Višina moškega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kolk visji so lahko moski ?

5 cm
58
8%
5-15
398
52%
nad 15 cm
304
40%
Skupaj glasov : 760

Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 29. Jun. 2008 11:25

moj je od mene večji 10cm, pa nebi mela nič proti če bi biu še mau višji, ampak je tud tko kul
Uporabniški avatar
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2008
Kraj: Love RD

Neprebrana objavaNapisal/-a Punchee » 29. Jun. 2008 13:02

Moj je od mene višji kr 20cm in mi je super kr ko me objame mi je gorgeous. :hearts: Sicer sm mela od vedno bol velike fante - očitno padam na večje :D Si pa ne predstauljam da bi bla z manjšim od sebe - ni mi lepo videt. Sam če je ljubezn.. :)
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
Uporabniški avatar
nezikaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a nezikaaa » 29. Jun. 2008 20:58

seveda je fajn, ce je tip vecji, ker se je toook fajn pol k njemu stisnat, pa men je tist, da pol stopim na kako stopnicko al pa plocnik pa sm lih tok vlka kot on, totalno zakon :hearts:
drgac sm bla pa tut s tok visokim kot sem js, pa me ni motlo :)
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 4. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tancica2 » 29. Jun. 2008 22:52

kikiriki napisal/-a:
*frisko* napisal/-a:če se maš res rad, višina niti ni tolk pomembna. sam zase vem, da me že na začetku manjši fant ne bi prvlaču, pa če bi bil še tolk fletn drgač. ker mela sm enga fanta, kt je bil tolk visok kokr jst in mi je blo grozn nerodn z njim okrog hodt :lol: še bl smešn je blo pa seksat.. jao jao, rajš ne pomislm :?

Haha. Pa valda nisi široka kot "slon", da ti je blo nerodno z njim okol hodit in seksat ? :D Men se zdi, da mal pretiravate.

se ful strinjam s *frisko*... res je nerodno... jst sm z mojim bivšim skos nekak čudn hodila... tko kao ml sključeno... pa je vse po moje izpadlo še bolj smešno. :lol:

tko pač je... ni pretiravanje... pa tip mi je še vedno simpatičen sam nekak no go. čim si večja od njega mam en tak grozen občutek da si en velikan al pa slon... ne glede na resnično stanje.
od zdej skenslam tipa takoj če vidim da je manjši... more bit vsaj tok visok kot jst pa se rajš odpovem petkam zarad njega :cool:
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 12. Jul. 2008 10:11

Se počutim bol varno če je višji :wink: Če pa je manjši, mi pa ni všeč :?
Worship me or walk away.
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bina_ » 13. Jul. 2008 14:15

če je fant manjši od mene,mislim da se mi večja katastrofa ne more zgodit... :D drugače pa mi je všeč da ja vsaj kakih 5 cm fant višji od mene... :)
Uporabniški avatar
sm00tka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2007
Kraj: medvode

Neprebrana objavaNapisal/-a sm00tka » 14. Jul. 2008 16:17

moj fant je ene 25 cm večji od mene (je velk 197), pa me nič ne moti :D mi je prou ušeč :hearts:
...Don't you see your dreams are right in the palm of your hand...
Uporabniški avatar
MiaMia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a MiaMia » 14. Jul. 2008 16:19

Vsekakor bi me motilo, ce bi bil manjsi od mene oz. manjsi me sploh ne privlacijo. Nekje 190 cm je idealno, glede na to, da sem jaz 180cm.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 14. Jul. 2008 17:13

Moj je enih 17 cm višji od mene. In mi je čist fajn, da je tko. Sicer sem od vedno bla z fanti, ki so dosti višji od mene- sami košarkaši so bli. :D Moj rekord je: jz 165cm, on 196 cm. :lach:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Eli**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2008
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a Eli** » 15. Jul. 2008 10:26

Ja men manjši fantje ful niso všeč.. sicr pa glede na to, da sm velka 160 pomoje obstaja mal šans, da bi mela manjšiga :razz: drugač je pa moj velik 180, pa se ful dobr počutm zravn njega (varna pa to :D )
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a manculina* » 15. Jul. 2008 15:34

Mene bi ful motil, če bi biu manjši ja:) drugač idealno se mi zdi tm ene 15cm višji.. :P
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 16. Jul. 2008 18:58

Ojej ste stroge. :lol:

Jaz pa toleriram če je do -3 cm od mene... Sem se že nazaj intenzivno družila z tipom ki je bil 2 cm manjši; pa se sploh nisem počutla kot slon kot nekatere rečete; je mel natreniran telešček, široka ramena pa tko; je zgledal veliko širši od mene; in sm se zakon počutla zdraven njega; (če prav priznam, še bolš bi se če bi mel 10 cm več... :P ) Pa ful mi je blo simpatično ka sva se lupčkala ne da bi si zlomila vrat:D

Zdej mam pa 25 cm višjega pa mi je prov tko vredi.
Zadnjič spremenil fun, dne 20. Okt. 2008 11:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 16. Jul. 2008 19:52

Heh, moj se (tko k večina do zdej) nahaja okol enake višine k js, pa nism za trenutek pomisnla, da je mejhen, še mnj se sama seb ob njem zdim velika.

Je pa najbrž razlika, a tok visok tip deli s tabo poleg višine še težo in postavo :D , kr u takem primeru bi pa se počutla rahlo neugodno, sploh če bi vedla, da se bom mogla js tepst, če se na ulci kej zatakne :lach: . Enak visokega fantka ne bi mogla met, moškega pa komot.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 17. Jul. 2008 8:24

Aloha napisal/-a:Je pa najbrž razlika, a tok visok tip deli s tabo poleg višine še težo in postavo :D , kr u takem primeru bi pa se počutla rahlo neugodno, sploh če bi vedla, da se bom mogla js tepst, če se na ulci kej zatakne :lach: . Enak visokega fantka ne bi mogla met, moškega pa komot.

Haha. Počas se boš mogla navadit sama tepst na ulici. :D Ker dandanes je vse več "fantkov", ki jih tut punce komot pretepejo.
Uporabniški avatar
eva.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a eva. » 18. Jul. 2008 15:40

js se nikol dokler nisva začela bit skupaj nisem zavedala kok je on velik :) pol sm se pa prvič stisnla h njemu, se mi je zdel kot da sm čiiiiiiist mjhna, čeprou jih mam 172. on je pa se mi zdi da tm približno ene 13 sm večji od mene.pa se mi zdej sploh ne zdi več tok velik. glavno mi je, da se mu ni treba sklanjat dol če hočem lubčka. :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov