Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^:P še vseeno je pa zabavno
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 20. Maj. 2010 11:47, skupaj popravljeno 1 krat.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Welcome to Cosmo forum! (Kje si pa do sedaj bila?)
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Če bi blo tok hudo kot kle pišete, pol jest babe niti od bliz nebi povohal nikol pr svojih 175cm xD
- marjancax
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 3. 2010
- Kraj: Primorska
floribunda napisal/-a:ampak pri meni gre za gensko raznovrstnost. rabim visokega tipa, da bodo otroci optimalne višine.
Torej si ti majhna in rabiš velikega fanta, da bodo otroci srednji? Ni nujno veš.
Pri nas sta ata in mama srednja, enako ostali sorodniki. A sem jaz velika - največja od vseh žensk v sorodstvu, sestra pa majhna - najmanjša med ženskami v sorodstvu.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Jst rabim pa eno visoko pa pametno, da bova skupaj ustvarila übermenscha.floribunda napisal/-a:emanuela napisal/-a:Sama priznam, da sem mogoče med tistimi primitivnimi, nagonsko usmerjenimi babnicami, ki podzavestno tako gledajo na večje tipe
ja, js tudi. ampak pri meni gre za gensko raznovrstnost. rabim visokega tipa, da bodo otroci optimalne višine.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Nisem res velik. Le 187.ana27 napisal/-a:Jaz se javim, če si res velik Je malokdo dovolj velik zame. No pa po novem moraš biti bogat pravijo punce.
Men se to zdi smesno ker so skoraj vsi moji prijatelji med 185 in 190.[vanessa] napisal/-a:Meni se zdi, da sploh ni več tolk visokih tipou.. Al pa se preprosto skrivajo. Ne ciljam zdej na 2 metra velikega, ma tudi vse kar je pod 175 cm (in tega ni malo) mi ne lih diši
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Jah, sej pravim da se sam meni zdi. Oz. mogla bi napisat, da zadnje 2 leti sm obkrožena s samimi takimi (faks, nova poznanstva, simpatije..). Nikoli me ni motla moja višina (170cm), ampak zdej.. se ne bi branla bit 5 cm nižja.
- IloveCoffee
- Komunikatorka
Skenslat nekoga zarad par centimetrov, če se z njim ujameš v vseh pogledih je res bedarija. Razen,če mate res vsi tako srečo z ujemanjem, da je potem samo še višina pomembna in izbirate na podlagi tega.
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
IloveCoffee napisal/-a:Če bi blo tok hudo kot kle pišete, pol jest babe niti od bliz nebi povohal nikol pr svojih 175cm xD
Jah glej, je veliko punc, ki niso višje od 170 cm, pa pač iščeš med takšno populacijo. Tudi jaz nisem med visokimi, pa le redko srečam punco, ki je visoka toliko kot jaz ali višja.
- IloveCoffee
- Komunikatorka
Fantin napisal/-a:Jah glej, je veliko punc, ki niso višje od 170 cm, pa pač iščeš med takšno populacijo. Tudi jaz nisem med visokimi, pa le redko srečam punco, ki je visoka toliko kot jaz ali višja.
Jaz sem 4 leta hodu z punco, k je bla 3cm višja od mene, pa ni blo problemov, pa je mela pred mano same 190cm... mam pač druge kvalitete ... bi reku da je večji delež bejb blo okol 170, pa so ble pol isto velke na štiklih al pa preko... moram rečt, da men to ne igra neke vloge, čeprou priznam, da mi je všeč tam okol 165cm, ker je tako (pa nisem švoh) laži premikat - pač težišče pa to haha ...ampak ko se zacopaš se zacopaš - če maš neke pomisleke že nisi dost zaslepljen
Kar ti praviš je pa tko ne... kle maš pomoje 50% bejb k so 165 pa hočjo da je tip 190...
No, z leti (bol ko biološka ura tiktaka) je tista "varnost" vedno bolj pogojena s tem, kako si situiran, izobražen, visoko v družbeni lestvici in podobno in zgubi višina na pomenu...
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Mah, jaz se s tem nikoli nisem kaj dosti ukvarjala, čeprav moram priznati, da mi pretirano visok tip (zame je to od cca 190 cm dalje) ne bi ustrezal, ker sem sama komaj 160 cm majhna. V bistvu mi je neka zgornja meja pri tipu cca 180 cm, ampak to govorim kar tako iz glave, ne bi šla merit, če bi kdo odstopal za 5 centijev (nižje), če bi bil pa ful visok bi mi bilo pa malo hecno, ker mu ne bi mogla kadarkoli dat lupčka itd. Moj je glih prav visok (ene 178), tako da sem z 10 cm petami še vedno manjša od njega. Ne bi pa bila panika niti, če bi bila s petami isto visoka kot on ali malce višja. Manjši bi bolj težko bil, ker sem že sama precej majhna oz. ne poznam dosti majhnih tipov.
Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov