Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
no če bi bil glavo manjši bi me ja, če ne pa ne.je pa moj mejhn večji od mene tko k je prov.no pa da bi bil spet en košarkaš jst pa meter pa čivap je grdo.
prow smešno mi je ko vidm kirga košarkaša po centru pa majo vsi punce meter pedeset mu loh stoje fafija nardi
prow smešno mi je ko vidm kirga košarkaša po centru pa majo vsi punce meter pedeset mu loh stoje fafija nardi
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
jz sm 165 moj pa 185, tko da mam tut lahk petke pa je se vseen dost vecji od mene. jz sm se cist navadla da je eno glavo vecji, mi je pa vcasih mal hecn k naju vidm v ksni izlozbi pa opazm kok je vecji k drugac cist pozabm
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
priznam, da mi je bil bivši v tem pogledu bolj všeč, ker je bil visok skor 1.90m, sedanji pa 1.82, lih tolk, da je malo večji od mene, 7-8 cm.
Tip, ki bi bil pa manjši od mene, mislim, da me sploh ne bi privlačil kot potencialni partner...
Tip, ki bi bil pa manjši od mene, mislim, da me sploh ne bi privlačil kot potencialni partner...
- babyface***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
se strinjam s Mimi_M , more bit večji [/quote]
se strinjam s Mimi_M , more bit večji [/quote]
Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
sem imela že tipa,ki je bil par cm manjši od mene(kar se je videlo samo kadar sem nosila pete), in take, ki so bili majčkeno pod 2m (kar je veliko večje od mojih 165).. višina mi pač ni eden od glavnih pokazateljev ali pa kriterijev pri tipih.. vse se da, če se hoče, zna bit pa veliko smeha če je tip tooolk večji da morš že na klopco stopit, če hočeš imeti isto vreme kot on
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov