Višina moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SpiCy - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2007
- Kraj: SpaCe
tinka_ napisal/-a:Vem da je to relativno, men so vsec tak do 10cm vecji. Vec mi nekak ne pase, sem bila ze z visjimi. Trenutno je 4cm visji.
hehe pr men tud:D
ja nevem... da je tip moje višine oz tm 5-10 cm večji je čist uredu=D
sj petke ubuješ takt k njega pustiš doma=D (hm pol bi biu skoz doma:P)
_- I don`t play your rules I make my own -_
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
mene bi motlo, če bi bil manjši, sicer pa sama nisem ne vem kak dolga 166. sedanji fant je okrog 185 vlki, pa če bi bil 5-10cm manjši, se ne bi pritoževala, ker morem fajn na prste stopit za lubija. do zdaj sem mela vse večje od sebe, ampak sedanji je pa najvišji od vseh. malo sem preletela prejšnje strani, kjer je ena napisala da okrog 2m veliki delujejo nerodno. tudi meni. če pa bi imela jaz okrog 1,80 ali več, pa verjetno še višje iskala. če pa je punca večja od fanta, pa tudi prav, samo da so srečni, ne
-
Hey Baby - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2007
ok, moj bivši je mel 187 cm, kar je okol 13 cm več od mene in mi je blo glih ok. Nebi pa mela manjšiga tipa . a-a, no go. more bit vsaj 5 cm višji, da mam lohka petke kdaj, ne pa da se bom jst sklanjala k njemu ko mu bom hotla dat kiss
-
NuclearEva - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
- Kraj: Prebold
ehh...men je usejen sam da ni 5cm manjši. trenutno je pa 1cm višji. lol
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Ja, prav gotovo bi se bolje počutila ob višjem... Če že lahko izbiram, vsaj 180cm ...
Drugače pa sama nisem ravno visoka, in se mi zdi, da bi itak težko našla manjšega od sebe ... Čeprav zadnje čase opažam, da obstajajo tudi taki moje višine ...
Drugače pa sama nisem ravno visoka, in se mi zdi, da bi itak težko našla manjšega od sebe ... Čeprav zadnje čase opažam, da obstajajo tudi taki moje višine ...
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
js sm visoka 163 moj pa okol 175 in mi je kul. prej sm mela zmer ful visoke fante okol 190 in naprej in mi je zdej ful bolš. komot naslonim glavo na njegovo rame, dobim lupčka kadar hočem, itd. prej sm mogla pa stolček prinest..ne sam resno me je vrat ful boleu zmer.
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
hehe, če bi mogla zbirat med večjim ali manjšim od mene, bi izbrala tistega KI JE BOLJ SIMPATIČEN BOLJ PRIJAZEN IN BOLJ SRČAKN.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov