Višina moškega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kolk visji so lahko moski ?

5 cm
58
8%
5-15
398
52%
nad 15 cm
304
40%
Skupaj glasov : 760

Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 15. Avg. 2006 20:45

ja visoki fantje so zakon. če so manjši od mene al pa tok veliki kot js pa moram priznat da jih nikol nisem gledala kot kake potencialne partnerje. ok če je bil kateri luškan sem rekla, da je kjut, ampak premajhen. men je višina edina stvar ki mi je pri zunanjosti tipa res ful pomembna.
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
Leann
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 8. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Leann » 26. Avg. 2006 21:37

Ja, meni so všeč visoki fantje, čisto vseeno mi je, koliko je višji od mene. In ja, bi me motilo, če bi bil slučajno manjši.
*chocholate*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *chocholate* » 27. Avg. 2006 9:40

*slamca* napisal/-a:Men pa ful ni ušeč, če je tip manjši od ženske, k pol zgleda k en capk zravn. Js sm zlo mejhna, tko da je praktičn usak tip večji od mene, moj 23 cm, pa zgledava prou dobr skupi. Men je ful dobr un filing, k vem da je večji in se zato počutm zravn k princeska s svojim vitezom :lol: Tak občutk varnosti pa to...k če bi biu pr en glih velk kt js, ne bi mela tega filinga...

isto :) sm moj bivši je biv isto ku js mogoče še mau manš pa me je kr motilo k se je tud ful težko za rokce držat men je pa to tko lepo :D
Uporabniški avatar
*sashika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *sashika* » 27. Avg. 2006 11:50

pri mojih 155cm bolj težko najdem kakega manjšega :lol: , tko da je zdejšni za kakih 28cm večji od mene, sej se itak v postli vse zgliha :twisted:
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 27. Avg. 2006 14:53

haha :) js sm kompaktibilen s 99% ženskami, vprašanje je če so one z mano :) Matr sm zbirčen :lol: Punk baby, pridi kaj na naše tekme, smo vsi okrog 200cm :) Ne boš mela malih čevapov okrog, k je grdo za videt, no vsaj men :) Grem mimo kake ki je mal višja pa vidim da ma enga možicelja zravn, mi gre vedno na bruh :twisted: Rad maš lahko tut višje ;) Sam fora je v tem kdo si upa koga ogovort, in opažam da manjši več upajo :) Sam mi ni logično kako lahko en tip ki ma 170 cm gre spraševat eno ki ma 175 cm al več :) Ne štekam in nikol nebom :)
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 27. Avg. 2006 15:23

ok, večini ljudi višina partnerja pač ni tolk zlo pomembna da bi bruhal samo zarad tega ker je tip manjši??
drugač je pa moj tip 15 cm višji od mene in mi je čist kul, nikol mi pa to ni bil nek hud kriterij.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 27. Avg. 2006 15:29

glede na to, da imam celih 165 cm, jih je bolj malo manjših. Pomoje bi me motilo, kaj pa vem, že tako me ne privlačijo manjši moški (oziroma me ni še niti eden, ki bi bil manjši od mene), tako da pomoje niti ne bom prišla do točke, "kjer bi me motilo, da je moj fant manjši" :)
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 27. Avg. 2006 19:18

Men je vsen če je moški mal manjši od mene, ampak preveč pa tu ne no.

Sam to bi se pr mojih 165 cm težko zgodil :rofl:

Ni mi pa všeč, kče je preveč višji, ker si pol skor vrat zlomem, ko mu hočem dat lubija :)
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 27. Avg. 2006 19:59

rinca napisal/-a:ok, večini ljudi višina partnerja pač ni tolk zlo pomembna da bi bruhal samo zarad tega ker je tip manjši??
drugač je pa moj tip 15 cm višji od mene in mi je čist kul, nikol mi pa to ni bil nek hud kriterij.

Postavi se v mojo kožo, js mam čez 2m in greš po cesti in vidiš kako lušno punco ki ma tko 185 cm in te gleda ti pa njo, zravn pa stopiclja nek možicelj ki ga ma zato ker... Ponavadi, zato ker je prevelika za ostale in se je ta "možicelj" odloču da proba, in je rekla itak me noben noče pa gre z njim, in tko poznam 3/4 takih punc. Pol pa spoznajo kašnga večjega, pa ne grejo proč ker so navajene in iz navade nočejo pustit "fanta" in to mi ni pač ql. In ja grdo mi je gledat par kjer je ženska višja... Sorry, tko je. Itak moje mnenje :) Drugač pa itak če se ljubiš, je ql, sam ne mimo mene hodit :) Ki bom gledal grdo ;) Hehe :)
valyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a valyka » 28. Avg. 2006 16:06

jah sj glede na to d mam tipa k j 3cm manš ud mene bi rekla d me n mot čprov sm bla mau skeptična k j manjši pa sj se navadiš k mi j pa bulan č zj nisi s tipa k ga maš rd pa ti j ql sam zrd višine...je pa res d glede na to d nism med najmanjšimi j učas kr tžko najdt večga tipčka... :( :( drgač pa itaq ni problema k se u postl use pogliha :) :lol: :lol:
Uporabniški avatar
tiana1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tiana1 » 28. Avg. 2006 16:21

moji vsi bivši tipi so bli ful višji od mene tko da sm zmer plezala če sm hotla lupčka. moj zdajšni pa še 10 cm ni višji od mene on je meter 75 js pa okol 65 in je men čist vredu, mu dam loh lupčka kadar hočm, edin k mam js petke včasih mal smešn zgleda sam mene ni to nikol motl.
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 28. Avg. 2006 17:51

Moj je 8 cm visji. Ne bi bila pa nic jezna, ce bi zrastel se za kaksnih 5 cm :lol:
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 28. Avg. 2006 18:18

Moj je pa viši kar 17 cm...pa jaz bi že težko manšiga od mene dobila...bi mogel biti pritlikavec!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 29. Avg. 2006 6:28

Men so tud všeč višji... če bi bil manjši od mene bi me pa že na začetku to tolk motil da se enostavn ne bi mogl nč razvit iz tega...
Always look on the bright side of life!
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 29. Avg. 2006 7:54

mhm se strinjam s tole zgornjo izjavo. jaz sem enkrat mela tipka, ki je bil enako velik kot jaz oz. kakšen centimeter manj, pa me je to tko motlo, da nama pol ni zlaufal, čeprav je bil tko na pogled ful lušn.

zdej mam kar za 17cm večiga. jaz sem 168, on pa 185 :)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov