Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- morganmorgan
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2010
opium napisal/-a:Mark napisal/-a:opium napisal/-a:nogica napisal/-a:men je vseen...moj tazadn fant je biu visok 1.86cm mi je blo čist kul
js pa sm enkat biu z eno k je bla tud 186cm, sm mogu bit skoz v rolerjih
Kaj si tak mali?
183 sm...
ja kolk je bla pa pol punca visoka? 2.10?
mene bi ful motil, če bi biu tip manjši od mene. More bit vsaj tolk velik kot js.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Saj je napisal, da je bila 186cm, pač je hotel biti višji od nje, a ne
Meni so pa bolj simpatični ne preveč visoki osebki ... ampak ne manjši od mene (to bi bil že težko, ker nisem preveč visoka), tko kakih 5-10cm višji od mene so kjut ampak mora bit lepo grajen, heh.
Dolgini mi res niso privlačni sploh kakšni, ki imajo res dolge noge v primerjavi s trupom, po možnosti dost suhcane... to mi nekak ne deluje preveč moško
Meni so pa bolj simpatični ne preveč visoki osebki ... ampak ne manjši od mene (to bi bil že težko, ker nisem preveč visoka), tko kakih 5-10cm višji od mene so kjut ampak mora bit lepo grajen, heh.
Dolgini mi res niso privlačni sploh kakšni, ki imajo res dolge noge v primerjavi s trupom, po možnosti dost suhcane... to mi nekak ne deluje preveč moško
- morganmorgan
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2010
oh pa res
ja js mam zato rada mal višje od sebe, da še skoz nekak zgledava skupi, tud če petke obujem
ja js mam zato rada mal višje od sebe, da še skoz nekak zgledava skupi, tud če petke obujem
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ne maramo vse nosit petk (aka, ne vidim nič slabega v tem, da bi bil tip nižji).
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Hailey napisal/-a:samo mi je bolj všeč, če je fant večji.
Tu se pa strinjam
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Uf meni pa obupno zgelda če je moški fuuul višji od ženske al pa da je za pol glave nižji. Jaz sem visoka 162 in sem imela v gimnaziji fanta, ki je bil visok 198cm... Pa si predstavljejeta kako sva smešno zgledala skupaj. Pač ekstremimi mi ne zgledajo fajn...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov