Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
To me je vedno zanimalo, kaj je s to klišejsko varnostjo? Kaj ženske pravzaprav ogroža, da se vse prestrašene stiskate v objem ogromnih fantov in potem vriskate, kakšen kul občutek varnosti je to?
Jaz se ob fantu počutim fino, raznežim se, ko me stisne k sebi,... nimam pa občutka, da bi mi s svojo višino dajal kakšen poseben občutek varnosti, ker me načeloma ni ničesar strah.
Jaz se ob fantu počutim fino, raznežim se, ko me stisne k sebi,... nimam pa občutka, da bi mi s svojo višino dajal kakšen poseben občutek varnosti, ker me načeloma ni ničesar strah.
-
Špela89 - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 3. 2010
jullia_ napisal/-a:To me je vedno zanimalo, kaj je s to klišejsko varnostjo? Kaj ženske pravzaprav ogroža, da se vse prestrašene stiskate v objem ogromnih fantov in potem vriskate, kakšen kul občutek varnosti je to?
Podpis

Drugač sm pa jst visoka 160, moj fant pa 190, pa se mi zdi čiiist fino

-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Meni je idealno, da je fant od 5 do 10 cm višji od mene, da ko stojim zraven njega, ga lahko normalno gledam v oči. Se mi ne bi zdelo nič narobe, če bi bil toliko velik kot jaz ali kakšen centimeter manjši, motilo bi me samo, če bi bila vidna razlika... Bivši je bil 20cm višji od mene in me je na začetku grozno motilo, ko sem morala stopiti na prste, da sem mu dala lupčka, da me je vrat bolel, ko sem stala zraven njega in sva se pogovarjala... Saj potem sem se navadila, ampak vseeno najprej opazim fante, ki niso dosti višji od mene 

-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
To je verjetno kšna "primitivna" (dobesedno; nagonska) fora, pač velik moški = močan moški = zmožen varovanja ljubljenih oseb .. = zmožen prevladovanja nad "zlobneži"?.. Ni glih tko, da smo zarad tega pač vse reve.jullia_ napisal/-a:To me je vedno zanimalo, kaj je s to klišejsko varnostjo? Kaj ženske pravzaprav ogroža, da se vse prestrašene stiskate v objem ogromnih fantov in potem vriskate, kakšen kul občutek varnosti je to?

Priznam, men je tud fajn, če je dost višji. Manjši pa

-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
tok mora bit višji, da ko obujem visoke pete, sem še zmeraj malo manjša od njega
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
purple_rain napisal/-a:To je verjetno kšna "primitivna" (dobesedno; nagonska) fora, pač velik moški = močan moški = zmožen varovanja ljubljenih oseb .. = zmožen prevladovanja nad "zlobneži"?.. Ni glih tko, da smo zarad tega pač vse reve.
Priznam, men je tud fajn, če je dost višji. Manjši pa
Saj je meni tudi višina pomembna. Samo ne kupim tega "občutka varnosti", ki naj bi ga ženske dejansko občutile ob visokem tipu, tudi če na nagonski ravni obstaja.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^more power to ya 
Kot je včasih debelost pomenila znak dobrega (bogatega) življenja (gosh, kam smo prišli, da je zdej obratno), velik/močan moški danes (še vedno) predstavlja "uspešnega branilca pred zlim" (:D).
Sej ne vem, ugibam samo..
Verjetno to danes tud že spada pod "različne okuse", o katerih pa nima smisla debatirat, hehe.

Kot je včasih debelost pomenila znak dobrega (bogatega) življenja (gosh, kam smo prišli, da je zdej obratno), velik/močan moški danes (še vedno) predstavlja "uspešnega branilca pred zlim" (:D).
Sej ne vem, ugibam samo..

Verjetno to danes tud že spada pod "različne okuse", o katerih pa nima smisla debatirat, hehe.
-
Catt - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 5. 2010
- Kraj: Zemlja
Hej!
Pr moji višini 180 cm že težko najdeš ful višjega fanta. Že dlje časa mi pa je všeč en kolega, sam je ok. 175 cm visok. In vem,da najini višini vsekakor nebi šli skupej, zato mu nikakor tega nebom povedala al pa dala vedet. Mogoč pol, k bomo stari, pa se bomo spominjal
In ja, fant "more" bit vsaj enako velik kt js (-/+ 2 cm)
Pr moji višini 180 cm že težko najdeš ful višjega fanta. Že dlje časa mi pa je všeč en kolega, sam je ok. 175 cm visok. In vem,da najini višini vsekakor nebi šli skupej, zato mu nikakor tega nebom povedala al pa dala vedet. Mogoč pol, k bomo stari, pa se bomo spominjal

In ja, fant "more" bit vsaj enako velik kt js (-/+ 2 cm)
Zadnjič spremenil Catt, dne 10. Avg. 2010 20:54, skupaj popravljeno 1 krat.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Pa saj so tudi tipi okrog 1,90 ali pa dva metra veliko večji od tebe.
Ampak glej-če predsodek ni prevelik, mislim da lahko funkcionirata pri nekaj cm razlike.
Sama priznam, da sem mogoče med tistimi primitivnimi, nagonsko usmerjenimi babnicami, ki podzavestno tako gledajo na večje tipe
Ampak glej-če predsodek ni prevelik, mislim da lahko funkcionirata pri nekaj cm razlike.
Sama priznam, da sem mogoče med tistimi primitivnimi, nagonsko usmerjenimi babnicami, ki podzavestno tako gledajo na večje tipe

The world is as you are.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Catt napisal/-a:Hej!
Pr moji višini 183 cm že težko najdeš ful višjega fanta. Že dlje časa mi pa je všeč en kolega, sam je ok. 175 cm visok. In vem,da najini višini vsekakor nebi šli skupej, zato mu nikakor tega nebom povedala al pa dala vedet.
Says who?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
emanuela napisal/-a:Sama priznam, da sem mogoče med tistimi primitivnimi, nagonsko usmerjenimi babnicami, ki podzavestno tako gledajo na večje tipe
ja, js tudi. ampak pri meni gre za gensko raznovrstnost. rabim visokega tipa, da bodo otroci optimalne višine.
sicer pa....pod 180cm so zame vsi pidoči....nad 185 se že da vse lepo zmenit (pa to je skoraj 30cm več kot jih štejem js

-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Jaz sem tud med tistimi, ki verjetno že podzavestno gleda na fante ki so višji od mene. Nekak mi je čudno če so manjši al pa v enaki višini kot jaz.
Idealno mi je pa to, da če obujem petke da je še zmeraj vsaj mal višji od mene. Recimo nekje od 175cm dalje
Idealno mi je pa to, da če obujem petke da je še zmeraj vsaj mal višji od mene. Recimo nekje od 175cm dalje

Yada, yada, yada...
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Moj je večji od mene ene 10 cm, sama pa nisem med velikimi (166cm), tko da večjega od mene res ni težko najdit
Tko da tut če dam petke gor, še zmeri fajn zgleda
In če bi me motlo da bi bil manjši? Jah, bi me, saj zmeraj palim na tipe višje od mene. Motlo bi me, definitivno, kar pa ne pomeni da ne bi bla z njim, če bi bil v vseh drugih pogledih oh in sploh
Enkrat sva šla z enim na sprehod, ko je bil tak velik kot jz, mogoč celo čist mal manjši, skratka majhen za tipa...in sm se čudno počutila zraven, ampak nism ga pa skenslala zarad višine, so bli drugi razlogi

In če bi me motlo da bi bil manjši? Jah, bi me, saj zmeraj palim na tipe višje od mene. Motlo bi me, definitivno, kar pa ne pomeni da ne bi bla z njim, če bi bil v vseh drugih pogledih oh in sploh

Enkrat sva šla z enim na sprehod, ko je bil tak velik kot jz, mogoč celo čist mal manjši, skratka majhen za tipa...in sm se čudno počutila zraven, ampak nism ga pa skenslala zarad višine, so bli drugi razlogi

-
purple_rain - Cosmopsiho
Hihihi, tale post mi še vedno ne da miru 
Vprašanje: "kolk visji so lahko moski?/bi vas motilo da je fant manjsi?"
Odgovor:

Vprašanje: "kolk visji so lahko moski?/bi vas motilo da je fant manjsi?"
Odgovor:
nanamiša napisal/-a:dva metra pa lohk še mal več

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov