Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
ja visoki fantje so zakon. če so manjši od mene al pa tok veliki kot js pa moram priznat da jih nikol nisem gledala kot kake potencialne partnerje. ok če je bil kateri luškan sem rekla, da je kjut, ampak premajhen. men je višina edina stvar ki mi je pri zunanjosti tipa res ful pomembna.
to infinity and beyond!
- *chocholate*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2006
*slamca* napisal/-a:Men pa ful ni ušeč, če je tip manjši od ženske, k pol zgleda k en capk zravn. Js sm zlo mejhna, tko da je praktičn usak tip večji od mene, moj 23 cm, pa zgledava prou dobr skupi. Men je ful dobr un filing, k vem da je večji in se zato počutm zravn k princeska s svojim vitezom Tak občutk varnosti pa to...k če bi biu pr en glih velk kt js, ne bi mela tega filinga...
isto sm moj bivši je biv isto ku js mogoče še mau manš pa me je kr motilo k se je tud ful težko za rokce držat men je pa to tko lepo
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
haha js sm kompaktibilen s 99% ženskami, vprašanje je če so one z mano Matr sm zbirčen Punk baby, pridi kaj na naše tekme, smo vsi okrog 200cm Ne boš mela malih čevapov okrog, k je grdo za videt, no vsaj men Grem mimo kake ki je mal višja pa vidim da ma enga možicelja zravn, mi gre vedno na bruh Rad maš lahko tut višje Sam fora je v tem kdo si upa koga ogovort, in opažam da manjši več upajo Sam mi ni logično kako lahko en tip ki ma 170 cm gre spraševat eno ki ma 175 cm al več Ne štekam in nikol nebom
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
ok, večini ljudi višina partnerja pač ni tolk zlo pomembna da bi bruhal samo zarad tega ker je tip manjši??
drugač je pa moj tip 15 cm višji od mene in mi je čist kul, nikol mi pa to ni bil nek hud kriterij.
drugač je pa moj tip 15 cm višji od mene in mi je čist kul, nikol mi pa to ni bil nek hud kriterij.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
glede na to, da imam celih 165 cm, jih je bolj malo manjših. Pomoje bi me motilo, kaj pa vem, že tako me ne privlačijo manjši moški (oziroma me ni še niti eden, ki bi bil manjši od mene), tako da pomoje niti ne bom prišla do točke, "kjer bi me motilo, da je moj fant manjši"
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
rinca napisal/-a:ok, večini ljudi višina partnerja pač ni tolk zlo pomembna da bi bruhal samo zarad tega ker je tip manjši??
Postavi se v mojo kožo, js mam čez 2m in greš po cesti in vidiš kako lušno punco ki ma tko 185 cm in te gleda ti pa njo, zravn pa stopiclja nek možicelj ki ga ma zato ker... Ponavadi, zato ker je prevelika za ostale in se je ta "možicelj" odloču da proba, in je rekla itak me noben noče pa gre z njim, in tko poznam 3/4 takih punc. Pol pa spoznajo kašnga večjega, pa ne grejo proč ker so navajene in iz navade nočejo pustit "fanta" in to mi ni pač ql. In ja grdo mi je gledat par kjer je ženska višja... Sorry, tko je. Itak moje mnenje Drugač pa itak če se ljubiš, je ql, sam ne mimo mene hodit Ki bom gledal grdo Hehe
- valyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2006
jah sj glede na to d mam tipa k j 3cm manš ud mene bi rekla d me n mot čprov sm bla mau skeptična k j manjši pa sj se navadiš k mi j pa bulan č zj nisi s tipa k ga maš rd pa ti j ql sam zrd višine...je pa res d glede na to d nism med najmanjšimi j učas kr tžko najdt večga tipčka... drgač pa itaq ni problema k se u postl use pogliha
-
tiana1 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2006
moji vsi bivši tipi so bli ful višji od mene tko da sm zmer plezala če sm hotla lupčka. moj zdajšni pa še 10 cm ni višji od mene on je meter 75 js pa okol 65 in je men čist vredu, mu dam loh lupčka kadar hočm, edin k mam js petke včasih mal smešn zgleda sam mene ni to nikol motl.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
mhm se strinjam s tole zgornjo izjavo. jaz sem enkrat mela tipka, ki je bil enako velik kot jaz oz. kakšen centimeter manj, pa me je to tko motlo, da nama pol ni zlaufal, čeprav je bil tko na pogled ful lušn.
zdej mam kar za 17cm večiga. jaz sem 168, on pa 185
zdej mam kar za 17cm večiga. jaz sem 168, on pa 185
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov