Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
js pa morm priznat, da me je glih zanč čist minil k sm vidla da je tip manjši... no pač če smo iskreni, k sm ga mejčkn bl spoznala (ne sam uno prvi pogled), sm tud ugotovila da to nebi funkcioniral, tk da ni blo vse v višini.
ampak nekak si kr ne morm predstavlat zveze z enim k je manjši...pa nočm nč plehko delvat ampak tko pač je...kr ni unga tapravga filinga
ampak nekak si kr ne morm predstavlat zveze z enim k je manjši...pa nočm nč plehko delvat ampak tko pač je...kr ni unga tapravga filinga
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
-
godnessa - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2007
- Kraj: lj
KristinĆk napisal/-a:no js mam pa okrog 160 cm, moj dragi pa okrog 178 mogoče kak centi več...supr ql...se tok varno počutm k me k seb stisne
hey pr men je tud tko nikak..
mal se razlikuje naša višina ampak razlika je približno ista
tko da vseen velja
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Annc napisal/-a:Moj tip je 1.86 jst pa 1.65 pa sploh nimava problemov =) Petke obujem in to je to... Večkrat sm ga vprašala če ga moti kr sm majhna, in je reku da centimetri niso pomembni... In v tem se strinjam z njim važno je d je ljubezni
Uf, tole pa je višinska razlika. Če vaju ne moti, kul.
-
Lotti - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 3. 2007
- Kraj: Above the clouds
Jst sm tut vedno padala na višje tipe, no ampak...zdej trenutno mam pa lubčija ki je manjši od mene ene 5 cm...nimam kaj kemija je nardila svoje, čis sm padla okol zarad njega in na začetku sm se ful obremenjevala z tem,da je manjši zdaj pa mi je čisto vseeno...ker mi je res tak srček, da sm čis trapasta zarad njega kaj pa čem
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
tjaskaaa napisal/-a:inaa napisal/-a:180+ nujn
185+ idealno
kdo se oglasa pr mojih skromnih 164
ej pr men isto pa sm tud 164:) jst sm škratek,kaj čm še z enim škratkom zravn,no go.Pojem nebi biu isti občutek varnost,če bi me stinsu..predvidevam.
se popravlam, ni res:D očitno (zame)drži, da v ljubezni ni meril kot je npr.višina
Free your mind...
- iziris
- Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 10. 2006
Moj ima 193, js pa skupaj s petami na kak dober dan spravim okoli 167.. in ravno zadnjič, mi je reku, kako je srečen, da sem tako majhna,.. in da najina trenerka krega samo mene, ko štejem in gledam korake ob valčku, on pa me gleda v oči ..
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Nižjega od sebe bi težko našla, ker sem sama med "ta majhnimi". Moj je ene 15 cm višji od mene in mi to 100% ustreza
Ne vem no... na splošno ne gledam pretirano na videz, ampak mi res malo čudno zgleda, če je ženska višja od tipa, ker pač to bolj redko vidimo in nismo navajeni na tako kombinacijo.
Ne vem no... na splošno ne gledam pretirano na videz, ampak mi res malo čudno zgleda, če je ženska višja od tipa, ker pač to bolj redko vidimo in nismo navajeni na tako kombinacijo.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov