Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hehe, sm se spomnla da so me od bratca sošolci lani za*ebaval na valeti njihovi, k naju je en vidu.. In jim je blo totaln smešno, da če sm jz na pločniku, on pa uspodi, da je še vedno "pol" večji od mene. K je razlike tam mad 25-30cm nekje.. (jaz 165 - mejčkn manj, odvisno kod/kdaj meri .. lah me zmerijo tut 162 .. on pa kak centi čez 190)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Kileldear - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 5. 2006
jao bogi mi manjši tipi, meni je važno da je punca manjša od mene, če ne se pučutim grozno, pa tut jst nisem nek velikan jst sm okrog 175 moja bivša je pa ... umm 163 se mi zdi.
se pa sploh ne strinjam da ste lahko z večjimi tipi bolj varne lahko se samo počutite bolj varne
lp.
se pa sploh ne strinjam da ste lahko z večjimi tipi bolj varne lahko se samo počutite bolj varne
lp.
tru Cosmopuran!
-
punisher - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: Lj
Xenna napisal/-a:Jaz sem tudi bolj majhna in so mi ful všeč tipi, ki so 20 ali več centi večji od mene. Pa tudi v veliko primerih so visokim tipom všeč majhne punce.
... mnja, to je sam zato tko, da bodo potem otroci normalne velikosti ... kaksen bi bil pa otrok ce bi mel tip 200cm, zenska pa 190cm ...
- s.j.parker
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2006
Vsaj 10cm,drugače bi me motilo. Zato ker sem dosti v visokih peta in potem bi se čudno počutila če bi bila večja od njega-kar se mi je že zgodlo.
- Queen
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
ja..men je ful problem,ce je tip manjsi od mene..nebi mogla bit s takim..ker js sem visoka in pol nemorem hodit okol z nekim malim pokecom..se js nebi dobr pocutla..kaj ga primes za roko in greta na spredod,pa zgleda koda mlajsega brateca mal peljes okol visji-ali pa enako visok...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov