Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
meni sicer višina ni pomembna...moj je visok tam okoli 190...jaz pa 168...je pa full fajn, ker lahko full visoke petke nosim.... moj prejšnji je bil samo par cm večji od mene....pol pa je včasih malo tako zgledalo, ko sem si jaz dala še 10 cm zraven....ampak to niti ni tako pomembno...čeprav je fajn, da se tako varno počutiš poleg nekoga malo večjega...
- Kepca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2004
astra_mb napisal/-a:meni sicer višina ni pomembna...moj je visok tam okoli 190...jaz pa 168...je pa full fajn, ker lahko full visoke petke nosim.... :D moj prejšnji je bil samo par cm večji od mene....pol pa je včasih malo tako zgledalo, ko sem si jaz dala še 10 cm zraven....ampak to niti ni tako pomembno...čeprav je fajn, da se tako varno počutiš poleg nekoga malo večjega...
jaaa se strinjam:) more bit vsaj mal vecji, da se lahko petke nos drugac pa tut ne maram, da bi bil tolk visok kot jest... mam le 165cm, pa je to za fante premal moje mnenje
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Jst pa tako ali tako nimam problemov s tem, da bi bili moji fantje manjši od mene. Sm že sama bol mičkana. Če bi se pa useen najdu kakšen palček zame ga pa rajši ne bi imela k bi pol še bol smešen zgledal. He,
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
js pa vedno vedno padam na tipe, ki so fuul višji od mene!! nazadnje mi je bil dober basketaš-195 cm...js jih mam 165! mogoče se 30cm ne sliši tko velik...sam te pa začne že ful vrat bolet ko morš določen čas u luft gledat!
to infinity and beyond!
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Men je ful bols, da je tip visji, oz. sm ze kr mal usekana na to. Jst sm ene 168, pa pod 178/180 sploh ne gledam... Ok, to lih ne, sam mi je kul, da je visji pac Tko mal nad 180
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
rain - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: falling
Meni je tudi všeč, če je tip višji. Ampak ne preveč. Če je prevelika razlika, zna bit nepraktično. Nič nimam proti, če je tip malo manjši, ampak vseeno mi je malo čudno. Tam od 10 do 20 cm je zame idealna razlika.
have i gone? and left you here alone
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
moj je višji 25cm pa je čist kul s tem da sm jst velka 1.85
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov