Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
lolika11 napisal/-a:Če smo že pri zunanjem izgledu oz. višini, mi je veliko bolj pomebno, da je fant simpatičen in lušten, kot pa visok
Pr men je visina eden od faktorjev lustnosti
Sm pa zmerej padala na one + 190cm in tudi tokrat mam takega
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Uf, tezko bi nasla fanta, ki je manjsi od mene.. Ampak ce bi se imela skupaj super, zakaj pa ne?
Kaj te briga kaj drugi menijo o vajini visini, sploh se ne sekiraj za to, ker je res veliko drugih reci s katerimi se lahko ubadas (npr delas na vajini zvezi).
Moj je visji enih 20 cm od mene, haha. Sicer sem visoka 170. Me pa ne moti. Mi je pa res super, ko si dam kaksne platforme, ki so 20cm visoke (pac platforme) in sem enako visoka kot on. Hihi..
Kaj te briga kaj drugi menijo o vajini visini, sploh se ne sekiraj za to, ker je res veliko drugih reci s katerimi se lahko ubadas (npr delas na vajini zvezi).
Moj je visji enih 20 cm od mene, haha. Sicer sem visoka 170. Me pa ne moti. Mi je pa res super, ko si dam kaksne platforme, ki so 20cm visoke (pac platforme) in sem enako visoka kot on. Hihi..
-
vseenomiska23 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
...
Zadnjič spremenil vseenomiska23, dne 27. Nov. 2009 11:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
js sm tudi gledala vedno na visoke tipe (15 cm večji), zdej sm pa naletela na enga k mam tak občutek da je celo manjši od mene (js sm 170)
in lahko mi je še nvem ku oh in sploh, sam to me malo moti (čeprou sploh nismo skupi), kr zgleda tko majhn in suhcen, ku da se bo lih zlomiu
in lahko mi je še nvem ku oh in sploh, sam to me malo moti (čeprou sploh nismo skupi), kr zgleda tko majhn in suhcen, ku da se bo lih zlomiu
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Mene vedno bolj moti, da bi imela koga, ki bi bil manjši od mene.
Moj je okrog 10cm večji od mene, pa če obujem petke, sva isto velika in mi ni fajn se bolj 'varno' počutim, če je večji
Moj je okrog 10cm večji od mene, pa če obujem petke, sva isto velika in mi ni fajn se bolj 'varno' počutim, če je večji
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
tentation` - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 12. 2008
- Kraj: Maribor
joj, men je tud tak kul, če je fant zloo višji od mene pri mojih 173, pa to ni tak lahk najt sem pa bla že tud z malo manjšim, pa mi je blo malo čudno, ni blo tistega občutka varnosti še vedno iščem onga visookega
Tisoč in tisoč zvezd je nad nami,
tisoč in tisoč zvez med nami,
da gre po svetu - rama ob rami -
svetloba z nami.
tisoč in tisoč zvez med nami,
da gre po svetu - rama ob rami -
svetloba z nami.
-
lolika11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
- Kraj: In his room
Hehe, jst sm pa mislila, da sva samo midva z mojim bolj majhna. Jaz sem 168, on 170. Se ne bi branila, če bi še zrastu kj, samo ne vem če je pri 18ih še mogoče
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
manjsega pa res ne...
- MonteneGrina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2009
visina res ni pomembna.... ce mas nekoga rad je itak vsen... niti ne opazs kok je velk pa to... vazn da uzivaas z njem in se pocuts ljubljeno...
Drugac pa ja jst sm 166 moj je pa 188 hehe
Izziv je v tem, da ostaneš to kar si, v svetu, ki te poskuša narediti takšnega, kot so vsi drugi!
- MonteneGrina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2009
visina res ni pomembna.... ce mas nekoga rad je itak vsen... niti ne opazs kok je velk pa to... vazn da uzivaas z njem in se pocuts ljubljeno...
Izziv je v tem, da ostaneš to kar si, v svetu, ki te poskuša narediti takšnega, kot so vsi drugi!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov