Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Z mojim fantom sva razlike enih 5cm (mogoče še to ne). Manjšega ne bi mela, ker me fantje manjši od 170 cm nekako ne privlačijo. Lahko pa je večji tudi 30 cm ali pa samo 2 cm. Ljubezen se pa ja ne meri v centimetrih.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Potem pa nastane problem.. vsaj pr meni.
Ni mi lepo videt, da je fant nižji- skrčeno pa se tudi ne bom držala zato, da bom videt manjša. Sicer pa zanimivo, da poznam samo fante ka so višji od mene.. Ne vem če sm zadnje čase srečala kakšnega mikinega
Ni mi lepo videt, da je fant nižji- skrčeno pa se tudi ne bom držala zato, da bom videt manjša. Sicer pa zanimivo, da poznam samo fante ka so višji od mene.. Ne vem če sm zadnje čase srečala kakšnega mikinega
And if your head explodes with dark forebodings too
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
bigboi napisal/-a::P torej kera mene vzame
Haha .. Še zmer brez soplesalke ..
Mam tri prjatlce, ki so tam okol 180cm, sam dvomim, da bi bla kera zainteresirana za salso. Lah pa prašam, če ma kera kake skrite želje, glede na to, da na slikcah deluješ dost simpa.
Drgač pa sama navajena na večje fante (zadnji trije, mal bl taki, so bli vsi okoli 190, jz sm pa 165cm), ampak ni to pogoj. Pač naneslo tako.
Parčki, kjer je fant manjši od punce, so mi pa zanimivi oz. ponavad kr simpatični. Kjut.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
bigboi napisal/-a::P torej kera mene vzame
Eh tebe so same besede po moje
-
firegirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2005
moj dragi sicer ni manjši od mene, je enako velik. sam če sem jst u čevljih s peto, sm večja. in tega ful ne mara, ker pravi da se počuti ko en mulc zravn mene
men pa je čist vseeno, res. ne moti me, da ko greva kam (in mam jst petke) da je on manjši. to je pa res zadnja stvar, ki bi me motla na njem..
men pa je čist vseeno, res. ne moti me, da ko greva kam (in mam jst petke) da je on manjši. to je pa res zadnja stvar, ki bi me motla na njem..
-
Nency - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
nikoli nisem imela manjsega moske kot sem sama,saj bi ga tezko imela, ko pa merim le 165cm , ampak dobro sem se ze sprijaznila, da bom tako mala ostala. Pac pol ni problemov, ce dam petke gor .Torej v vsakem slabem je nekaj dobrega in obratno.
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov