Višina moškega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kolk visji so lahko moski ?

5 cm
58
8%
5-15
398
52%
nad 15 cm
304
40%
Skupaj glasov : 760

lindick
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a lindick » 05. Maj. 2006 7:14

jz tud padam na full visje tipe...dajejo obcutek varnosti...pa tud po mojih izkusnjah imajo visoki tipi raje mihne punce :) ...vsaj jz vedno naletim na take...da me hocejo kr stisnit v svoj objem...pa ceprav z glavo sezem samo do njegovih prsi :D ..sem visoka 160...od mojih tipov je bil en 175...naslednji 185...moj bivsi bil 190...in zdej mi spet vsec en k je 190 :D ...pac rada gledam visoko v oblake :D ...ceprav kdor visoko leta nizko pade :?
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
marakeech
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a marakeech » 05. Maj. 2006 9:37

jess: men je povedu kok je velik. Ubistvu me je vprasu kok sm jst velka pol mi je pa povedu kok je on.

Jst sm 170cm, moj je pa 184cm. Pa mi je ful fajn k je vecji pa k je tak 'taprav dec'. Jst mam tud rada visje moske pa ne ful suhe k pr takih se tud jst bl varno pocutim. Tko, da tud mene bi verjetno motlo, ce bi bil manjsi od mene. Mogoce, da je isto velik, bi se slo, sam manjsi pa pomoje ne. Pol k pa obujes petke tko hecno zgleda. Sicer pa... ni vazn kaksn je clovek, vazna je ljubezen. Ce bi jst bla zaljubljena v manjsega tipa, bi bla z njim pa me prov nc ne briga kk bi to zgledal. Mam pa nekak rajs visje moske. Ampak nikol se ne ve... :)
Uporabniški avatar
mičkina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mičkina » 11. Maj. 2006 11:47

hmm ..moj je pa enih 25 cm veči od mene.. :D
glede na to da sm jst ''velika'' 160.. in on tm okoli 185.. :D
je kr velika razlika,sam mene ne moti..njega pa še majn...
even heaven is hell without you
Bellissima
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Bellissima » 11. Maj. 2006 12:26

Hoj!

No, meni je pa v glavnem najbolj všeč, da je enih 10 cm večji od mene. Včasih zato prav obžalujem, ko je kater moje višine(sem pač malo večja).)

Brala sem, da je v seksu kao najboljše, da je razlike 10 cm in razlike v letih 5-7:-)
Jah, mogoče pa res, kaj pa vem;) Pa saj je teh raziskav itak tolko;)

lp :D
Uporabniški avatar
biscuit
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a biscuit » 11. Maj. 2006 13:01

Najboljše je če je višji od mene (ni važno koliko), Pa nič ni narobe, če je tak velik kot jaz. Čeprav sem jaz bolj nizke rasti. Manjšega pa ne hvala.
Uporabniški avatar
shiry
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a shiry » 11. Maj. 2006 13:14

Višina sploh nima veze in ne predstavlja nikakršne ovire, čeprav bi se pri veliko manjšem moškemu verjetno malo čudno počutila. Do zdaj sem imela vedno višje, kar je bilo naključje. Moj dragi je pa za kakšnih 10cm večji od mene, zgleda mogoče čisto malo višji, kar je super, če obujem petke. Potem dihava enak zrak :D
Uporabniški avatar
avalon
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a avalon » 17. Maj. 2006 10:29

jah, jest sem enkrat mela tako zelo kratkotrajno zadevo z enim tipom k je bil ene 3cm manjši od mene, in priznam, da me je fuuuuuuuul motilo... tko čudn je blo :oops: no, pa sej pol pa koncu je blo še tok drugih zoprnih stvari, da je blo to še zelo sprejemljivo :roll:
Smile. It’s The Second Best Thing You Can Do With Your Lips.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 17. Maj. 2006 11:42

Meni je full všeč, da je tip večji od mene. Sicer mi pa višina ni prav bistvenega pomena in bi bila z nekom ne glede na to ali je velik 2 metra ali pa meter in en piškot :D
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Secret
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Secret » 19. Maj. 2006 9:20

jst osebno ne vem ce bi lahko bla s tipom k je manjsi od mene..sm 90 posto da ne bi bla...al pa lahko kr recem da 100 posto. po moje bi me full motil..mi je vsec ce je tip vecji od zenske tm 10-15 cm..tut ce se mal vec nc narobe.

moj je od mene vecji okol 12 cm..tko da tut ko petke obujem je se vedn mal vecji :) to mi je kul ;)
Heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2005
Kraj: Fantasyland

Neprebrana objavaNapisal/-a Heart » 19. Maj. 2006 11:24

Se strinjam s Secret. Čisto.
Use your imagination...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 19. Maj. 2006 12:08

@ napisal/-a:Jaz sem pa nora na fuuul visoke tipe... Take k se lohk stisnem k njim in pocutim varno... :nixweiss:

Nekaj takega, ja. :ja: Pač tak fajn feeling je, sploh ker sem bom mejhna, pol pa tkole..mmm, lepo. :)
Uporabniški avatar
peach27
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a peach27 » 19. Maj. 2006 18:45

sem normalno velika in to da bi bil moj tip toliko velik kot jaz, se bi mi zdela katastrofa, bljak itd.. ne maram pa tud ne prevelikih tipov, ker potem skoz nekam gor v drugo nadstropje glavo dvigovat, ne vem no :tot:

da je pa manjši, pa sploh ne bom zgubljala besed...

hehe čeprav, če še malo pomislimo, se pojavlja večno vprašanje, a je velikost sploh pomembna??? :lol:
DANGER!!! Next mood swing: 5 minutes
Uporabniški avatar
biscuit
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a biscuit » 19. Maj. 2006 20:52

Naj nebi bila. A roko na srce, prav vsi gledamo tudi na velikost (vsaj malo no) :twisted:
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 20. Maj. 2006 13:30

zadnje čase me bolj privlačijo višji moški :) .ker se lahko pri njih bolj počutim varno :P .tako nekje 2 dm večji od mene.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Rock Chick
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Rock Chick » 21. Maj. 2006 14:06

Jaz sem pa precej majhna, všeč so mi pa fantje, ki so dosti večji od mene. Fantje nižje rasti mi niso všeč.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov