Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Miss M. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Supernova Heights
Mogoče se malo krivo počutim, da mi višina tolk pomeni... Morebit je to kar nezrelo or something... Je lahko fant čisto v redu, simpatičen in vse ampak jaz moram imet tisti občutek varnosti.. Se pravi da je višji in težji od mene, da se lahko stisnem k njemu, da lahko nosim petke, ko grem v njegovi družbi ven... Mnogo tega je.. Jaz sem 173cm, moj je pa 10 cm višji.. kar je zame idealno.
What's the story, morning glory?
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Moj fant je velik 186,jst sm 170..(za en geotrikotnik prbližno )pa se mi zdi lih prou..tut petke bi brez problema obula zraven pa bla še zmer mčken manša..to ni nobena razlika v višini..oz ne dela problemou sploh..čist normalno,lepo (men)
Drgač pa neb mogla met tipa da bi biu manši Odbijalo bi me..ne vem če bi me lahko sploh manjši tip prvlaču
Drgač pa neb mogla met tipa da bi biu manši Odbijalo bi me..ne vem če bi me lahko sploh manjši tip prvlaču
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
No ja, brez zamere vseh dvometrašev, ampak to je pa vseen mal preveč. Mislim sej za kakšne ful visoke punce je čist ql da je fant tok visok, sam ponavadi takšni ne zgledajo več tk dobr.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
Js sm pa zdj spoznala nekoga k je skor 30cm višji od mene (js mam 162cm, on pa 190).. in v bistvu me to sploh ne moti. Prej bi me motlo, če bi bil manjši.
Je res da se ob njem počutm res majhno, pa vseen... se pa z njim počutm varno in vse
Je res da se ob njem počutm res majhno, pa vseen... se pa z njim počutm varno in vse
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
No angel to maš ti napačno mišljenje... Al pa spoznavaš čudne ljudi, js poznam dosti visokih pa lahko rečem da smo čisto normalni in nam nič ne manjka, če si pa kdaj vidla pač kakega zapostavljenega fanta še ne pomeni da so vsi taki... Nevem mal športnike poglej, bolj težko rečem da je ker grd... oz. bi lahko rekel da je več grših normalne velikosti kot višjih, to zato ker jih je več na svetu Pa tudi nobena punca nam ni premajhna ker mamo lahko od malih do visokih Js največjo razliko kar sm mel je bla ona 160cm visoka js pa 202...
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Sej ne rečem da so visoki fanti grdi, sam postave ponavadi nimajo tk zlo lepe, ker že mal smešno zgleda vse skup. Itak da ni nujno da je pa zdej pri vseh tak, ampak kok js poznam tok visokih ... pač iz tega sklepam.
bigboi, a celo s tak majhno si bil?? Kaj te je pa prijelo?
bigboi, a celo s tak majhno si bil?? Kaj te je pa prijelo?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov