Višina moškega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kolk visji so lahko moski ?

5 cm
58
8%
5-15
398
52%
nad 15 cm
304
40%
Skupaj glasov : 760

Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 15. Okt. 2007 16:35

Metuljčica :gut:

OT: Bigboi, če vidš, da ti u usem tem cajtu, kar si na forumu, kjer je 99 procentou bejb, ni ratal nafehtat niti ene same, bi blo mogoče bolš svoje podatke poslat kam drgam ... Kr roko na srce, poveličevanje svoje višine in blaznih plesnih sposobnosti ( :gruebel: ) ti čist nč ne pomaga, u bistvu rahlo najeda.

Nazaj na temo:

Js mam spet deca, k se ga drži sam kšn centi več k mene in več k očitno je, da mi tovrstna višina najbl ustreza. :)

Men osebno dvejst centi več od mene še ne pomen, da se bom počutla kej bl varno, kt če je tip velk tok k js. Loh je visok, pa mu to čis nč ne pomaga, če je vs lesen, štorast in se ne zna obrnt.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 15. Okt. 2007 17:21

vse tole vaše pregovarjanje hudo najeda :roll: dj če mate kj pametnga na to temo povedat povejte, drgač pa raj ne pište....k da se klele pregovarjate je čist brez veze.
big boi je pač tak kokr je, ve punce ste pa take kokr ste. če vm ne sede da se tuki neki povečuje...mogoče pa kteri bo to sedl.
uglavnm ne zagovarjam ne enga ne druzga, sam res se mi zdi blesav da se kr neki napadate drug druzga :roll: :roll:
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 15. Okt. 2007 18:05

Aloha napisal/-a:Js mam spet deca, k se ga drži sam kšn centi več k mene in več k očitno je, da mi tovrstna višina najbl ustreza. :)

Men osebno dvejst centi več od mene še ne pomen, da se bom počutla kej bl varno, kt če je tip velk tok k js. Loh je visok, pa mu to čis nč ne pomaga, če je vs lesen, štorast in se ne zna obrnt.

No, to sem js hotla povedat, pa je blo ocitno vse narobe :D
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 15. Okt. 2007 18:51

exdancer napisal/-a:vse tole vaše pregovarjanje hudo najeda :roll: dj če mate kj pametnga na to temo povedat povejte, drgač pa raj ne pište....k da se klele pregovarjate je čist brez veze.
big boi je pač tak kokr je, ve punce ste pa take kokr ste. če vm ne sede da se tuki neki povečuje...mogoče pa kteri bo to sedl.
uglavnm ne zagovarjam ne enga ne druzga, sam res se mi zdi blesav da se kr neki napadate drug druzga :roll: :roll:

OT: to ni napadanje drugih, pač pa nkakšno izražanje svojega mnenja.
O višini tipov pa ne bom govorila, ker sm se o tem že razpisala :D
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metron(temporary) » 15. Okt. 2007 18:55

Neki je zanimiv ... da ta velikost če primerjaš tipe pa bejbe ful ne zgleda enak. Torej če se jz k mam ene 182 postavm ob eno bejbo k ma 177, bova zgledala čis isto. Visoke bejbe zgledajo ful višje kot tipi.
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 15. Okt. 2007 18:57

metron(temporary) napisal/-a:Neki je zanimiv ... da ta velikost če primerjaš tipe pa bejbe ful ne zgleda enak. Torej če se jz k mam ene 182 postavm ob eno bejbo k ma 177, bova zgledala čis isto. Visoke bejbe zgledajo ful višje kot tipi.

ej to se pa čist strinjam..moj bivši vem da je tm neki malga čez 180, js sm pa mislm da glih 177 pa so naju skoz sprašval kter od naju je višji :lol:
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 15. Okt. 2007 19:07

Ja ne ne in ne :) Js ne poveličujm sebe... Ve pravte da so kr vsi taki... Zto se pa nism strinjal in sm tudi izrazu svoje mišljenje... Kot sm reku, ve se tut ne strinjate če reče tip vsaki da je keš pi*ka... Isto ni vsak visok neroden... Edo, don't bullshit me... Pridi na sparing z mano boš vidu kdo je lesen! K1 - kok so visoki uni borci no povej... Bouhica, če ti je vseena višina pol ne govori trditve ki to spodbijajo... Za ostale "babe" kaj res ne morete brez mene, da morte nekaj brezveznega pisat, sam da je vaša beseda zadnja? Višina je pomemben dejavnik, nobena ne bo z precej pritlikavim in nobean ne z veliko žirafo... 3/4 jih želi imeti višjega fanta, in una 1/4 ma manjšega, ki so ga duble/spoznale na "čuden" način...
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a metron(temporary) » 15. Okt. 2007 19:12

bigboi napisal/-a:... 3/4 jih želi imeti višjega fanta, in una 1/4 ma manjšega, ki so ga duble/spoznale na "čuden" način...

spoznale na čudn način, loooool ... prou nasmejal si me

3/4 fantov je že v osnovi višjih, veš;) Tko k majo punce že bv osnovi večje joške k mi
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 15. Okt. 2007 19:17

itak da ja... Me prav zanima kera punca gre do manjšega od sebe in ga "peca"... Al so se spoznali ko je sedel, al ko so bli vinjeni pa so pol opazli uno majhno razliko... Valda da vem da hoče met vsaka višjega od sebe... Sj če si že sam ta post prebereš boš vidu da jih je 3/4 takih... Zato je uno spoznavanje čuden način... Kaj ma pa veze to da so moški višji in da majo ženske večje prsi... Js govorim za une izjeme ki se dajo skup...
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a metron(temporary) » 15. Okt. 2007 19:21

bigboi napisal/-a:itak da ja... Me prav zanima kera punca gre do manjšega od sebe in ga "peca"... Al so se spoznali ko je sedel, al ko so bli vinjeni pa so pol opazli uno majhno razliko... Valda da vem da hoče met vsaka višjega od sebe... Sj če si že sam ta psot prebereš boš vidu da jih je 3/4 takih... Zato je uno spoznavanje čuden način... Kaj ma pa veze to da so moški višji in da majo ženske večje prsi... Js govorim za une izjeme ki se dajo skup...

Aja, štekam. Torej, maš bejbo k je visoka 179. In pol sta tm dva tipa:
Ti, ki maš recimo dva metra,
in še en, ki je velik 177.

In bejba, razen če je pijana, ne bo zbrala tistega s 177, ampak obvezno tebe. Ker ni na svetu bejbe, ki bi se odločila za manjšega, in ni na svetu tipa s 177, ki bi bil bolši od tebe.

Ej model sori, sam si smešn s tem vsiljevanjem velikosti (brez zamere).
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 15. Okt. 2007 19:28

big boi zakaj ne pustiš nobenmu svojega mnenja met? smo dojel da ti pač misliš tako, ene in eni pa mislijo drugač. let it go...... :roll:
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 15. Okt. 2007 20:17

bigboi napisal/-a:Bouhica, če ti je vseena višina pol ne govori trditve ki to spodbijajo...

Js sem sam napisala, da mi visina tipa ni pomembna in da sem mela use tipe moje velikosti in malo manjse. Zakwa se zdej kle pocutis ogrozenega? Ker nisem rekla, da si ti moj idealen tip moskega al kaj? :roll: Pac meni so taksni usec. In pika. Pa sprijazni se s tem. In ja, vsak ma svoje mnenje, zato ne vsiljuj svojega!
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 15. Okt. 2007 20:46

Ti si rekla, da se počutiš varno ob tipu ki trenira borilne veščine in je manjši... Js sm pa rekel, da so višji vseeno bolj varni kot manjši... To je to... ;) Js sm se ustavu pri tvojih besedah gorila in neokretna... Ker to mi pač ni po godu... Za ostalo pa itak veš kaj in kako :)
Ej metron, če maš eno punco ki ma 179 cm in sm js pa en model ki je 177... Mam prednost... Na svetu so tipi bolši in na svetu so punce ki bi izbrale manjšega... Samo ne ko bi mela istočasno na izbiro oba ;) Sploh če bi una še petke mela obute... Mislim da mam ene 90% večjo možnost kot un ta drug ;)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 15. Okt. 2007 20:51

bigboi, tebe ne zajebava višina, ampak podstrešje! :wink:
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 15. Okt. 2007 20:53

tebe tudi... Pr svojih letih se obesiš na komentarje 23 letnega mulca...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov