Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
cutie napisal/-a:Moj je od mene visji 25cm-je visok 192,amak mi je super ker se lahko tko lepo k njemu stisnem
Cutie, I know what u mean!;) Sva isto okol 25sm razlike (mjčkn več), on je 190. Pa ful je lepo k lah tko naslonš na njega..
Playgrl, wow.. kok je pa to velik.. hudo .. Kok sta pa velka, če lah prašam?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Men pa višina ni pomembna.Lepo je da je mal večji ampak za kolk cm ...s tem se pa ne obremenjujem.
gledam pač na druge stvari tolk bolj
gledam pač na druge stvari tolk bolj
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
BlackLady - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
ammm..
no, za mene je pa kar pomembno, da je vecji od mene, ker se ze tako pocutim ogromna (178).. vsekakor je pa veliko taksnih, ki bi jih imela in so manjsi in tega ne bi mogla.. ne bi se pocutila dobro.. dobro, da so moski v povprecju vecji od zensk..
no, za mene je pa kar pomembno, da je vecji od mene, ker se ze tako pocutim ogromna (178).. vsekakor je pa veliko taksnih, ki bi jih imela in so manjsi in tega ne bi mogla.. ne bi se pocutila dobro.. dobro, da so moski v povprecju vecji od zensk..
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
*Ela* napisal/-a:smotkA napisal/-a:Men je tud bolš, če je tip višji.. jsts m 169, tko do ene 185 mi je kul
nekak tak je pri nama, jas sem okrog 168 (palček) on pa 184
no ja ne vem če bi se tebi lahko reklo da si palček, jst jih mam celih 160, fanta pa trenutno ne , sam ne delam panike zarad višine
čeprou bi blo pa že mau smešnu če bi biu fant še manjši kot jst
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov