Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
bigboi napisal/-a:Pač ne maram tega mnenja kot je No angel napisala da naj bi zgledali zobotrebci z velkimi podplati... Đizs js mam 50 št. noge pa je vse skladno sorazmerno z mojo višino in nism ko čarli čaplin...
Sej nism rekla da podplati niso sorazmerni z višino, rekla sm sam, da so ogromni, kar so res. Okej sej je logično da če si visok 2 metra, da maš temu primerno vlko št. noge, sam men je vseen to smešno, taki ogromni podplati. Brez zamere. Pa nikdar nism rekla, da so vsi kot eni zobotrebci. Sploh ne, eni so dost konkretni, sam pač mi nimajo lepe postave.
exdancer, js sam povem kakšno je moje mnenje, sej verjamem da so marsikteri punci taki visoki všeč, men pač niso in mam vso pravico to povedat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
bigboi pa porkama**na dej nehi že enkrat jokat tle gor no...skoz se neki prtožuješ in folku vsiljuješ svoje mnenje. Jebiga...slednje ti ne bo uspelo...100 ljudi 100 čudi (100 žena 200 sisa ).
Pa še nekaj...skrajnosti na nobenmu področju niso dobre...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
McLarnovc napisal/-a:bigboi pa porkama**na dej nehi že enkrat jokat tle gor no...skoz se neki prtožuješ in folku vsiljuješ svoje mnenje. Jebiga...slednje ti ne bo uspelo...100 ljudi 100 čudi (100 žena 200 sisa ).
Z zadnjim stavkom si ga zdej podzgal Pricakujemo udarec nazaj...
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Haha, tole temo sem nazadnje prečekirala pred parimi meseci, ko se je tole preseravanje kdo ima prav šele začelo, pa vidim, da še kar traja. S tem, ko še dalje gonite tole debato o višini, samo dokazujete, koliko vam je dejansko mar. Očitno vas res gane vsako mnenje, ki je drugačno od vašega.
Bom še jaz povedala svoje mnenje, da ne bom OT. Visoki moški mi ne potegnejo, niti nočem ob sebi imeti nekoga, ki ga ne bom mogla normalno objeti ali mu dati lupčka kadar bom sama hotela. Cukati za rokav pa ravno nočem dvometraša. Pač... vsakemu svoje ane. Ampak dajmo back to the topic, da ne bo spet prilivanja olja na ogenj z raznoraznimi "jaz se ob majhna dekleta spotaknem".
Bom še jaz povedala svoje mnenje, da ne bom OT. Visoki moški mi ne potegnejo, niti nočem ob sebi imeti nekoga, ki ga ne bom mogla normalno objeti ali mu dati lupčka kadar bom sama hotela. Cukati za rokav pa ravno nočem dvometraša. Pač... vsakemu svoje ane. Ampak dajmo back to the topic, da ne bo spet prilivanja olja na ogenj z raznoraznimi "jaz se ob majhna dekleta spotaknem".
-
McLarnovc - Cosmofrik
je tako....drgač pa Vesel Božič in srečno Novo leto želim tudi tebi...
P.S. če ti ne potegne zakaj je odebeljeno povej, da ti razložim...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
A lahko ontopic? pa a bi se loh moški odmaknl iz teme 'kako višji so lahko moški?'? Pa si odprite temo 'kako nizke so lahko ženske?', ampak tole mi gre že prov na živce, npr Bigboy k se vtika v vsako temo o višini, ja dobr, sej že cel forum ve da si visok in da maš rd visoke ženske.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
[quote="McLarnovc"]je tako....drgač pa [b]Vesel Božič in srečno Novo leto[/b] želim tudi tebi...
P.S. če ti ne potegne zakaj je odebeljeno povej, da ti razložim...[/quote]
----
Prevod za ostale al kaj
drugače me pa majhni tipi.. pod 180 ne privlačijo
Ne eni ne drugi majhni (tipi, ženske) niso sami krivi, da so.. zato je kakšno norčevanje res odveč, pač ti niso všeč.
P.S. če ti ne potegne zakaj je odebeljeno povej, da ti razložim...[/quote]
----
Prevod za ostale al kaj
Ne eni ne drugi majhni (tipi, ženske) niso sami krivi, da so.. zato je kakšno norčevanje res odveč, pač ti niso všeč.
-
McLarnovc - Cosmofrik
marypa napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:je tako....drgač pa Vesel Božič in srečno Novo leto želim tudi tebi...
----
Prevod za ostale al kaj
Tist P.S je bigboiu namenjen.
ok vseeno....s tistim "sretan božić bla bla bla" mi je hotu reč "dej tiho bodi ćefur". ampak jaz ćefo pač nisem, tako da je naletel na napačnega, zato sem mu voščilo pač vrnil v meni znanem jeziku...
Back ontopic!
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
heh, nism js tebi nič govoru da bodi tiho... Sam vošču sm ti pa vsem al je to težko verjet, glede na to da je praznik... Si mi pisal v srbo hrvatskem pa sm ti nazaj napisal, sj znam kr dost jezikov drugač pa me ne moti s kje maš korenine, js sm itak tujec...
Sončk kaj se js vtikam Js samo branim. S takim odnosom spet samo dolivaš benz na goreči ogenj Drugač pa ma moja izbranka 167cm ko že tako jamrate da mam proti manjšim puncam nekaj
Sončk kaj se js vtikam Js samo branim. S takim odnosom spet samo dolivaš benz na goreči ogenj Drugač pa ma moja izbranka 167cm ko že tako jamrate da mam proti manjšim puncam nekaj
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
bigboi napisal/-a:Drugač pa ma moja izbranka 167cm ko že tako jamrate da mam proti manjšim puncam nekaj
Saj ne jamramo mi, sam si tako pisal.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov