Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1295 prispevkov
• Stran 86 od 87
•
Prejšnja
1 ... 83, 84, 85, 86, 87
Naslednja
-
Cordy - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2011
- Kraj: Ljubljana
>Jaz sem 160, tako da pomoje ni problem pri višini fantov.< Sem tako mislila,preden sem srečala bivšega,zaradi katerega nisem obula petk,ker bi bila potem pa res višja od njega. Ne vem,nekako bolj padam na višje Nisem pa še imela primera,da bi zaradi višine katerega odslovila in upam,da tudi ne bom imela.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:56, skupaj popravljeno 1 krat.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Za petke ženskam težijo samo majhni moški oz. prepričujejo ženske kak nošenje petk ni zdravo (saj res ni zdravo, ampak vsaka se sama odloča, torej kaj te briga )
Sama imam redko petke, ko pa jih imam si lahko omislim tut tiste z visookoo peto, pa bova še zmeri s tipom super zgledala kot par, kar se višine tiče, da ne bo pomote
Meni par, v katerem je moški manjši od ženske zgleda naravnost hecno, ampak glavo da par ne moti, kaj si mislimo drugi je nepomembno.
Pa še neki, glede na to da nisem velika ženska, bi mogla najbrž najdit tipa pod 165 al kaj?! Da bom mela majhne otroke?! Ne bi, hvala. Odstopim take tipe drugim ženskam.
Sama imam redko petke, ko pa jih imam si lahko omislim tut tiste z visookoo peto, pa bova še zmeri s tipom super zgledala kot par, kar se višine tiče, da ne bo pomote
Meni par, v katerem je moški manjši od ženske zgleda naravnost hecno, ampak glavo da par ne moti, kaj si mislimo drugi je nepomembno.
Pa še neki, glede na to da nisem velika ženska, bi mogla najbrž najdit tipa pod 165 al kaj?! Da bom mela majhne otroke?! Ne bi, hvala. Odstopim take tipe drugim ženskam.
-
**LiTtLe StAr** - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2006
moj prvi resni fant je bil precej manjši od mene. Še posebi kadar sem imeoa obute čevlje z malce večjo peto. zdej pa mi nekak ne bi več potegnal, da bi bil tip manjši od mene. Sicer pa tudi jaz nisem newem kako visoka,tak da so večinoma večji!
- velvetteddy20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2016
Men so tut bolj vsec visoki tipi, s tem mislim tiste ki so vsaj 180 mislim da se sploh se ni zgodilo da bi mi bil usec nekdo, ki je od mene visji zgolj 15cm (sama sem 163 velka) bi bla pa popolna visina za tipa, no usaj zame, tam okol 188 cm
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
idealno je, če tipa ne briga kok je visok jaz sem si tudi želel bit višji, ampak s 179 sem čist zadovoljen.
punce me pa privlačijo tam okol 170cm, pa par kg več, mi je všeč če ni glih drobna. (če bo mela štikle jim bom pa požagal petke na max. 5 cm )
punce me pa privlačijo tam okol 170cm, pa par kg več, mi je všeč če ni glih drobna. (če bo mela štikle jim bom pa požagal petke na max. 5 cm )
hej norci
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Moje izkušnje in pogled iz vojske.
Idealna moška višina je med 175-185. Vse kar je izven teh okvirjev, je fizična ovira.
Pod 175 ni nekih velikih problemov, razen s percepcijo drugih ljudi nate....tukaj mislim na ženske.
Nad 185, je pa problem...zelo redko kateri je hiter, center težnosti je slabši, in z lahkoto ga spraviš na tla. Ampak največji problem ki ga imam, so sami zdravstveni problemi, večja teža, lažja poškodba sklepov...in če se zrediš, visok tip z veliko težo...to je res velik problem.
Jaz sem 177, in ne lažem..z veseljem bi bil 180, ampak niti centimetra več...ker si optimalen.
Ker lahko generiraš enako količino moči, si obenem hiter in fleksibilen...center težnosti je boljši, in pobereš najboljše stvari od obeh ekstremov.
Raje bi se tepel z nekom ki je okoli 180, in vsaj približno v formi...kot z nekom ki je ogromen, in je pač povprečen.
Idealna moška višina je med 175-185. Vse kar je izven teh okvirjev, je fizična ovira.
Pod 175 ni nekih velikih problemov, razen s percepcijo drugih ljudi nate....tukaj mislim na ženske.
Nad 185, je pa problem...zelo redko kateri je hiter, center težnosti je slabši, in z lahkoto ga spraviš na tla. Ampak največji problem ki ga imam, so sami zdravstveni problemi, večja teža, lažja poškodba sklepov...in če se zrediš, visok tip z veliko težo...to je res velik problem.
Jaz sem 177, in ne lažem..z veseljem bi bil 180, ampak niti centimetra več...ker si optimalen.
Ker lahko generiraš enako količino moči, si obenem hiter in fleksibilen...center težnosti je boljši, in pobereš najboljše stvari od obeh ekstremov.
Raje bi se tepel z nekom ki je okoli 180, in vsaj približno v formi...kot z nekom ki je ogromen, in je pač povprečen.
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 14. Mar. 2016 21:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Ash. - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Kot najstnica sem vedno govorila, da bom imela samo visoke tipe, ampak ja, me je kmalu minilo in se mi zdi danes to totalna bedarija. Nizki moški me res da manj privlačijo (sploh tam pod 175 cm), ampak glede na to, da sem sama čisto povprečne višine se mi zdi neumnost, da bi moškega odpikala samo zaradi višine.
Idealno pa mi je nekaj čez 180 cm, ampak kot sem že rekla - to je ena izmed zadnjih stvari, s katero bi se obremenjevala. Normalno pa, da ni fajn izstopati ne v eno ne v drugo smer.
Idealno pa mi je nekaj čez 180 cm, ampak kot sem že rekla - to je ena izmed zadnjih stvari, s katero bi se obremenjevala. Normalno pa, da ni fajn izstopati ne v eno ne v drugo smer.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
-
Picatinny - Picatinny 1. stopnje
- Na forumu od: 19. 8. 2013
Mislim, da je poanta te teme, kako visok naj bi bil moški z 'romantičnega' staliušča, ne pa o tem kakšna je idealna višina za 'pretepanje'.
Plus tista teorija o (pre)visokem težišču ne vzdrži, če pogledamo samo sumo, kjer je težišče zelo pomembno...Akebono, visok 203 centimetre je bil v medsebojnih soočenjih s Takanohano (zate idealnih 185 centimetrov) zelo izenačen, čeprav bi po tvoji logiki moral Takanohana, ki je, mimogrede, zagotovo eden najboljših borcev suma vseh časov (in je tudi osvojil kar nekaj več turnirjev od Akebona), zmagati večino medsebojnih dvobojev.
Plus tista teorija o (pre)visokem težišču ne vzdrži, če pogledamo samo sumo, kjer je težišče zelo pomembno...Akebono, visok 203 centimetre je bil v medsebojnih soočenjih s Takanohano (zate idealnih 185 centimetrov) zelo izenačen, čeprav bi po tvoji logiki moral Takanohana, ki je, mimogrede, zagotovo eden najboljših borcev suma vseh časov (in je tudi osvojil kar nekaj več turnirjev od Akebona), zmagati večino medsebojnih dvobojev.
Prvi neprebran prispevek • 1295 prispevkov
• Stran 86 od 87
•
Prejšnja
1 ... 83, 84, 85, 86, 87
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov