Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miss_kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: hollywood
hm,..jaz pa poznam kar nekaj parov, kjer je fant manjsi, pa tud kar nekaj ljudi v svetu show biznisa je tako poparckanih, pa so cist cute skupi.
pare kot so anja tomazin pa njen matej (mislim, da je matej ), pa tom cruise je bil naprimer dost dost manjsi od nicole, itd,...meni se to ne zdi nic pretiranega,..cudnega,.. no sem, kar ugotovila, da me kar precej privlacijo manjsi ! ceprav, sem si se pred nekaj casa zatiskala oci pred tem.
pare kot so anja tomazin pa njen matej (mislim, da je matej ), pa tom cruise je bil naprimer dost dost manjsi od nicole, itd,...meni se to ne zdi nic pretiranega,..cudnega,.. no sem, kar ugotovila, da me kar precej privlacijo manjsi ! ceprav, sem si se pred nekaj casa zatiskala oci pred tem.
Just dance!
-
nymph - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
...hm...pa mi je useeno pomembno...čeprav imajo recimo ženske - samo kot prijateljice - večji kompleks ko gremo ven zaradi moje višine...fantje me pa manjši enostavno ne privlačijo...mogoče kakšen simpatičen bombomček ki ga z veseljem opazujem nikakor pa ne človek na katerega bi potencialno lahko bila intimno vezana...ta mora biti večji od mene če ima pa še močne roke se lahko hitro zgodi da me pamet zapusti...
...o ljubezni berem pravljice...
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
miss_kitty napisal/-a:hm,..jaz pa poznam kar nekaj parov, kjer je fant manjsi...
Ja, pa v svetu F1, oni Bernie Ecclestone je tudi dosti manjši od Slavice. Zgleda, kot neki škratek...
Sicer pa je nekaj časa nazaj krožila po mailih ena slika, ko se en bogataš zelo nizke postave sprehaja z visoko lepotico... Malo sarkastično, ampak vseeno.
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
Sonchek1 - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
miss_kitty napisal/-a:hm,..jaz pa poznam kar nekaj parov, kjer je fant manjsi, pa tud kar nekaj ljudi v svetu show biznisa je tako poparckanih, pa so cist cute skupi.
Hmm... ja se nekako strinjam, včasih nisem nikol pomislil, da bi hodil z večjo žensko od mene, ker se mi je to zdelo mal čudno, ampak zgleda so ti časi mimo in se mi zdijo tudi nekatera višja dekleta čist ok, čeprav sem že sam visok.
- kiči
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 10. 2005
- Kraj: maribor
Moj frajer pa mora biti vsaj 10, če ne 15 cm višji od mene, drugače se ful zoprno počutim, ne morem si pomagati... Če pa imam kontakte z moškim, ki je nižji od mene, npr. v poslu, potem pa se potrudim, da je to čim manj časa očitno, npr. takoj po pozdravu se vsedemo, ali kaj takega, ker se mi zdi, da tudi moške ful moti, če so manjši od žensk...
-
Sonchek1 - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
kiči napisal/-a:Moj frajer pa mora biti vsaj 10, če ne 15 cm višji od mene, drugače se ful zoprno počutim, ne morem si pomagati... Če pa imam kontakte z moškim, ki je nižji od mene, npr. v poslu, potem pa se potrudim, da je to čim manj časa očitno, npr. takoj po pozdravu se vsedemo, ali kaj takega, ker se mi zdi, da tudi moške ful moti, če so manjši od žensk...
Hmmm... Stereotipi in predsodki pa so verjetno tudi poglavje zase...ja,jaz pa mislim, da je tud dosti povezano s samozavestjo moškega oziroma ženske, če je kdo zelo prepričan sam vase, ga to pri poslu sploh ne bi smelo motit. Prihajamo v različnih pakungah vendar smo vsi edinstveni.
- deep*blue*sea
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2005
- Kraj: peščeni bazen
meni mi je vseeno. Sm pa enkrt hodila s tipom, k sva mela lih zmešane cifre- jst 1, 59 cm, on pa 1,95cm. Like upssssss.....
Upanje umre zadnje.
#V življenju so pomembni zmagovalci, ki pišejo zgodovino večnosti.#
#V življenju so pomembni zmagovalci, ki pišejo zgodovino večnosti.#
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
kiči napisal/-a: ker se mi zdi, da tudi moške ful moti, če so manjši od žensk...
Možno, da jih moti (Meni bi tudi, da bi morala ona mene v naročje stiskat, namesto kontra)...Jaz bi težko povedal, ker redko vidim kako punco, ki bi bla večja...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Malo offtopic, pa vendar.. ko sem bila nazadnje v Gradzu, sem videla enega crnca, ocitno kosarkarja.. ki je imel nekje 2.40 sigurno.. ko sem ga v trgovini zagledala, sem se kar ustrasila..prav strasno mi je bilo, ko je bil tako velki.. Zdaj vidim, kako je ko se male zivalce ustrasijo velikih..
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
sončica - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Maribor
Pri mojih 160 cm je moj od mene večji za nekje 10 cm - mogoče kak cm več pa mi je to čisto ok. Imam pa enega prijatla, ki je velik okrog 198cm (pravi košarkar) pa se lahko ded nasloni že na mene, tak da tak velikega pa ne bi imela.
- *strastna*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2005
ammmmmmm ja manši tip definitiuno pr men nesme bit k pol že mal čudn zgleda more bit tko lih prou velk da mu dam lahk kiss na usta s tem da mi ni treba skakat
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Pr nama je razlika 25 cm, tm nekje.. Ma velka razlika svoje prednosti, pa tut svoje slabe lastnosti.. Ne moraš dat lubčka mu, razen če se mal sklon, ne vidš ga direkt v oke... Sam ti pa uno, k se mu nasloniš na prsni koš, pa te tko lepo objame tok odtehta, da sam ..
Da bi mela manjšega tipa, si ne predstavljam.. Že zaradi tega, k dost manjših tipov niti ne obstaja.. In če je tip pod 165 je že res mejhn.. Če bi bla pa tm 180, pa bi blo težko najt večjega tipa, me pa pomojem če bi bil lubi kak cm manjši, verjetno ne bi motilo..
Da bi mela manjšega tipa, si ne predstavljam.. Že zaradi tega, k dost manjših tipov niti ne obstaja.. In če je tip pod 165 je že res mejhn.. Če bi bla pa tm 180, pa bi blo težko najt večjega tipa, me pa pomojem če bi bil lubi kak cm manjši, verjetno ne bi motilo..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov