi je všeč (pa nisva v resni zvezi), je od mene višji nad 20 cm. Pa se normalno pogovarjava, očesni stik je povsem spontan in se ne obremenjujeva s tem. Je pa res, da višina naj ne bi bila moteč faktor, če se z nekom ujameš. V ljubezni in vojni je dovoljeno vse, a ni?
-
Little_star - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2006
- Kraj: ozvezdje
beepsi napisal/-a:Moj je višji od mene dobrih 20 cm. Se ful dobro počutim ob njem
Enako... Nekako se počutim ob njem varno in sproščeno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov