Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1295 prispevkov
• Stran 2 od 87
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 87
Naslednja
-
lisička - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 7. 2004
- Kraj: malo tuki malo tam
Ma saj v bistvu niti ni to važno. Če pa že pomislim kaj mi je boljše, pa imam raje da je fant malo višji, da se lahko stisnem k njemu. Sem imela fanta, ki je bil full malo višji od mene, pa se nisem počutila ravno cool, ker rada nosim tudi malo višje pete.
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
opium napisal/-a:nogica napisal/-a:men je vseen...moj tazadn fant je biu visok 1.86cm mi je blo čist kul
js pa sm enkat biu z eno k je bla tud 186cm, sm mogu bit skoz v rolerjih
buffkice na noge!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
[[/quote]
js pa sm enkat biu z eno k je bla tud 186cm, sm mogu bit skoz v rolerjih [/quote]
buffkice na noge![/quote]
ja buffke bi mogu obut;PP ) pa bi blo cist okj..ce bi meu une visoke bi se ona mela lah petke..hehe ))
drgac je pa men useen glede wishine..sam d ni lih manjsi k ce je p se un mene manjsi pol je p res ze picimici )heh
js pa sm enkat biu z eno k je bla tud 186cm, sm mogu bit skoz v rolerjih [/quote]
buffkice na noge![/quote]
ja buffke bi mogu obut;PP ) pa bi blo cist okj..ce bi meu une visoke bi se ona mela lah petke..hehe ))
drgac je pa men useen glede wishine..sam d ni lih manjsi k ce je p se un mene manjsi pol je p res ze picimici )heh
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Playgirl napisal/-a:v pojstli se vse zgliha, a ne.
točn tko
Z višino tipov nikol nisem imela problemov, ker sem sama tok mejhna. Res pa ne maram, da je tip manjpi od mene, k pol mam občutek, k da en palček zraven mene hod.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- fitnessboy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 11. 2004
potem torej ne , jaz ne bi mel sans pri vecini visjih od 169 , ker sem sam 174 pa ceprav so mi vsec visoke bolj :francais: tu okol 170 se se najdejo k sreci ceprav bolj svoh
- fitnessboy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 11. 2004
zaj se spomnim sicer je bilo ze nekaj casa nazaj ... sem sel ven pa se ene 3 zenske menijo , da manjsih kot 180 nea gledajo same pa ble 160 tu neki
-
Mrs. Smiley - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2004
Jaz sem od mojega nižja za več kot 20 cm, pa sem se že nehala obremenjevat s tem, da izgledam zraven njega kot palček.
Prvi neprebran prispevek • 1295 prispevkov
• Stran 2 od 87
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 87
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov