Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sandrca - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: LJUBLJANA
Enschede napisal/-a:rozica_ napisal/-a:Midva z lubijem mava tut kr dost razlike, k sm js bl mejhna 160cm, on je pa 185cm. To naju cist nic ne moti. Js sm itak navajena, da so tipi dost vecji od mene, tko da mi to ni nic cudnega.
Pol smo skor na istem, le da je punca 165cm, jz pa 185cm
Ja res je, pa mene to čist nč ne mot, čeprov je treba mal na prstke stopit
sHiT HaPpEnS aLL tHe TiMe
-
miss_kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: hollywood
No mene res zanima,če bi vas kaj takega motilo (fant manjsi)? Sicer vem,da ko si zaljubljen nima veze,... ampak recimo,da je zaljubljen v vas,da vidi kako trava raste,pameten,inteligenten, dobra postava,nasmeh da dol pades,lep...a je manjsi od vas, kaj bi storile?
Ali taksni sploh pritegnejo poglede ali vam je vseeno?
Ali taksni sploh pritegnejo poglede ali vam je vseeno?
Just dance!
- *Lizika*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 4. 2005
- Kraj: štajerska
Moj fant je manjši od mene rečno kakih 3-4 cm. Skupi sva že 3 lete. Mene ne moti da je manjši, moti me sam takrat k bi se rečmo zvečer rada kdaj tko zrihtala pa dala špičake kadar greva skupi ven, sam ne morem, k bi bla potem res velika razlika. Je pa tud to razlika med nama da je on ful suh, jst pa okrogla. Zdej pa si lahka predstavljaš kk to zgleda. Na začetku te mal moti, sam pol ti pa dol visi za vse, pa za druge ka menijo!
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Mene osebno bi malo motilo,da bi bila ženska večja od mene?!
Imam rajši take majhne hudičke,kot pa dolgonoge gazele...
Tam do 178cm se mi zdi sprejemljivo...zdaj,če bo pa večja,pa kaj čem
Imam rajši take majhne hudičke,kot pa dolgonoge gazele...
Tam do 178cm se mi zdi sprejemljivo...zdaj,če bo pa večja,pa kaj čem
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
zgleda čudno ,sam Tom mali pa še je vedno luškan
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
O višini in koliko komu kaj pomeni višina oz. svoje vprašanje bi lahko najbrž tudi tukaj postavila..
Drugače pa v takšni situaciji, da bi imela manjšega tipa še nisem bila in tudi ne morem odgovorit kako bi reagirala in se odločila v tistem trenutku.. Se pravi, da tudi pare pri katerih je tip manjši sem v smislu don't know, don't care.. če ju to ne moti potem super..
Drugače pa v takšni situaciji, da bi imela manjšega tipa še nisem bila in tudi ne morem odgovorit kako bi reagirala in se odločila v tistem trenutku.. Se pravi, da tudi pare pri katerih je tip manjši sem v smislu don't know, don't care.. če ju to ne moti potem super..
-
miss_kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: hollywood
koliko cm pa bi "tolerirali", da bi bil manjsi od vas?
Just dance!
-
miska13 - Debatorica
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: LJ
miss_kitty napisal/-a:koliko cm pa bi "tolerirali", da bi bil manjsi od vas?
0,5 cm
a to ti zarad sebe sprašuješ? glej, če ti je ful všeč, pa da si ti njemu, pol itak nima veze ... če tebe ne moti, se ne oziraj na druge
pa še en p.s.: v postelji se vse pogliha
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
-
SharkGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2005
jest dvomim da bi lahko bla z tipom k je manjši do mene če je večji do mene mi njegova višina daje občutek še večje varnosti, če se znajdem v njegovem objemu
Ko mi je mama rekla, da gre moškim ljubezen skozi želodec se je zmotila za 20 cm!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
jaz sem imela fanta, ki je bil manjši od mene.
Najprej so naju vsi zafrkavali da mora nositi s sabo stolček če me hoče poljubiti.
No kok je bil manjši: Če jaz stojim normalno je bil visok do mene do moje brade. Ampak če imaš nekoga res rad ti to nebo pomembno.
Najprej so naju vsi zafrkavali da mora nositi s sabo stolček če me hoče poljubiti.
No kok je bil manjši: Če jaz stojim normalno je bil visok do mene do moje brade. Ampak če imaš nekoga res rad ti to nebo pomembno.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov